پنج‌شنبه 9 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    ۱۰۰ درصد پودر شیرخشک نوزاد از منابع داخلی قابل تامین است

    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    سهم ۳۶ میلیونی استان کرمانشاه از کاشت یک میلیارد اصله درخت در کشور

    کلامی مطرح کرد؛ قیمت کنجاله سویا در بنادر ۲۷۰۰ تومان تعیین شد/ تخصیص ارز روغن خام افزایش ۱۷ درصدی داشت

    گرانفروشی کنجاله سویا بالاتر از قیمت مصوب/ وزارت جهاد: برخورد قانونی می‌کنیم

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    بیش از ۷۰ درصد رفع تداخلات اراضی در استان مرکزی انجام شده‌ است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    کاهش تب بازار گوجه فرنگی تا ۱۰ روز آینده/ قیمت‌ها متعادل می‌شود

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    جدال یارانه و قدرت خرید مردم

    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    ظرفیت تولید ماهی در استان سمنان به ۱۶۰۰ تن رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    صادرات ۱۱۰ هزار تن تخم مرغ تا پایان آبان ماه به ارزش ۱۳۰ میلیون دلار

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه‌هایی برای پاکسازی بدن در روز‌های کرونایی

    مصرف برخی از میوه‌ها در طول روز کمک زیادی به پاکسازی و تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد کرد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    26 شهریور 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    کمبود مواد اولیه صنایع تبدیلی کنسانتره و آبمیوه کشور
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter
    تمام متخصصان تغذیه و رژیم درمانی برای حفظ سلامت و ارتقای سیستم ایمنی بدن مصرف میوه‌ها را در طول روز امری لازم و ضروری می‌دانند.
    میوه‌ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی از ویتامین‌های سالم هستند که مصرف آن‌ها هر چند به مقدار اندک در طول روز توصیه می‌شود. در ادامه به معرفی میوه‌هایی پرداخته‌ایم که مصرف آن‌ها در روزهای کرونایی باعث پاکسازی بدن می‌شود.
    پاکسازی کبد و مثانه با انجیر
    انجیر میوه‌ای مغذی با خواص پاک کنندگی است که از تولید سم در ادرار جلوگیری کرده و کبد و مثانه را پاکسازی می‌کند. مصرف خشک این میوه باعث تقویت ذهن و ایجاد آرامش در افراد می‌شود، اما زیاده روی در مصرف آن باعث تحریک آلرژی یا حساسیت خواهد شد.
    تقویت سیستم ایمنی بدن با زغال اخته
    زغال اخته یک میوه ضدباکتری است و باکتری‌ها و ویروس‌های مضری که در مجاری ادرار معلق می‌مانند را از بین می‌برد. مصرف زغال اخته باعث تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.
    سم‌زدایی کبد با گریپ فروت
    گریپ فروت، میوه‌ای شبیه به پرتقال، اما درشت‌تر از آن است و به رنگ‌های سفید، صورتی و قرمز وجود دارد. این میوه، سم زدای طبیعی روده، معده و کبد است. فیبر و عصاره سرشار از مواد مغذی آن یک سم زدای قوی بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.
    پیشگیری از عفونت مجاری ادرار با بلوبری
    لوبری میوه‌ای به رنگ آبی است که با حبس باکتری‌ها در مجاری ادرار، مانند آنتی بیوتیک‌ عمل کرده و از بروز عفونت جلوگیری خواهد کرد.
    دفع سموم بدن با مصرف هندوانه
    هندوانه یکی از میوه‌های شگفت انگیز است که خواص درمانی زیادی دارد و به علت اینکه سرشار از آب است باعث تسکین درد‌های عضلانی خواهد شد. در واقع هندوانه یک میوه تابستانی است که مصرف آن به دفع سموم بدن کمک می‌کند. این میوه حاوی مقداری سیترولین است که مانند یک فیلتر برای پاکسازی بدن عمل می‌کند.
    کاهش چربی بدن با لیمو ترش
    لیموترش به علت ویتامین C فراوانی که دارد باعث تنظیم خواب افراد، تنظیم ساعت بیولوژیک بدن، کاهش هورمون‌های استرس و کاهش سلول‌های چربی در بدن خواهد شد. برخی از افراد به جای سس سفید از آب لیموترش در کنار سالاد استفاده می‌کنند که عاملی مهم در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود.
    خیار
    برخی از افراد برای حفظ سلامت پوست خود از خیار به عنوان ماسک صورت استفاده می‌کنند، اما باید بدانید که این میوه نه تنها برای مراقبت‌های پوستی حائز اهمیت است، بلکه اضافه کردن چند تکه از آن به آب آشامیدنی آب رسانی فوق العاده‌ای برای شما به همراه خواهد داشت.
    سم‌زدایی طبیعی بدن با پاپایا
    پاپایا یکی از مهم‌ترین میوه‌های استوایی و بومی مناطق حاره‌ای آمریکا و مکزیک بوده که در کشور‌های هند، آفریقای جنوبی، سریلانکا و فیلیپین رشد می‌کند، این میوه به طور طبیعی از بدن سم زدایی کرده و باعث افزایش انرژی و سلامت دستگاه گوارش خواهد شد.
    افزایش شادی و نشاط با مصرف روزانه کیوی
    کیوی یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌هایی است که طرفداران زیادی دارد؛ ویتامین C موجود در کیوی باعث پاکسازی عمیق بدن شده و مصرف آن در طول روز باعث افزایش شادی و نشاط به خصوص در اوایل صبح خواهد شد.
    آووکادو
    آووکادو یک میوه با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که در ۱۵ سال گذشته به عنوان یک میوه محبوب در دنیا شناخته شده است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و رگ‌های خونی را باز می‌کند، همچنین مصرف آن سموم تخریب کننده شریان‌ها را از بین می‌برد.
    پاکسازی دستگاه گوارش با مصرف سیب
    سیب یکی دیگر ازمیوه‌های خوشمزه و سالم است که در چهار فصل سال وجود دارد و به علت اینکه سرشار از ماده‌ای به نام پکتین است، باعث کاهش سموم در بدن شده و دستگاه گوارش را پاکسازی خواهد کرد.
    درمان کم خونی با انار
    انار میوه‌ای خوشمزه است که منبع غنی از آنتی اکسیدان بوده و مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش تمرکز خواهد شد. اگر دچار کم خونی هستید حتما از انار یا آب انار در طول روز استفاده کنید.
    کاهش وزن با توت فرنگی
    مصرف توت فرنگی به دفع سموم بدن کمک کرده و به علت خواص ادرار آوری که دارد باعث کاهش وزن در افراد خواهد شد. توت فرنگی حاوی پروتئین، ویتامین C، منگنز، فولات، منیزیوم و ویتامین K است.
    آناناس
    آناناس یکی از میوه‌های گرمسیری است که حاوی مقداری بروملین بوده و با داشتن آنزیم هاضمه باعث پاکسازی روده‌ها و تقویت دستگاه گوارش خواهد شد.
    گوجه بری
    گوجه بری به علت داشتن مقدار زیادی ویتامین C به از بین بردن ضایعات بدن کمک کرده و بتاکاروتن موجود در آن عملکرد کبد را بهبود می‌بخشد. مصرف این میوه فواید بیشتری نسبت به پرتقال دارد، این میوه به روش‌های مختلف یعنی به صورت خام یا به‌عنوان یکی از مواد لازم برای تهیه انواع غذا، سس یا نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    سرویس خبری : علمی_تغذیه و سلامت
    منبع: جام جم
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    توسط هانیه سیفی مجد
    8 آذر 1402
    0

    در اواخر پائیز و زمستان که هوای سرد حاکم می‌شود، مجموعه‌ای از مواد اولیه غذایی وجود دارد که هم راحتی...

    بیشتر بخوانید
    آنچه از فرآیند استاندارد تولید و مصرف کشک‌های محلی و صنعتی باید بدانید کدام نوع کشک بهتر است؟

    به این دلایل هرروز کشک بخورید

    8 آذر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه ای زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد

    7 آذر 1402
    گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذایی

    یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

    7 آذر 1402

    پر بازدیدها

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    کمبود و سهمیه بندی شکر تکذیب شد/ محدودیتی برای عرضه نیست

    25 آبان 1402
    رئیس صمت بوشهر: برگزاری رویدادهای خرما گامی برای افزایش صادرات غیرنفتی است

    صادرات خرما ۱.۵ میلیارد دلار ارزی آوری برای کشور دارد

    27 آبان 1402
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    رتبه نخست صادرات لبنیات؛ اروپا در جهان و ایران در آسیا

    24 آبان 1402
    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    صنعت و بازرگانی، جزء جدایی‌ناپذیر تولیدات کشاورزی هستند/ اعتقاد راسخ به تشکل‌های کشاورزی

    17 آبان 1402
    تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز و بدن

    ترفندی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی

    25 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود