دوشنبه 15 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    نیاز به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاشت یک میلیارد درخت

    مدیریت کلان هوشمند جهت کشت و برآورد نیازها برای ۵ محصول استراتژیک

    فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نرخ واقعی هر کیلو مرغ چند؟ / بازار سیاه عرضه مرغ به قیمت ۳۰ هزار تومان

    مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: هم اکنون هر کیلو مرغ گرم در برخی مغازه‌های سطح شهر با نرخ ۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

    توسط پروانه خانی
    3 آبان 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    از معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام شد: تکذیب گم شدن ۳ میلیون تن نهاده دامی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    محمد علی کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۹ هزار تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ها ۲۴ هزار تومان است.

    وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ در خرده فروشی های سطح شهر بسته به مکان های متفاوت متغیر است، افزود: بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت هر کیلو مرغ در مغازه ها تا ۳۰ هزار تومان عرضه می شود.

    کمالی سروستانی با اشاره به اینکه بازار نهاده های دامی کماکان سابق است، بیان کرد: در حال حاضر هر کیلو ذرت در بازار آزاد با نرخ ۳ هزار و ۶۰۰ تا ۴ هزار تومان و کنجاله سویا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان عرضه می شود.

    مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: بنابر اعلام مسئولان پشتیبانی امور دام و وزارت جهاد کشاورزی نهاده های دامی تامین شده، اما هنوز از گمرک ترخیص نشده است.

    وی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی واحدهای مرغداری بیان کرد: بنابر آمار میزان جوجه ریزی در مهر ماه نسبت به ماه قبل کاهش یافته است که انتظار می رود در آبان به اهداف برنامه برسیم چرا که در مهرماه به دلیل وضعیت نامناسب تامین نهاده دامی و حذف گله های مادر از چرخه تولید به دلیل پایین بودن نرخ جوجه، تولید کاهش یافته است که انتظار می رود در آبان به ۱۱۰ میلیون قطعه برسیم.

    مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ نداریم بیان کرد: هم اکنون مقداری قیمت مرغ به سبب نوسان نرخ نهاده دامی در بازار افزایش یافته است و همواره این‌نگرانی وجود دارد که درصورت استمرار روند فعلی توزیع نهاده با عدم وزن گیری مرغ روبرو شویم.

    این مقام مسئول با بیان اینکه ۶۰ هزار تن تولید مرغ نسبت به گذشته کاهش یافته است، گفت: نبود کیفیت مناسب نهاده های دامی‌موجب شده که مرغ به رشد نهایی خود نرسد.

    کمالی سروستانی در پایان قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۱۶ هزار و ۳۰۰ تا ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان و مرغ گرم ۲۲هزار تومان اعلام کرد و گفت: بنابر آمار مرغداران در سه ماهه نخست سال به ازای فروش هر کیلو مرغ ۳ تا ۴ هزار تومان و پس از آن حدود یک هزار تومان متحمل زیان هستند که امیدواریم این‌معضل مرتفع شود.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه
    اخبار اقتصاد و بازار

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    11 خرداد 1402
    0

    محمدمهدی برومندی افزود: علیرغم محدودیت‌ها و به رقم مزیت‌ها و تنوع خوب اقلیمی بیش از ۱۳۵ میلیون تن محصول کشاورزی در...

    بیشتر بخوانید
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    11 خرداد 1402
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    11 خرداد 1402
    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    11 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه با هدف گسترش استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی

    امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه با هدف گسترش استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی

    18 اردیبهشت 1402
    هوای سرد صبحگاهی بر کاهش وزن چه افرادی تاثیر دارد؟

    هوای سرد صبحگاهی بر کاهش وزن چه افرادی تاثیر دارد؟

    31 اردیبهشت 1402
    فواید خوردن توت فرنگی

    چرا بعضی توت فرنگی‌ها طعم بیشتری دارند؟

    16 اردیبهشت 1402
    تخم مرغ در صدر افزایش قیمت + جدول

    نرخ تورم گروه‌های کالایی در فروردین ۱۴۰۲ اعلام شد/ میوه در صدر

    18 اردیبهشت 1402
    وزارت جهاد کشاورزی مصوبه شورای قیمت‌گذاری را نقض کرد| تولیدکنندگان تخم‌مرغ شاکی شدند

    وزارت جهاد کشاورزی مصوبه شورای قیمت‌گذاری را نقض کرد| تولیدکنندگان تخم‌مرغ شاکی شدند

    6 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود