جمعه, تیر ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مضرات مصرف بیش از حد موز

    بدون شک همه ما موز را به عنوان میان وعده ای سالم و مغذی می شناسیم اما آیا می دانید خوردن زیاد این میوه ممکن است برای سلامتی مضر باشد و این که حداکثر چند عدد موز می توان در طول روز مصرف کرد؟

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مهر ۹, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    امروزه در مورد خواص موز مقالات علمی زیادی منتشر شده است؛ موز از میوه های فوق العاده محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر و عطر فوق العاده ای که دارد چه به صورت خام و چه به صورت پخته در غذاهای نقاط مختلف دنیا استفاده می شود.

    بدون شک همه ما موز را به عنوان میان وعده ای سالم و مغذی می شناسیم اما آیا می دانید خوردن زیاد این میوه ممکن است برای سلامتی مضر باشد و این که حداکثر چند عدد موز می توان در طول روز مصرف کرد؟

    در ادامه مطلب قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم.

    موز؛ این میوه فوق العاده مغذی

    موز خوشمزه است و خوردن آن بسیار راحت، اما آن چه بیش از همه آن را محبوب کرده است ارزش غذایی عالی این میوه می باشد.

    یک عدد موز تازه متوسط (118 گرم) حاوی مواد مغذی زیر است:

    کالری: 105
    کربوهیدرات: 27 گرم
    فیبر: 3 گرم
    چربی: 0.3 گرم
    پروتئین: 1 گرم

    موز همچنین حاوی ویتامین C، ویتامین B6، پتاسیم، منگنز، منیزیم و ترکیبات گیاهی مختلف است که از بروز استرس و التهاب جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهند.

    به توصیه سازمان بهداشت جهانی هر فرد باید روزانه حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات مصرف کند و افزودن موز به این برنامه غذایی روش خوبی برای حفظ سلامت عمومی بدن می باشد.

    موز چربی و پروتئین ناچیز دارد

    بخش عمده کالری موجود در موز از کربوهیدرات های آن حاصل می شود در حالی که مقدار چربی و پروتئین موجود در آن ناچیز بوده و حدود کمتر از 8 درصد کل کالری موز را تشکیل می دهد.

    همان طور که می دانید پروتئین از اجزای سازنده بدن است و برای عملکرد درست سیستم ایمنی، ترمیم بافت ها، عضله سازی و سلامت استخوان ها ضروری می باشد.

    چربی نیز برای تامین انرژی بدن مورد نیاز بوده، به جذب مواد مغذی محلول در چربی کمک می کند و نقش مهمی در ترشح هورمون ها و سلامت مغز ایفا می کند.

    از آن جا که موز چربی و پروتئین کمی دارد یک میان وعده کاملا مغذی محسوب نمی شود و اگر از این میوه به عنوان میان وعده معمول استفاده می کنید توصیه می شود آن را به همراه یک منبع چربی های سالم و پروتئین مانند کره بادام زمینی، یک مشت گردو یا تخم مرغ آب پز میل کنید تا تعادل غذایی در میان وعده ها رعایت شود.

    مضرات مصرف بیش از حد موز

    موز یک خوراکی سالم است که می توان آن را تقریبا به هر رژیم غذایی اضافه کرد اما مضرات مصرف بیش از حد هر نوع ماده غذایی از جمله موز ممکن است نسبت به فواید آن بیشتر باشد.

    از جمله مضرات احتمالی مصرف زیاد موز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. موز یک ماده غذایی پر کالری به شمار نمی رود اما اگر عادت به خوردن آن داشته باشید ممکن است باعث افزایش کالری دریافتی روزانه و اضافه وزن شود.

    2. بیش از 90 درصد کالری موجود در موز از کربوهیدرات های آن تامین می شود. تا زمانی که موز نارس و سبز است منبع اصلی کربوهیدرات ها نشاسته هستند اما به مرور و با بالغ شدن میوه نشاسته موجود در آن به شکر تبدیل می شود بنابراین بیشتر کالری موز رسیده از شکر موجود در آن حاصل می شود.

    3. مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها اگر با مصرف کافی پروتئین و چربی های سالم همراه نباشد ممکن است کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت را دشوارتر کند.

    4. از آن جا که این میوه پروتئین، چربی، کلسیم، ویتامین D و آهن چندانی ندارد مصرف بیش از حد آن اگر با مواد غذایی دیگر همراه نباشد ممکن است باعث بروز کمبود مواد مغذی در بدن شود.

    روزانه چند عدد موز بخوریم؟

    تعادل و تنوع از ویژگی های یک رژیم غذایی سالم محسوب می شود.

    بدن ما سیستم پیچیده ای است که برای عملکرد درست به انواع مواد مغذی نیاز دارد و بهترین راه برای اطمینان از تامین کامل مواد مغذی مورد نیاز بدن گنجاندن گروه های مختلف غذایی در رژیم غذایی روزانه می باشد.

    نمی توان گفت همه افراد تنها تعداد مشخصی موز در طول روز می توانند مصرف کنند بلکه این تعداد به کالری و نیازهای تغذیه ای هر فرد بستگی دارد.

    از نظر تئوری هر فرد تا زمانی که کالری دریافتی اش بیش از حد نباشد، دچار کمبود مواد مغذی دیگر نشود و به دلایل دیگر سلامتی اش بدن به خطر نیفتد می تواند به هر تعداد که می خواهد موز بخورد.

    به طور کلی گفته شده مقدار متوسط مصرف روزانه موز در افراد سالم معمولا 1 تا 3 عدد می باشد و در کنار آن مصرف انواع مختلف میوه ها، سبزیجات، پروتئین های کم چرب و چربی های سالم نیز توصیه می شود.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبر گزاری کار ایران
    پست قبلی

    راهکارهای رسیدن به خوداتکایی کره چیست؟

    پست بعدی

    ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات باغی مازندران به ۱.۵میلیون تن رسید

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    0

    محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره ظروفی که برای توزیع نذری مورد استفاده قرار می‌گیرند،...

    بیشتر بخوانید
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات باغی مازندران به ۱.۵میلیون تن رسید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    ۱۰ هزار تن گندم از مزارع اردستان برداشت شد

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.