محمدعلی طهماسبی در دیدار با شهردار ارومیه اظهار داشت: تسهیل برای ایجاد و تشکل بازارهای فراگیر اقتصادی برای فروش محصولات کشاورزی جهت حضور توانمند در بازارهای داخلی و جهانی و به منظور بهبود و توسعه صادرات در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: با توجه به هماهنگیهای انجام شده با یکی از بانکهای کشور، تسهیلات کم بهره برای تاسیس غرفهها و بازارهای محلی با مشارکت تشکلهای کشاورزی انجام شده که انتظار میرود با ورود مستقیم کشاورزان نقش واسطهها کمرنگتر شود.
محمد حضرتپور شهردار ارومیه نیز در این دیدار گفت: ۳۵۰ غرفه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی برای سهولت در امر بازاریابی هماکنون در اختیار کشاورزان شهرستان قرار دارد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به مشکلات موجود در امر بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی در استان اظهار کرد: در این استان هرساله شاهد مناظر ناخوشایندی از دپوی سیبهای زیر درختی در کنار جادهها و معابر استان هستیم که انتظار است با پیگیریهای انجام شده و مشارکت کارخانههای صنایع تبدیلی سیب صنعتی کشاورزان به قیمت مناسب خریداری شود.
روحاله حضرتپور ادامه داد: افزایش بیرویه قیمت نهادهها به خصوص افزایش قیمت کود شیمیایی موجب افزایش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی شده که این امر موجب متضرر شدن کشاورزان استان شده است.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و سرپرست معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در سفری یکروزه به اذربایجانغربی ضمن دیدار با نمایندگان مردم ارومیه در مجلس با استاندار و مسوولان جهادکشاورزی استان نیز درباره مشکلات بخش کشاورزی گفت و گو کرد.
به گزارش ایرنا بر اساس گفتههای کارشناسان بخش کشاورزی ٢۵ درصد اشتغال جامعه و ١٨ درصد تولید ناخالص ملی متعلق به بخش کشاورزی است؛ سالانه ١٢۶ میلیون تن محصولات کشاورزی توسط کشاورزان در کشور تولید، فرآوری و عرضه میشود.
سرویس خبری:اخبار اقتصاد و بازار