دوشنبه 3 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: تولید محصولات کشاورزی در ٦ سال اخیر ٢٨ میلیون تن افزایش یافت

    معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: میزان تولید محصولات کشاورزی از ٩٧ میلیون تن در سال ٩٢ به ١٢٥ میلیون تن در سال ٩٨ رسیده است.

    توسط مریم آقایاری
    11 شهریور 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: تولید محصولات کشاورزی در ٦ سال اخیر ٢٨ میلیون تن افزایش یافت
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به رشد شرکت‌های دانش بنیان در این بخش گفت: در سال ۹۲ معادل ۲۷۹ شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی فعال بودند که در سال ۹۸ تعداد این شرکت‌ها از ۸۰۰ عدد گذشته است.

    وی همچنین در ادامه با اشاره به رشد تولید بذر گواهی شده بیان کرد: در سال ۹۲ تولید بذور گواهی شده ۳۳۰ هزار تن بوده و در سال ۹۸ این رقم به ۴۲۶ هزار تن رسیده؛ همچنین در سال ۹۲ بیش از ۲۵ هزار اصله نهال شناسنامه دار در کشور تولید شد که این رقم در پایان سال ۹۸، به ۷۳۰ هزار اصله نهال رسیده و گزارش داریم در حال حاضر نیز، رقم آن به حدود یک میلیون اصله نهال افزایش یافته است.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کنترل کیفی کود طی سال‌های گذشته اضافه کرد: با ابلاغ وزیر وقت، ثبت و کنترل کیفیت کودهای شیمیایی در کشور آغاز شد و در حال حاضر ۱۲ هزار برند فرمول کودی برای دریافت گواهی ثبت معرفی شده است که ۱۰ هزار مورد گواهی ثبت دریافت کرده‌اند و دو هزار برند فرمول کودی نیز، نتوانستند این گواهی را اخذ کنند.

    بازرگان با اشاره به افزایش ۴ برابری سرانه آموزش بهره برداران بخش کشاورزی گفت: در سال ۹۲ مدت آموزش هر بهره بردار ۳۲ دقیقه بوده؛ در حالی که در سال ۹۸ این رقم به ۱۲۶ دقیقه رسیده است.

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی همچنین از افزایش ۴.۵ برابری تأسیس صندوق‌های حمایت از زنان روستایی و عشایری خبر داد و گفت: تعداد این صندوق‌ها در سال ۹۲ معادل ۷۰۰ عدد بوده و در سال ۹۸ به بیش از سه هزار مورد رسیده است.

    ضرورت اصلاح الگوی مصرف در جامعه

    وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در ۸ سال اخیر تولیدات کشاورزی با رشد ۳۰ درصدی همراه بوده است، گفت: در بحث غذا ما باید روی الگوی مصرف کار کنیم و اگر اضافه مصرفی در جامعه ترویج شود و خوردن محصولاتی مانند استیک را تلویزیون مرتب تبلیغ کند یا برنج‌ها دور ریز شود، بخش کشاورزی جوابگوی نیاز کشور نخواهد بود؛ بنابراین اصلاح الگوی مصرف امری ضروری است.

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه منابع کشور ما کشش تأمین غذاهای پرچرب و پرپروتئین را ندارد گفت: ما در حوزه روغن، وابستگی بسیار زیادی داریم؛ به طوری که در سال ۹۲ درصد خوداتکایی کشور در این زمینه ۱۲ درصد بوده و هم اکنون این رقم به ۱۶ درصد رسیده است؛ بنابراین همچنان بیش از ۸۰ درصد وابستگی در این زمینه داریم و با این شرایط روا نیست مصرف غذاهای پرچرب را در جامعه ترویج کنیم.

    وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف روغن در دنیا ۱۲ کیلوگرم و در ایران ۱۹ کیلوگرم است، گفت: تبلیغ بیش از اندازه کالاهایی که آنها را در کشور کم داریم و مجبور به واردات هستیم ضد خوداتکایی است.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به بحث تهاجم فرهنگی در حوزه غذا گفت: در این نوع تقاضا یا بحث ترویج مصرف گرایی مطرح است یا اینکه غذایی در یک جامعه ترویج پیدا می‌کند که جزو فرهنگ آنجا نیست.

    بازرگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانش مهندسی ژنتیک یکی از پیشرفت‌های بشر است، گفت: با توجه به محدودیت‌های منابع آب و خاک، کشور ما باید از راه دانش برخی کمبودها را جبران کند؛ بنابراین باید در پژوهش بی حد و مرز کار و پیشرفت کنیم که به ویژه در حوزه مهندسی ژنتیک این مساله ضروری است.

    وی تصریح کرد: تاکنون تولید محصول تراریخته در کشور صورت نگرفته؛ اما این معنای آن نیست که نباید چنین تولیداتی داشته باشیم و محققان و کارشناسان ما روی آن کار می‌کنند.

    این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به واردات برخی محصولات تراریخته مانند ذرت و کنجاله سویا به کشور گفت: این کار تحت کنترل و نظارت انجام می‌شود.

    بازرگان درباره مباحث مطرح شده درباره اینکه بخشی از محصولات تراریخته به شکل قاچاق وارد کشور می‌شوند، نیز گفت: طبیعتاً با توجه به اینکه بحث قاچاق در این زمینه مطرح است، ما از آن اطلاع دقیق نداریم.

    سرویس خبری:اخبار اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگذاری مهر
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    توسط هستی محمدمهدی پور
    1 مهر 1402
    0

    بهمن دانایی در خصوص توزیع شکر در بازار گفت: کارخانجات قند از دهم شهریور ماه چغندرقند را تحویل گرفته و...

    بیشتر بخوانید
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    1 مهر 1402
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    1 مهر 1402
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    هیچ مشکلی در تامین کالای اساسی در خوزستان وجود ندارد

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی

    7 شهریور 1402
    رتبه سوم جهانی ایران در تولید ماهی گرمابی

    رتبه سوم جهانی ایران در تولید ماهی گرمابی

    18 شهریور 1402
    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    توسعه گلخانه‌های همدان در دولت سیزدهم مصداق عینی “یک شبه ره صدساله رفتن

    7 شهریور 1402

    اجرای طرح توسعه نخیلات آبادان در سطح ۱۶۵ هکتار

    16 شهریور 1402
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد خسارت ۸۰ درصدی خشکسالی به اراضی دیم خوزستان

    مزارع فرانسه گرفتار بی آبی و خشکسالی

    12 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود