جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی خبر داد صدور مشوق‌ برای توسعه محصولات گواهی‌شده

    مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی، خطاب به روسا و مدیران عامل سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های مادر تخصصی استان‌ها، از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در قالب مشوق برای تولیدات گواهی‌شده به‌منظور حفاظت هرچه بیشتر از سلامت غذا و امنیت غذایی کشور گفت.

    توسط امیرحسین فتحی
    12 مهر 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی خبر داد صدور مشوق‌ برای توسعه محصولات گواهی‌شده
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    علیرضا رفیعی‌پور، مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی براساس بند 16 اولویت‌های تخصصی ابلاغی از سوی رئیس‌جمهور گفت: اجرایی کردن نظام تولید محصول گواهی‌شده، بهبود محتوای مواد مغذی در محصولات و همچنین پایش کیفیت و سلامت محصولات، از مهم‌ترین اولویت‌های کاری وزارت جهاد کشاورزی است.

    رفیعی‌‌پور با اشاره به اینکه تولید محصول گواهی‌شده امری داوطلبانه است، افزود: به‌منظور تشویق، تولید و توسعه این محصولات توسط بهره‌برداران، متقاضیان و …، با همکاری و مشارکت بخشی و فرا بخشی، مشوق‌هایی با هدف افزایش تولید محصولات گواهی‌شده در نظر گرفته شده است.

    او در ادامه به برخی از این مشوق‌ها اشاره کرد و گفت: صدور مجوزها، تخصیص اعتبارات، استمهال تسهیلات بخش کشاورزی با اولویت محصولات گواهی شده و ارگانیک، تصویب معافیت کامل از پرداخت هزینه تعرفه نشان حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی در سال 1398 و کاهش پلکانی سالیانه 10 درصد در سال‌های بعد در کمیسیون راهبری دبیرخانه شورای عالی استاندارد، از جمله مشوق‌هایی است که در این رابطه در نظر گرفته شده است.

    مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به دیگر مشوق‌ها ادامه داد: تخفیف حق بیمه توسط صندوق بیمه کشاورزی، به میزان20 درصد تخفیف در حق بیمه سهم بیمه‌گذار برای تولیدکنندگان محصولات گواهی‌شده و ارگانیک، درج حداقل 25 درصد یارانه کاهش سود تسهیلات بانکی در موافقت‌نامه‌های مربوطه در بخش‌های مختلف تولید، توسعه و فرهنگ‌سازی محصولات گواهی‌شده در راستای حمایت از شعار توسعه سلامت‌محور بخش کشاورزی نیز در راستای ایجاد جاذبه برای فعالیت در حوزه محصولات گواهی‌شده در نظر گرفته شده است.

    رفیعی‌پور با اشاره به تأسیس هلدینگ محصولات گواهی‌شده و ارگانیک به‌عنوان بازوی اجرایی و اقتصادی این محصولات، تصریح کرد: با هماهنگی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و پیگیری ایجاد شرکت‌های هلدینگ توسط بخش‌های خصوصی و تعاونی‌ها نسبت به ایجاد شرکت سهامی خاص پایش تولید کشاورزی ایرانیان با استفاده از ظرفیت اتحادیه شرکت‌های تعاونی تولید کشاورزی ایران بهره گرفته شد که اکنون این شرکت با حضور 13 اتحادیه مرکزی و استانی تشکیل شده است.

    او خاطرنشان کرد: تصویب طرح تأمین مالی سه طرح زنجیره غذایی با کاهش سهم آورده متقاضیان حداقل تا 10 درصد مبلغ سرمایه‌گذاری و کاهش سود تسهیلات اعطایی در شورای عالی اعتباری و وصول مطالبات بانک کشاورزی نیز از دیگر اقدامات انجام شده در این راستاست. همچنین استفاده از تسهیلات بند الف تبصره 18 قانون با اولویت بهره‌مندی از تسهیلات یارانه‌دار از محل کمک‌های فنی و اعتباری در قراردادهای عاملیت با بانک‌های عامل نیز برای محصولات گواهی‌شده در قالب مشوق در نظر گرفته شده است.

    سرویس خبری: علمی تغذیه و سلامت

    منبع: ایانا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    امیرحسین فتحی

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    نام دیگر سروتونین «هورمون شادی» است؛ یک ماده شیمیایی که نقش مهمی در تنظیم خلق و خوی ما دارد. سطوح...

    بیشتر بخوانید
    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    6 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    5 مهر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    پرونده کامل مطالبات گندمگاران به بانک های عامل ایلام ارسال شده است

    27 شهریور 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نرخ ۱۹۵ هزار ریالی شورای قیمت گذاری گندم تابع تورم است

    26 شهریور 1402
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت برخی کالاهای اساسی+جدول

    19 شهریور 1402
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    خرید تضمینی گندم در لرستان از مرز ۵۰۰ هزار تن گذشت

    14 شهریور 1402

    خرمای «مجول» در دزفول تولید شد

    28 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود