پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    معرفی محصولات فراسودمند زرماکارون در نمایشگاه فیتکس 2024

    "سمولینا پلاس" همیشه یه چیزی بیشتر داره...

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۲, ۱۴۰۳
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معرفی محصولات فراسودمند زرماکارون در نمایشگاه فیتکس 2024

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » نمایشگاه ” غذای سالم ، ورزش ، تناسب اندام فیتکس ۱۴۰۳” با محوریت تغذیه سالم و تناسب اندام، در محل دائمی نمایشگاه های شهرداری تهران در بوستان گفتگو از تاریخ ۱ الی ۴ آبان ماه برگزار می گردد.

    شرکت زرماکارون با ارائه محصولات ویژه خود، در این رویداد حضوری پر رنگ دارد. “سمولیناپلاس” لاین جدید محصولات سلامت محور شرکت زرماکارون است که برای افراد دارای رژیم های غذایی خاص، طراحی و فرموله شده است و می تواند نقش مهمی در بهبود سلامت غذایی جامعه داشته باشد.

    دکتر امیرپویا قندهاری، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون در این باره افزود: فعالیت های دانش محور و تحقیقاتی در شرکت زرماکارون مانند قلب تپنده آن است و نوآوری و توسعه محصولات همواره در دستور کار این شرکت قرار دارد. پاستا وگانو ، پاستا پروفیتو و پاستا هفت غله، سه محصول نوآورانه و ابداعی شرکت زرماکارون می باشد که گواهی ثبت اختراع آن نیز دریافت شده است و برای اولین بار در ایران تولید می شود.

    پاستا وگانو، محصولی مناسب برای افراد گیاهخوار

    پاستا وگانو زرماکارون، داری امگا۳(با منشا گیاهی)، ویتامین ب۱۲ و روی است که در رژیم های غذایی معمول گیاهخواران کمتر پیدا می شود و از این رو می تواند در تکمیل سبد غذایی این عزیزان بسیار مفید باشد

    پاستا پروفیتو، محصولی مناسب برای ورزشکاران

    هر سهم مصرفی از پاستا پروفیتو زرماکارون (۱۰۰گرم) معادل ۶ سفیده تخم مرغ، پروتئین دارد و در فرمولاسیون آن از انواع پروتئین ها نظیر کنسانتره پروتئین وِی (آب پنیر) و پروتئین ایزوله‌ی نخود استفاده شده است. این محصول در رژیم های غذایی ورزشکاران حرفه ای بسیار مفید تلقی میگردد. فیبر موجود در این پاستا، تقریبا ۸ برابر پاستای معمولی است. پاستا پروفیتو با ارزش تغذیه ای منحصر به فرد خود به حفظ و احیای توده عضلانی بدن کمک میکند و به همین دلیل برای افراد میانسال و سالمند نیز یک گزینه بسیار خوب می باشد.

    پاستا هفت غله، مناسب همه افرادی که برای سلامتی خود اهمیت ویژه ای قائلند!

    پاستا «هفت غله» زرماکارون، همانطور که از اسمش هم پیداست، ترکیبی از آرد گندم، چاودار، جو، جودوسر، کینوا و برنج است. پاستا هفت غله در مقایسه با پاستاهای معمولی دارای ۴ برابر روی، ۴ برابر فسفر، ۵ برابر منیزیم و ۶ برابر منگنز می باشد. علاوه بر این، پاستا هفت غله، 5 برابر فیبر بیشتری دارد و هضم آن در بدن نیز به سادگی صورت میپذیرد. علاقه مندان به این رویداد می توانند از تاریخ ۱ الی ۴ آبان ماه ساعت ۸ الی ۲۰ از این نمایشگاه بازدید نمایند و با این محصولات، از نزدیک آشنا شوند.

    سرویس خبری : نمایشگاه ها و همایش ها 

    منبع: پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی )
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارزر ماکارونصنایع تبدیلی و تکمیلیگروه صنعتی زرنمایشگاه فیتکسنمایشگاه ها و همایش ها
    پست قبلی

    پرداخت پول گندم خرید تضمینی همچنان از محل سوخت است

    پست بعدی

    اتخاذ دیپلماسی قوی برای پیشرفت صنعت آبزی‌پروری در دریا ضروری است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » محسن امینی، رئیس...

    بیشتر بخوانید
    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    بررسی راهکارهای علمی برای بهبود تولید کلزا در مرکز تحقیقات کشاورزی تهران

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در  سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    اتخاذ دیپلماسی قوی برای پیشرفت صنعت آبزی‌پروری در دریا ضروری است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    «سامانه جامع بخش کشاورزی» مدیریت تولید و بازار را بهبود می‌دهد

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    پیش‌بینی برداشت ۱۲۰۰۰ تن گندم از مزارع شهرستان فراشبند

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    عرضه بسته‌های یک کیلوگرمی شکر بدون درج قیمت+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    فقط ۶ درصد شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی فعالند

    خودکفایی محصولات اساسی نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    تداوم خاموشی‌ها در بخش کشاورزی خراسان شمالی؛ بازدهی کاهش یافت

    تداوم خاموشی‌ها در بخش کشاورزی خراسان شمالی؛ بازدهی کاهش یافت

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.