یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نارنگی یعنی سلامتی یعنی زیبایی /نارنجی خوشمزه‌ی پاییزی!

    نارنگی به خانواده خوش‌رنگ و لعاب مرکبات تعلق دارد. وقتی گرمای تابستان جای خود را به خنکای پاییز و سرمای زمستان می‌دهد این میوه نارنجی‌رنگ خوشمزه و آبدار، زیبایی فصل سرما را چند برابر می‌کند. این بار که مشغول پوست گرفتن یک عدد نارنگی شدید سرسری این کار را انجام ندهید و بدانید که یک دنیا خاصیت زیبایی و درمانی زیر این پوست نرم و لطیف نهفته است.

    توسط پروانه خانی
    مهر ۱, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نارنگی زودرس مازندران وارد بازار شد
    به نقل از سایت تبیان، نارنگی با گوشت نرم و آبدار خود می‌تواند مرهمی برای زخم‌ها و یا حتی سلاحی در برابر ابتلا به سرطان باشد. نارنگی بمب ویتامین C است اما فواید آن به همین یک ویتامین ختم نمی‌شود. ادامه این متن را مطالعه کنید تا بیشتر در خصوص نارنگی با هم صحبت کنیم.

    نارنگی برای تأمین آب بدن
    بدن انسان از میزان زیادی آب تشکیل شده است. به طور که می‌توانید آن را یک دریاچه سیار تصور کنید. بنابراین نباید اجازه داد که آب آن کم شود. نارنگی از 86 درصد آب تشکیل شده است و یک میوه آبدار محسوب می‌شود که عطش را از بین برده و راهی برای حفظ آب بدن است. البته این میوه صرفاً تأمین‌کننده آب نیست بلکه در کنار آن میزان زیادی ویتامین C و A و کاروتنوئید به بدن می‌رساند که برای مقابله با بیماری‌های مختلف لازم و ضروری هستند.

    نارنگی یک میوه کم‌کالری
    نارنگی کم‌کالری است به طوری که هر یک عدد از این میوه حدود 34 کیلوکالری دارد. بنابراین می‌توانید از آن برای رفع گرسنگی بین روز استفاده کنید بدون اینکه نگران بالا رفتن میزان کالری دریافتی روزانه‌تان باشید.

    نارنگی بمب ویتامین C و سرشار از مواد معدنی
    نارنگی منبع ویتامین C است به طوری که مصرف دو عدد از این میوه نیاز روزانه به ویتامین C را تأمین می‌کند. اگر می‌خواهید سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود و از بیماری‌های فصل سرما در امان بمانید نارنگی بیشتری میل کنید. علاوه بر این باید بدانید که نارنگی سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن و مس است.

    نارنگی برای مقابله با کلسترول خون
    نارنگی سرشار از ترکیبی به نام «سینفرین» است که مانع از تولید کلسترول شده و مازاد آن را کنترل می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه به طور مستقیم با کلسترول بد موجود در رگ‌ها مقابله می‌کنند. جالب است که این آنتی‌اکسیدان‌ها میزان کلسترول خوب خون را حفظ کرده و متعادل نگاه می‌دارند. بنابراین اگر به سلامت رگ‌ها و در پی آن قلبتان اهمیت می‌دهید بیش از پیش از این میوه خوشمزه استفاده کنید.

    نارنگی برای مقابله با سرطان کبد
    می‌دانید که کبد یک ارگان حیاتی و مهم است و متأسفانه این روزها مشکلی به نام کبد چرب بلای جان خیلی‌ها شده است. و می‌دانید که سرطان کبد نیز در حال شیوع در سرتاسر جهان است و خیلی از بیماران مدت زمان طولانی است که با این نوع سرطان در حال مبارزه هستند. خوشبختانه نارنگی برای این بیماران نوعی سلاح است. به عقیده متخصصان برخی از مرکبات و بخصوص نارنگی برای مقابله با برخی سرطان‌ها مانند سرطان کبد بسیار مؤثر است. آب نارنگی برای بیمارانی که به هپاتیت C مبتلا هستند می‌تواند خطر پیشرفت سرطان کبد را کاهش دهد چون این میوه حاوی میزان قابل توجهی «بتاکریپتوگزاانتین» است. نارنگی همچنین میزان زیادی «لیمونن» دارد که اثرات ضدسرطانی داشته و همچنین به پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه کمک می‌کند. این میوه خوشمزه نوعی مکمل برای درمان‌های سنتی سرطان محسوب می‌شود.

    نارنگی دشمن چربی‌ها
    نتایج پژوهشی که در دانشگاه وسترن انتاریو انجام شده است نشان می‌دهد که «نوبیلتین» نوعی فلاوونوئید است که در نارنگی پیدا می‌شود مانع از تجمع چربی‌ها در کبد می‌شود. به این ترتیب که عملکرد ژن‌های دفع‌کننده مازاد چربی‌ها را تحریک کرده و از عملکرد ژن‌های تولید چربی جلوگیری می‌کند. محققان این دانشگاه پیشتر در مطالعات خود در خصوص گریپ‌فروت یک فلاوونوئید به نام «نارینجینین» یافته بودند که این ترکیب قادر است عملکردی محافظت‌کننده در برابر چاقی مفرط و مشکلات دیگر ناشی از سندرم متابولیک داشته باشد. به گفته متخصصان خاصیت و تأثیر «نوبیلتین» ده برابر بیشتر از «نارینجینین» است. این ترکیب همچنین باعث پیشگیری از بروز تصلب شرایین می‌شود. باید گفت که میزان بالای ویتامین C موجود در این میوه نیز باعث شده است که آب نارنگی یک آب‌میوه ضدچربی محسوب شود. بنابراین این میوه را به عنوان میوه‌ای چربی سوز به خاطر بسپارید. البته برای این منظور لازم است که میزان زیادی آب نارنگی میل کنید و حتماً میوه کاملاً رسیده را انتخاب کنید.

    نارنگی شفاف کننده رنگ پوست
    پوست ویترین بدن و البته نمایان کننده سلامت درونی است. مواد مغذی موجود در نارنگی باعث بهبود رنگ پوست می‌شود. واقعیت این است که بین سلامتی و زیبایی پوست ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. زمانی که نام مراقبت از پوست و زیبایی آن به میان می‌آید حتماً دو ترکیب مهم یعنی ویتامین C و E را به خاطر داشته باشید. این دو ویتامین باعث بهبود وضعیت پوست شده و به تولید کلاژن که ضامن نرمی، طراوت و جوانی پوست است کمک می‌کنند. بنابراین اگر می‌خواهید پوستتان خوش آب و رنگ شود از مصرف نارنگی غافل نشوید.

    نارنگی مرهمی برای زخم‌ها
    روغنی که در پوست نارنگی وجود دارد برای بهبود و تسکین زخم‌های پوستی که عمیق نیستند مؤثر است. در واقع خواصی که در ترکیب شیمیایی روغن پوست نارنگی وجود دارد برای مقابله با زخم‌ها، ضدعفونی کردن و احیای سلول‌ها و بافت‌ها در جهت التیام و درمان زخم‌ها مؤثر است.

    نارنگی برای افزایش دریافت مواد مغذی
    نارنگی نیز مانند تمام میوه‌ها می‌تواند یکی از ترکیبات سالادهایتان باشد. افرادی که بدنشان با کمبود ویتامین مواجه است و یا می‌خواهند میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنند می‌توانند نارنگی را به سالاد کاهو اضافه کرده و به همراه هویج یا گوجه‌فرنگی سالادشان را مغذی‌تر کنند. این کار باعث جذب پروتئین و مواد مغذی ضروری برای سلامتی می‌شود. یادتان باشد که کمبود ویتامین بدن با مصرف نارنگی بیشتر به سرعت از بین می‌رود. همچنین توصیه می‌شود از تهیه سالاد میوه غافل نشوید و نارنگی بیشتری به آن اضافه کنید.

    بیشتر بخوانید :

    تولید نارنگی از پرتقال پیشی گرفت

     

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    پست قبلی

    صادرات بیش از ۹۴.۵ میلیون دلار ادویه / سهم ۷۰ درصدی زعفران

    پست بعدی

    چند پیشنهاد تغذیه‌ای برای پیشگیری از آلزایمر

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چند پیشنهاد تغذیه‌ای برای پیشگیری از آلزایمر

    چند پیشنهاد تغذیه‌ای برای پیشگیری از آلزایمر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    بی توجهی به اجرای مصوبه الگوی کشت عامل اصلی مازاد هندوانه و پیاز روی دست کشاورزان

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    مجموع مبارزه آفت سن به یک میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار رسید

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    گرم‌تر شدن زمین، سمی‌تر شدن بشقاب برنج!

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.