دکتر مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی درباره خبر افزایش قیمت مرغ به حوالی ۱۲۰ هزار تومان اظهار کرد: بنده درمورد قیمت ۱۲۰ هزار تومان اطلاعی ندارم و شاید برخی مغازههای لاکچری در شمال شهر با هر قیمتی بفروشند که معمولاً هم تحت کنترل نیستند و شاید هم این قیمت مربوط به مرغ بستهبندی باشد.
وی افزود: نرخ محصولات بستهبندیشده بر اساس لاشه مرغ ۷۲ هزارتومانی است که در ۷ هزار شعبه فروشگاه زنجیرهای و غرف میادین سراسر کشور با یک نرخ مصوب عرضه میشود.
دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی گفت: معمولاً از محصولات قطعهبندی و بستهبندیشده مرغ حدود ۳۰ درصد ضایعات کم میشود و به همین دلیل هم قیمت ران و سینه مرغ معمولاً کمی بیشتر است.
رسولی در مصاحبه با رادیو گفتوگو، متذکر شد: اگرچه دولت ارز ۲۸ هزارتومانی را برای صنعت طیور اختصاص میدهد و حمایت میکند؛ اما هزینههای واقعی زندگی و امرارمعاش کسی که در این صنعت زندگی میکند با ارز ۵۰ هزارتومانی است.
همچنین در ادامه این برنامه، دکتر علیرضا عباسی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بنده از روز گذشته به چندین مرغفروشی سر زدم؛ قیمت مرغ کامل در مرغفروشیها از کیلویی ۶۸ هزار تومان تا ۷۲ هزار تومان بود و عدد ۱۲۰ هزار تومان ممکن است مربوط به مرغ بستهبندیشده یا در برخی مغازههای خاص باشد.
وی با بیان اینکه قیمت مرغ به دلیل اصلاح نحوه پرداخت ارز ترجیحی و افزایش قیمت نهادهها تغییر کرد افزود: ما در این فرایند هم باید تولیدکننده را موردتوجه قرار دهیم که کار را تعطیل نکند و هم باید قیمتی تعیین کنیم که مصرفکننده قادر به خرید مرغ باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: تمام تلاش کمیسیون کشاورزی این بود که از بانک مرکزی گرفته تا وزارت اقتصاد و سازمان برنامهوبودجه و جهاد کشاورزی در راستای تسهیل فرایند تأمین ارز و نهادهها کمک بگیرد و نهایتاً در شورای قیمتگذاری قیمت مناسبی تعیین شود تا مردم قادر به تأمین مرغ موردنیاز خود باشند.
عباسی یادآور شد: در زمان سرپرست قبلی وزارت جهاد کشاورزی با تولیدکنندگان صحبت شد که نهادهها را با قیمت ثابت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار آنها قرار دهد و الان هم این اتفاقنظر وجود دارد که اگر ثبات قیمت در نهادهها باشد و نهادهها بهموقع تأمین شود قیمت مرغ در ماههای آینده ثابت و متعادل خواهد شد
منبع:
همشهری انلاین