دوشنبه 13 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    رئیس سازمان شیلات ایران: جنگل های مانگرو در تداوم چرخه حیات آبزیان نقش اساسی دارد

    رییس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: توسعه دریامحور، گام اساسی در دستیابی به امنیت غذایی

    نظرات موافقان و مخالفان پرورش تيلاپيا /تیلاپیا اكوسيستم آبي كشور را منقرض خواهد كرد

    سالانه هزار تن تیلاپیا در کشور تولید می‌شود

    ثبت بیش از ۲۷ هزار گزارش مردمی درخصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی

    /در آستانه روز جهانی خاک/ سهم ۳ درصدی اراضی مرغوب کشاورزی از مساحت کشور/ ۲۸ استان تحت پوشش پایش هوشمند

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    فرماندار سیریک: تخلیه تن ماهیان صید شده از آب‌های دور در سیریک آغاز شد/ پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    نرخ عمده فروشی میوه و سبزیجات ۱۲ تا ۱۹ آذر۱۴۰۲؛ اعلام قیمت عمده انواع میوه وسبزی/هر کیلو گوجه ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان

    خواص بی‌نظیری از سبزیجات که شاید ندانید

    اسفناج بخورید قوی می شوید؟

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    سیب ایران به کمک بازار گران هند آمد

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    بدترین خوردنی‌ها برای مغز

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    مدیرکل دفتر ترویج سازمان امور اراضی: حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم امکان‌پذیر است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نتایج یک پژوهش نشان داد: تاثیر مصرف زیره سیاه بر بیماران دیابتی

    توسط مریم آقایاری
    15 شهریور 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    نتایج یک پژوهش نشان داد: تاثیر مصرف زیره سیاه بر بیماران دیابتی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    نتایج یک طرح پژوهشی نشان می‌دهد مصرف روزانه پودر زیره سیاه می‌تواند در کاهش قند خون بیماران دیابتی نوع دو مفید باشد.

    به گزارش ایسنا، دیابت نوع دو یکی از مهمترین و شایع‌ترین بیماری‌های غدد درون ریز در جهان است که همه ساله باعث مرگ تعداد زیادی از افراد در جهان می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع و نبود درمان قطعی برای این بیماری، محققان اثر مصرف زیره سیاه در افراد اضافه وزن و چاق مبتلا به دیابت نوع دو را مورد آزمون قرار دادند.

    اثرات بالقوه زیره سیاه در سلامت در تعدادی از مطالعات گزارش شده است، اما هدف مطالعه حاضر تعیین اثر مصرف پودر زیره سیاه بر شاخص‌های گلایسمی، پروفایل لیپیدی و سطوح نسفاتین-۱ سرم در افراد اضافه وزن و چاق مبتلا به دیابت نوع دو است.

    در این مطالعه ۶۰ نفر از مراجعه‌کنندگان به کلینیک دیابت بیمارستان بوعلی زاهدان شرکت کردند. آن‌ها به طور تصادفی به دو گروه ۳۰ نفره کنترل و مداخله تقسیم شدند. گروه مداخله دو مرتبه در روز کپسول زیره‌سیاه دریافت کردند و بر اساس آن چه در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران آمده، گروه کنترل، پلاسبو (کپسول حاوی نشاسته) دریافت کردند. همه‌ شرکت‌کنندگان در این طرح تصور کردند که مداخله دریافت کرده‌اند و از این که در گروه دریافت‌کننده‌ زیره‌ سیاه یا پلاسبو قرار دارند، باخبر نیستند.

    بر اساس نتایج این مطالعه، مکمل‌یاری با زیره سیاه در بیماران اضافه وزن و چاق مبتلا به دیابت نوع دو، با بهبود مقاومت به انسولین، قند خون ناشتا و چاقی عمومی و شکمی همراه بود، به طوری که ‏BMI‏، FBS، HOMA-IR به طور معنی‌داری کاهش و Nesfatin-۱ و QUICKI به طور معنی‌داری افزایش یافتند. مکانیسم پیشنهادی بهبود دیابت نوع ۲ از طریق افزایش سطوح Nesfatin-۱ در نتیجه مکمل یاری زیره سیاه تأیید می‌شود.

    مکمل یاری با زیره سیاه در بیماران دیابتی نوع ۲ با بهبود اکثر عوامل مرتبط با چاقی و دیابت نوع دو همراه بود، به طوری که ‏قند خون ناشتا و وزن افراد مصرف کننده زیره سیاه به طور معنی‌داری کاهش یافتند.

    بر اساس آن چه در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور آمده است، نویسندگان این مقاله که در مجله Nutrition and Metabolism منتشر شده است، می‌گویند: مصرف روزانه پودر زیره سیاه برای درمان و پیشگیری از دیابت نوع دو در کنار سایر روش‌های درمانی به کار گرفته شود.

    نویسندگان این مقاله، صابر جعفری مسکونی، منصور شهرکی، میلاد دانشی مسکونی، علیرضا داشی‌پور، علی شمسی گوشکی و زینت مرتضوی بودند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: اگروفود نیوز
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    خواص بی‌نظیری از سبزیجات که شاید ندانید
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    اسفناج بخورید قوی می شوید؟

    توسط فاطمه خداویردی
    13 آذر 1402
    0

    به نقل از روزنامه آرمان ملی، اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون ، درمان ناراحتی های تنفسی و...

    بیشتر بخوانید
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    بدترین خوردنی‌ها برای مغز

    13 آذر 1402
    با این خشکبار نه مویتان سفید می شود نه می ریزد!

    با این خشکبار نه مویتان سفید می شود نه می ریزد!

    13 آذر 1402
    فواید چای سبز با لیمو ترش

    متخصص تغذیه عنوان کرد؛ تاثیر مواد مغذی در کاهش تنگی نفس/ خاصیت چای سبز در هوای آلوده

    13 آذر 1402

    پر بازدیدها

    نظرات موافقان و مخالفان پرورش تيلاپيا /تیلاپیا اكوسيستم آبي كشور را منقرض خواهد كرد

    سالانه هزار تن تیلاپیا در کشور تولید می‌شود

    13 آذر 1402
    افزایش چهار هزار هکتاری کشت چغندر قند اولویت کشت و صنعت مغان است

    بیش از ۹۱ هزار تُن چغندر قند در کنگاور برداشت شد

    21 آبان 1402
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد آفت قرنطینه ای برگ خوار پاییزه برای محصولات کشت دوم آسیب‌زاست

    حمله طغیانی آفت به مزارع ذرت و گندم جنوب کرمان

    6 آذر 1402
    تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز و بدن

    ترفندی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی

    25 آبان 1402
    17 غذای مفید برای کبد چرب

    چه مواد غذایی برای سلامت کبد مفید هستند؟

    22 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود