شنبه 20 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش فشار خون میشود

    ۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    دلایل روانشناختی اضافه وزن و چاقی در پاندمی کووید ۱۹

    یک عامل مهم در جلوگیری از کاهش وزن

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    واردکنندگان سموم کشاورزی مدیریت باغات را به دست گرفته‌اند

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تهدید بازار پسته ایران از سوی آمریکا

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم توسط شرکت‌های تعاون روستایی

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    نشاء کاری ۹۸ درصدی شالیزارهای گیلان

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    بیش از ۱۵۰هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی گفتگو و مصاحبه ها

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    غلامعلی سلیمانی ، مردي كه برند ساختن را به دنيا آموخت. کارآفرینی که نشان عالی مدیر شایسته ملی را از دست‌های رئیس‌جمهوریِ ایران، حسن روحانی دریافت کرده، هم صنعت را خوب می‌فهمد و هم می‌داند چطور باید تولید کرد. او نیاز مردم را می‌شناسد و در همین مسیر گام برمی‌دارد. او نتيجه يك عمركار و تلاش بي‌وقفه و خلاقانه است.

    توسط پروانه خانی
    28 فروردین 1400
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    مهندس غلامعلی سلیمانی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    پایگاه خبری ایفتاتی آی مختصری از زندگی سراسر تجربه و پر فراز و نشیب مهندس غلامعلی سلیمانی کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا برای خوانندگان گرامی آماده کرده و  به خواندن آن دعوت می کند.

    غلامعلی سلیمانی زاده ۲۵ خرداد ماه ۱۳۲۵ در آمل . پدر سلیمانی وکیل دادگستری و مادر او خانه‌دار بود. او دوران دانشگاهی‌اش را در دانشگاه ملی ایران گذراند و مدرک لیسانس رشته ریاضی را از دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۵۰ دریافت کرد و بعد به سربازی رفت او در دوران سربازی هم کار می‌کرد، یک روز به دانش سرا می‌رفت و درس می‌داد و بقیه روزها هم تدریس خصوصی می‌کرد اما در ادامه راه و در سال ۱۳۵۲ کار رسمی خود را از بازارچه سعدی و با فروش لوازم‌یدکی خودرو ادامه داد. سلیمانی در سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷ که به صورت جدی کار را شروع کرد، دو شرکت تأسیس کرد، یک شرکت پروفورم و شرکت دیگری هم به نام مارکتینگ سرویس. اند. ریسرچ به معنی ایران شما که با یک آمریکایی و یک هندی تأسیس کرده بود. سلیمانی بعدها در سال ۱۳۵۶، در مکان فعلی شرکت کاله کار خود را با توزیع شیر آغاز نمود، او این مکان را از خواهر بزرگترش اجاره کرده بود. پخش سوسیس و کالباس را با شرکت کالباس سازی گیلان آغاز کرد. سلیمانی بعدها با میکائیلیان همکاری نمود و بعد در مغازه‌ای به تولید همبرگر مشغول شد و بعد شرکتی در شیراز به نام دمس بنیان نهاد. در همان اوایل انقلاب، وزیر وقت آن زمان وزارت صنایع، معادن از سلیمانی درخواست نمود تا برای حل اختلاف وزارتخانه و شیلات ایران به جنوب کشور برود و محصولات دریایی را تولید کند. او به دَیِر، بوشهر و چند شهر دیگر رفت تا مشکلات پیش‌آمده را از میان بردارد. سلیمانی در این سفر متوجه حجم بالای ماهی دور ریخته شده در این کارخانه‌ها شد و برای این موضوع هم راه‌حلی پیدا کرد. در تهران، یکی از کارخانه‌ها مجهز به دستگاه جداسازی گوشت از استخوان شد تا با استفاده از آن استخوان‌های ماهی را از گوشت جدا نماید. سلیمانی پس از مدتی در سال ۱۳۷۰ شرکت لبنی کاله را به عنوان یکی از شرکت‌های گروه سولیکو تأسیس کرد. او در حال حاضر صاحب ۴۰ شرکت و ۲۰ کارخانه است. سلیمانی تنها ایرانی است که توانسته با شرکت‌های بزرگ غذایی و صنعتی جهان مانند نستله، دنون، کمپینا، بل، هکلند و ایمی برای همکاری صحبت دوجانبه داشته باشد. سلیمانی در ورزش هم سرمایه‌گذاری بزرگی انجام داد و باشگاه ورزشی کاله را بنیانگذاری کرد.

    از آنجائیکه کاله برند نام آشنا برای خوانندگان ما می باشد تنها با ارائه مختصری از فعالیت های این هلدینگ شما را به خواندن گفتگوی صمیمانه ایفتاتی آی با آقای مهندس سلیمانی دعوت می کنیم .  

    گروه غذایی سولیکو (برند کاله) باهدف بهبود و ارتقای سطح سبد غذایی مردم ایران در سال 1370 تاسیس شد. نتیجه فعالیت‌های انجام‌شده در این مجموعه طی سال‌های گذشته که همگی در راستای ارتقای سبد غذایی هم‌وطنان و سرافرازی ایران اسلامی است، این برند را در جایگاه 48ام صنایع غذایی در جهان (به گزارش یورو مانیتور)، برند محبوب و برتر و 7 سال تنها صادرکننده نمونه در فرآورده‌های لبنی در ایران قرار داده است.

    کاله با جذب روزانه 3 لیتر شیر فعالیت خود را آغاز کرد و امروز بیش از 2500 تن جذب شیر روزانه دارد؛ که این موضوع باعث تولید روزانه بیش از 2650 تن انواع فرآورده‌های لبنی می‌شود. در این فرآیند تولید، 4000 نفر به‌صورت روزانه در بخش‌های مختلف فعالیت دارند تا محصولات نهایی به دست مصرف‌کنندگان برسد.

    کاله توانایی تولید 4000 تن پنیر را دارد و توانسته محصولات متنوع که در خارج از کشور تولید می‌شود را با در اختیار داشتن متخصصان حرفه‌ای تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهد.

    تولید و بسته بندی شیر و ماست ، خامه و کره  ، تولید پنیر  ، تولید استارتر ، آنزیم و طعم – غذای کودک و غذای ورزشکاران ، پالایشگاه شیر ( درخت شیر )  ، تولید محصولات درخت شیر ، غذایی و دارویی و مکمل های غذایی و دارویی و…. همگی از فعالیت های این مجموعه می باشد .

     در اینجا به خواندن مصاحبه ایفتاتی آی با مهندس غلامعلی سلیمانی و پاسخ های سازنده و سراسر تجربه ایشان دعوت می شوید .

    آقای مهندس سلیمانی ، به عنوان یک مدیر با تجربه و  با سابقه درخشان ، رمز موفقیت و استقلال کشور را در چه می دانید ؟

    بقا مملکت در تولید ، صادرات ، پرداخت مالیات و شفافیت می باشد .

    برای تولید،  دانش تولید نیاز داریم . برای تولید،  تک نرخی شدن ارز شرط لازم می باشد .

    تولید؛ سبب جلوگیری از واردات می شود .

    تولید ؛ سبب صادرات شده  و باعث رقابت در بازارهای بین الملل می شود.

    از تولید اشتغال ، مالیات، ارزآوری ( صادرات ) به وجود می آید .

    از تولید استقلال و آزادی بدست می آید .

     

    علل و عوامل نوسانات قیمت ها در بازار از دیدگاه جنابعالی به عنوان متولی صنعت و یک تولیدکننده با سابقه درخشان را بفرمایید .

    نوسانات قیمت، بر اثر نوسانات قیمت ارز می باشد .

    کشور ایران یک کشور مصرف کننده می باشد که از فروش نفت و صادرات آنها روزگار سپری می کند ، وقتی نفت از ما گرفته شود نه کشاورزی داریم ، نه استخراج معدن ، نه صنعت و تولید و نه بازرگانی داخلی و خارجی

    دولتی که مالیات از هر شناسنامه ایرانی نمی گیرد ، دولتی که تولید از نظر اهمیت در ردیف دهم قرار دارد، دولتی که به صادرات اهمیت نمی دهد ، طبیعتا نوسانات ارز ، نوسانات قیمت بوجود می آورد .

    ضعف هاي عمده نظام سياست گذار ما كجاست؟  

    انتخاب مسئولین بر مبنای دانایی نیست ، بلکه بر مبنا اعتقادات مذهبی است . ما یک کشور فرهنگی سیاسی هستیم نه یک کشور اقتصادی !!!

    علی الرغم اهتمام ویژه رهبر معظم که هر ساله به  تولید ، اشتغال ، صادرات ، جهش تولید توجه ویژه دارند ، ولی متاسفانه مسئولین امر اقتصاد آزاد را طبق فرمایش رهبر معظم اجرا نکرده  و جدیت ندارند .

     

    با توجه به تفکرات فراسرزمینی جنابعالی ، خواهشمند است از تجربیات خود در این خصوص و همچنین بحث صادرات برای خوانندگان ما بفرمایید؟

    بقا مملکت در تولید و صادرات است گفتنی است ، راه نجات جوانان در مملکت ایران فقط و فقط تولید محصولات قابل صادرات میباشد .

    برای این منظور دانستن دانش خرید مواد اولیه ، دانش تولید و اهمیت دادن به تحقیق و توسعه ( R&D ) ، دانستن دانش مارکتینگ و اجزای آن و توجه به دانش صادرات و بازاریابی و کتگوری در کشورهای مختلف از مهمترین موارد می باشد .

     

    به عنوان یک کارآفرین ،چه توصیه ای برای جوانانی که درآینده می خواهند وارد عرصه صنعت شوند  دارید؟

    خسته نشدن از دشواریها ، اشتباه خودمان را پذیرفتن و تکرار نکردن ، با شرایط مختلف خود را وفق دادن ، از ناممکن ها  ممکن ساختن ، عاشق زندگی بودن و زندگی کردن ، صبور بودن ، خونسردی در حال شرایط دشوار و از تجارب انسانهای موفق درس گرفتن

     

    مصاحبه و گفتگو

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیفناوری غذاکارآفرین موفقکالهمهندس غلامعلی سلیمانیهلدینگ سولیکو
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    بیشتر بخوانید
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399

    پر بازدیدها

    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

    آیا دیر غذا خوردن می‌تواند باعث چاقی شود؟

    7 خرداد 1402
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    9 خرداد 1402
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    ۲۱ هزار و ۸۰۰ تن کود شیمیایی در استان مرکزی تامین شد

    28 اردیبهشت 1402
    شناسایی و تحقیقات نیاز ضروری درختان کهنسال جنگل‌های شمال

    ایران در شمار 8 کشور برتر با تنوع زیستی/ ایجاد بانک ژن زراعی معتبر جهانی در کشور

    31 اردیبهشت 1402
    ٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

    تلاش دولت برای ثبات قیمت‌ها با همکاری تولیدکنندگان شیر/ قیمت نهاده‌ها امسال افزایش نمی‌یابد

    21 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود