پنج‌شنبه 11 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    نیاز به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاشت یک میلیارد درخت

    مدیریت کلان هوشمند جهت کشت و برآورد نیازها برای ۵ محصول استراتژیک

    فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نارنگی یعنی سلامتی یعنی زیبایی /نارنجی خوشمزه‌ی پاییزی!

    نارنگی به خانواده خوش‌رنگ و لعاب مرکبات تعلق دارد. وقتی گرمای تابستان جای خود را به خنکای پاییز و سرمای زمستان می‌دهد این میوه نارنجی‌رنگ خوشمزه و آبدار، زیبایی فصل سرما را چند برابر می‌کند. این بار که مشغول پوست گرفتن یک عدد نارنگی شدید سرسری این کار را انجام ندهید و بدانید که یک دنیا خاصیت زیبایی و درمانی زیر این پوست نرم و لطیف نهفته است.

    توسط پروانه خانی
    1 مهر 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    نارنگی زودرس مازندران وارد بازار شد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter
    به نقل از سایت تبیان، نارنگی با گوشت نرم و آبدار خود می‌تواند مرهمی برای زخم‌ها و یا حتی سلاحی در برابر ابتلا به سرطان باشد. نارنگی بمب ویتامین C است اما فواید آن به همین یک ویتامین ختم نمی‌شود. ادامه این متن را مطالعه کنید تا بیشتر در خصوص نارنگی با هم صحبت کنیم.

    نارنگی برای تأمین آب بدن
    بدن انسان از میزان زیادی آب تشکیل شده است. به طور که می‌توانید آن را یک دریاچه سیار تصور کنید. بنابراین نباید اجازه داد که آب آن کم شود. نارنگی از 86 درصد آب تشکیل شده است و یک میوه آبدار محسوب می‌شود که عطش را از بین برده و راهی برای حفظ آب بدن است. البته این میوه صرفاً تأمین‌کننده آب نیست بلکه در کنار آن میزان زیادی ویتامین C و A و کاروتنوئید به بدن می‌رساند که برای مقابله با بیماری‌های مختلف لازم و ضروری هستند.

    نارنگی یک میوه کم‌کالری
    نارنگی کم‌کالری است به طوری که هر یک عدد از این میوه حدود 34 کیلوکالری دارد. بنابراین می‌توانید از آن برای رفع گرسنگی بین روز استفاده کنید بدون اینکه نگران بالا رفتن میزان کالری دریافتی روزانه‌تان باشید.

    نارنگی بمب ویتامین C و سرشار از مواد معدنی
    نارنگی منبع ویتامین C است به طوری که مصرف دو عدد از این میوه نیاز روزانه به ویتامین C را تأمین می‌کند. اگر می‌خواهید سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود و از بیماری‌های فصل سرما در امان بمانید نارنگی بیشتری میل کنید. علاوه بر این باید بدانید که نارنگی سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن و مس است.

    نارنگی برای مقابله با کلسترول خون
    نارنگی سرشار از ترکیبی به نام «سینفرین» است که مانع از تولید کلسترول شده و مازاد آن را کنترل می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه به طور مستقیم با کلسترول بد موجود در رگ‌ها مقابله می‌کنند. جالب است که این آنتی‌اکسیدان‌ها میزان کلسترول خوب خون را حفظ کرده و متعادل نگاه می‌دارند. بنابراین اگر به سلامت رگ‌ها و در پی آن قلبتان اهمیت می‌دهید بیش از پیش از این میوه خوشمزه استفاده کنید.

    نارنگی برای مقابله با سرطان کبد
    می‌دانید که کبد یک ارگان حیاتی و مهم است و متأسفانه این روزها مشکلی به نام کبد چرب بلای جان خیلی‌ها شده است. و می‌دانید که سرطان کبد نیز در حال شیوع در سرتاسر جهان است و خیلی از بیماران مدت زمان طولانی است که با این نوع سرطان در حال مبارزه هستند. خوشبختانه نارنگی برای این بیماران نوعی سلاح است. به عقیده متخصصان برخی از مرکبات و بخصوص نارنگی برای مقابله با برخی سرطان‌ها مانند سرطان کبد بسیار مؤثر است. آب نارنگی برای بیمارانی که به هپاتیت C مبتلا هستند می‌تواند خطر پیشرفت سرطان کبد را کاهش دهد چون این میوه حاوی میزان قابل توجهی «بتاکریپتوگزاانتین» است. نارنگی همچنین میزان زیادی «لیمونن» دارد که اثرات ضدسرطانی داشته و همچنین به پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه کمک می‌کند. این میوه خوشمزه نوعی مکمل برای درمان‌های سنتی سرطان محسوب می‌شود.

    نارنگی دشمن چربی‌ها
    نتایج پژوهشی که در دانشگاه وسترن انتاریو انجام شده است نشان می‌دهد که «نوبیلتین» نوعی فلاوونوئید است که در نارنگی پیدا می‌شود مانع از تجمع چربی‌ها در کبد می‌شود. به این ترتیب که عملکرد ژن‌های دفع‌کننده مازاد چربی‌ها را تحریک کرده و از عملکرد ژن‌های تولید چربی جلوگیری می‌کند. محققان این دانشگاه پیشتر در مطالعات خود در خصوص گریپ‌فروت یک فلاوونوئید به نام «نارینجینین» یافته بودند که این ترکیب قادر است عملکردی محافظت‌کننده در برابر چاقی مفرط و مشکلات دیگر ناشی از سندرم متابولیک داشته باشد. به گفته متخصصان خاصیت و تأثیر «نوبیلتین» ده برابر بیشتر از «نارینجینین» است. این ترکیب همچنین باعث پیشگیری از بروز تصلب شرایین می‌شود. باید گفت که میزان بالای ویتامین C موجود در این میوه نیز باعث شده است که آب نارنگی یک آب‌میوه ضدچربی محسوب شود. بنابراین این میوه را به عنوان میوه‌ای چربی سوز به خاطر بسپارید. البته برای این منظور لازم است که میزان زیادی آب نارنگی میل کنید و حتماً میوه کاملاً رسیده را انتخاب کنید.

    نارنگی شفاف کننده رنگ پوست
    پوست ویترین بدن و البته نمایان کننده سلامت درونی است. مواد مغذی موجود در نارنگی باعث بهبود رنگ پوست می‌شود. واقعیت این است که بین سلامتی و زیبایی پوست ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. زمانی که نام مراقبت از پوست و زیبایی آن به میان می‌آید حتماً دو ترکیب مهم یعنی ویتامین C و E را به خاطر داشته باشید. این دو ویتامین باعث بهبود وضعیت پوست شده و به تولید کلاژن که ضامن نرمی، طراوت و جوانی پوست است کمک می‌کنند. بنابراین اگر می‌خواهید پوستتان خوش آب و رنگ شود از مصرف نارنگی غافل نشوید.

    نارنگی مرهمی برای زخم‌ها
    روغنی که در پوست نارنگی وجود دارد برای بهبود و تسکین زخم‌های پوستی که عمیق نیستند مؤثر است. در واقع خواصی که در ترکیب شیمیایی روغن پوست نارنگی وجود دارد برای مقابله با زخم‌ها، ضدعفونی کردن و احیای سلول‌ها و بافت‌ها در جهت التیام و درمان زخم‌ها مؤثر است.

    نارنگی برای افزایش دریافت مواد مغذی
    نارنگی نیز مانند تمام میوه‌ها می‌تواند یکی از ترکیبات سالادهایتان باشد. افرادی که بدنشان با کمبود ویتامین مواجه است و یا می‌خواهند میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنند می‌توانند نارنگی را به سالاد کاهو اضافه کرده و به همراه هویج یا گوجه‌فرنگی سالادشان را مغذی‌تر کنند. این کار باعث جذب پروتئین و مواد مغذی ضروری برای سلامتی می‌شود. یادتان باشد که کمبود ویتامین بدن با مصرف نارنگی بیشتر به سرعت از بین می‌رود. همچنین توصیه می‌شود از تهیه سالاد میوه غافل نشوید و نارنگی بیشتری به آن اضافه کنید.

    بیشتر بخوانید :

    تولید نارنگی از پرتقال پیشی گرفت

     

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    توسط فاطمه پاکزاد
    10 خرداد 1402
    0

    بدن ما نیاز به مواد غذایی مفید دارد تا بتواند در مقابل میکروب ها، عفونت ها و…، مقاوم باشد. در...

    بیشتر بخوانید
    شایع‌ترین علائم گرفتگی رگ قلب را بشناسید

    شایع‌ترین علائم گرفتگی رگ قلب را بشناسید

    8 خرداد 1402
    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    8 خرداد 1402
    این مواد غذایی آلرژی زا هستند | اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید این مکمل را مصرف کنید | تاثیر صد در درصدی ژنتیک بر آلرژی غذایی

    این مواد غذایی آلرژی زا هستند | اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید این مکمل را مصرف کنید | تاثیر صد در درصدی ژنتیک بر آلرژی غذایی

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    7 خرداد 1402
    هوشمند سازی توزیع مرغ منجر به حذف دلالان می‌شود

    عذرخواهی از مردم به دلیل کمبود مرغ و افزایش قیمت/ قیمت‌های جدید مرغ و تخم‌مرغ

    13 اردیبهشت 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    8 خرداد 1402
    محصولات کشاورزی فاضلابی سر سفره شهروندان شیراز ، آیا این بساط برچیده می شود؟

    محصولات کشاورزی فاضلابی سر سفره شهروندان شیراز ، آیا این بساط برچیده می شود؟

    6 خرداد 1402
    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش نرخ گندم تاثیری روی قیمت نان یارانه ای ندارد

    14 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود