سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نرخ مرغ به کانال ۱۷ هزار و۵۰۰ تومان رسید

    عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی از افت ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومانی قیمت مرغ در بازار نسبت به ابتدای هفته خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    26 شهریور 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    از معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام شد: تکذیب گم شدن ۳ میلیون تن نهاده دامی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ، از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ ها ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

    به گفته وی، نرخ کنونی هر کیلو مرغ زنده نسبت به ابتدای هفته ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان و مرغ گرم ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان کاهش یافته است.

    حجت کاهش تقاضا در بازار را علت اصلی افت قیمت مرغ اعلام کرد و گفت: پیش بینی‌ ها حاکی از آن است که در پایان هفته تقاضا تا حدودی در بازار بهبود یابد.

    این مقام‌ مسئول تداوم‌ مشکلات در روند بارگیری نهاده دامی را پاشنه آشیل صنعت مرغداری اعلام کرد و گفت: اگرچه طی ۱ تا ۲ هفته اخیر، میزان اعلام کنجاله از سوی پشتیبانی امور دام و ذرت بخش خصوصی بیشتر شده است، اما مشکلاتی در ارسال بار وجود دارد که هنوز برای آن چاره اندیشی نشده است.

    حجت قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۱۴ هزار تا ۱۵ هزار تومان و مرغ گرم برای مصرف کننده را ۲۰ تا ۲۱ هزار تومان اعلام کرد.

    وی ادامه داد: اگر کنجاله سویا با نرخ مصوب دولتی بیشتر عرضه شود، در میزان جوجه ریزی، بهبود قیمت جوجه و کاهش زیان تولید کنندگان مادر تاثیر بسزایی دارد.

    عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه بازار نهاده‌ های دامی تعریفی ندارد، بیان کرد: هم اکنون هر کیلو کنجاله سویا با نرخ ۱۳ هزار تومان و ذرت ۳ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود که با نرخ مصوب اختلاف معناداری دارد.

    حجت با اشاره به اختلاف ۵ برابری قیمت کنجاله سویا نسبت قیمت کنجاله سویا نسبت به نرخ مصوب بیان کرد: با توجه به تامین ۳۰ تا ۴۰ درصد نیاز مرغداران با نرخ مصوب، مابقی از بازار آزاد تامین می‌شود که این امر قیمت تمام شده تولید را به شدت بالا می‌برد.

    وی با انتقاد از جهش چشمگیر قیمت ریز مغذی‌ها در بازار گفت: قیمت ریز مغذی‌ها همچون متیونین و لیزین و سایر مکمل ‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل، چندبرابر رشد داشته است.

    عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با تاکید بر اصلاح قیمت مرغ بیان کرد: اگر قیمت مصوب بر مبنای کارشناسی اعلام شود، تولید کنندگان با افتخار می‌پذیرند چرا که تولید کنندگان به هیچ عنوان به دنبال افزایش قیمت نیستند.

    وی در پایان درباره آینده بازار مرغ گفت: زمانیکه نهاده به میزان کافی تامین نمی‌شود، مرغدار چاره‌ای جز خرید از بازار سیاه را ندارد که عوامل واسطه به بهانه ‌های مختلف، قیمت خود را هر روز به صورت غیر منطقی افزایش می‌دهند، چرا که از زمانی که مرغدار مجوز جوجه ریزی می‌گیرد تا از سامانه بازارگاه خرید کند، ۲ سوم سن گله گذشته است و به عبارت دیگر برای دوره بعد نهاده با نرخ مصوب به دستش می‌رسد.

     

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: مرجع صنایع غذایی و کشاورزی ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است
    اخبار اقتصاد و بازار

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    سید محمد آقامیری روز سه شنبه ۹ خرداد در حاشیه بازدید از موسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    9 خرداد 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نشانه‌های خروج بازار برنج مازندران از رکود

    9 خرداد 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    افزایش ۳۰.۳ میلی‌متری بارش‌های بوشهر نسبت به بلند مدت ۳۰ ساله

    افزایش ۳۰.۳ میلی‌متری بارش‌های بوشهر نسبت به بلند مدت ۳۰ ساله

    19 اردیبهشت 1402
    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

    آیا دیر غذا خوردن می‌تواند باعث چاقی شود؟

    7 خرداد 1402
    رقم جدید جو مقاوم به سرما در مازندران تولید شد

    برداشت بیش از ۵ هزار تن جو از مزارع خرمشهر

    2 خرداد 1402
    ورود مرغ گرم به استان تهران ۴ برابر شد/ فروش مرغ در میادین زیر قیمت مصوب

    ورود مرغ گرم به استان تهران ۴ برابر شد/ فروش مرغ در میادین زیر قیمت مصوب

    6 خرداد 1402
    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    ۶ محموله مرغ غیرمجاز در سروآباد توقیف شد

    13 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود