چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    اهش قیمت تخم‌مرغ در بازار/ تقاضای خرید در نیمه اول سال کم می‌شود

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی کاهش یافت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ‌کاهش‌ قیمت برنج در بازار | برنج ایرانی و خارجی در بنکداری ها و خرده فروشی ها کیلویی چند شد؟

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    خرید گندم در خوزستان به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید

    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    کشاورزان اردبیل مراقب بیماری سفیدک دروغی سیب زمینی باشند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    نابودی قارچ‎ها و کپک‎های فعال؛ راهی برای افزایش طول عمر میوه‎ها

    دانشمندان دانشگاه موردوخ ( muroch )واقع در غرب استرالیا، با نابودی کپک‎ها با استفاده از هوا ، راهی برای افزایش طول عمر میوه‎ها توسعه داده اند. این فرایند که به کمک پلاسمای سرد انجام می‎شود طول عمر میوه‎ها را تا 3 هفنه تمدید می‎کند.

    توسط مریم آقایاری
    18 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    کرونا صادرات محصولات باغی را ۴۰ درصد کاهش داد/ ۳۰ درصد میوه‌ها تا رسیدن به بازار مصرف تلف می‌شود
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    با استفاده از فرایندی کم انرژی و غیر شیمیایی می‎توان محصولات را تازه نگه داشت و از تکثیر کپک جلوگیری کرد. به این ترتیب طول عمر میوه‎ها را برای هفته‎ها افزایش می‎یابد. ” شاید در ابتدا خواندن این مطلب کمی به نظر عجیب برسد اما این موضوعی‎ست که دانشمندان دانشگاه موردوخ ( muroch )واقع در غرب استرالیا، توسعه داده اند و باعث ایجاد هیجان زیادی در میان تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در غرب استرالیا و سراسر جهان شده‎اند.

    دکتر کریستی بیلیس گفت: “هیچ چیز بدتر از این نیست که به سوپرمارکت بروید بسته‎ای توت‎فرنگی بخرید و بعد از دو روز ببینید اطراف آن‎ها را کرک‎های ریز خاکستری پوشانده و دیگر قابل استفاده نیست. چرا که آن‎ها را کپک پوشانده است. ناچارید آن‎ها دور بریزید و پولی را که برای آن داده‎اید نیز هدر می‎رود. این موضوع در خصوص آواکادو نیز صادق است.”

    دانشمندان برای حل این مشکل از فناوری پلاسمای سرد استفاده می‎کنند که دکتر بیلیس آن را ” رعد و برق موثر” می‎نامد که بدون تخریب میوه‎ها باعث کشته شدن جوانه‎های کپک می‎شود.

    وی در توضیح این فرایند گفت: “پلاسما اساسا یک گاز یونیزه شده است، گازی که به آن جریان الکتریکی اعمال می‎کنیم. که در این حالت  گاز مورد نظر ما فقط هوا است.

    پلاسما درست بمانند شعله‎ای‎ست که به هنگام رعد و برق می‎بینید و به میوه برخورد می‎کند با این تفاوت که دمای آن بسیار پایین است؛ و به این دلیل پلاسمای سرد نامیده می‎شود چون در دمای اتاق انجام می‎شود. بزرگترین مزیت این فرایند این است که بدون گرم کردن میوه، روی کیفیت آن تاثیر مثبت می‎گذارد .کاری که پلاسما می‎کند شکستن دیواره سلولی کپک و ایجاد اختلال در روند رشد آن است.”

    دکتر بیلیس گفت: ” با این فرایند اساسا عمر مفید میوه‎ها را از حدودا پنج روز تا تقریبا سه هفته تمدید کردیم، و این تنها با کاهش پاتوژن هایی است که باعث تخریب بافت میوه می شود. وی افزود گام بعدی این است که آنچه را که در آزمایشگاه انجام می‎دهیم به یک کارخانه بسته‎بندی فعال در در جنوب غربی استرالیا به نام Donnybrook انتقال دهیم. آن‎ها روزانه 500 هزار میوه بسته‎بندی می‎کنند و این فرصت خوبی‎ست که این فرآیند در مقیاس بالا مورد استفاده قرار گیرد.

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: Scientists find a way to zap fruit, killing mould and extending shelf life using air
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    تقدیر وزیر کار از مدیران برتر/ تنها راه مهار تورم، تولید است

    تقدیر وزیر کار از مدیران برتر/ تنها راه مهار تورم، تولید است

    31 اردیبهشت 1402
    قرارداد غلات دریای سیاه ۲ ماه دیگر تمدید شد

    قرارداد غلات دریای سیاه ۲ ماه دیگر تمدید شد

    28 اردیبهشت 1402
    ٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

    تلاش دولت برای ثبات قیمت‌ها با همکاری تولیدکنندگان شیر/ قیمت نهاده‌ها امسال افزایش نمی‌یابد

    21 اردیبهشت 1402
    کشتار ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز هرمزگان/کمبودی در تامین مرغ نداریم

    قیمت مصوب مرغ و تخم‌مرغ تا پایان فروردین سال آینده تعیین و اعلام شد

    13 اردیبهشت 1402
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    ایرانی ها ۲ برابر مردم دنیا نمک می خورند

    31 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود