سه‌شنبه 7 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    چرا ارز شیرخشک حذف و ارز شکر برقرار است؟

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه ای زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد

    گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذایی

    یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    افزایش قیمت میوه و سبزی در نیمه اول آذرماه ۱۴۰۲

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    پیمان‌سپاری ارزی، بلای جان صادرات پسته زرندیه

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تولید گندم در کشور چقدر رشد خواهد کرد؟

    ۵۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می شود

    افزایش ۳۰ درصدی صادرات با کاهش هدررفت محصولات کشاورزی میسر می‌شود

    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان هشدار‌های جلوگیری از سرمازدگی را جدی بگیرند

    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    ثبت شکایات درباره قیمت و کیفیت نان در سامانه «نظر»

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    استان گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد که سالانه یک میلیون و شصت هزارتن شلتوک از این شالیزار‌های برداشت می‌شود که توسط هزارو ۴۲۸ واحد شالیکوبی تبدیل به برنج سفید می‌شود.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    21 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    براساس نظر کارشناسان جهاد کشاورزی ۱۵ درصد ازشلتوک برداشت شده تبدیل به ضایعات برنج  می‌شود که ۶ درصد این ضایعات به دلیل فرسوده بودن و به روز نبودن کارخانجات شالیکوبی است.

     

    مسعود الماسی،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، گفت: از مجموع یک هزارو ۴۲۸ واحد شالیکوبی استان ۵۰۰ واحد آن تجهیز، نوسازی و اصلاح شده که تنها ۱۷۵ واحد مدرن و دارای نشان برتر در زمینه تبدیل برنج است که سالانه از ضایعات ۳۵ هزار تن برنج سفید در استان جلوگیری می‌کند.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او افزود اگر ضایعات یک درصد برنج استان جلوگیری شود در مجموع ۷۰ میلیون تومان بر در آمد کشاورزان گیلانی اضافه می‌شود.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ادامه داد: از سال ۱۳۸۵ طرح اصلاح ساختار کارنجات شالیکوبی در استان آغاز شد که ۶۹۰ واحد شالیکوبی در طرح اصلاح ساختار قرار گرفت که تاکنون ۵۰۰ واحد موفق به اصلاح ساختار و به روز رسانی شدند و مابقی در مراحل انجام کار است.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    الماسی با بیان اینکه اصلاح ساختار واحد‌های شالیکوبی راهی برای برند سازی برنج ایرانی به خصوص برنج گیلان است افزود: به روز کردن دستگاه‌های شالیکوبی چرخه بسته بندی برنج را آغاز می‌کند و با این موضوع تمام فعالی‌ها در واحد‌های شالیکوبی توسط دستگاه انجام می‌شود و پس از آن محصول به دست آمده در بسته‌های مختلف بسته بندی و عرضه می‌ شود.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او تصریح کرد: پارسال با هدف رونق تولید،  نوسازی و مدرن سازی کارخانه های شالیکوبی ۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات  به صاحبان این واحد ها پرداخت شده است.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    عمادی،  یکی از مالکان و مدیران کارخانه شالیکوبی در بخش خشکیبیجار شهرستان رشت که اقدام به ساخت مدرن‌ترین واحد شالیکوبی در بخش خشکبیجار درشهرستان رشت نموده است ،گفت: بیش از ۷ میلیارد تومان از محل آورده شخصی خود و تسهیلاتی که ازجهاد کشاورزی دریافت کرده آخرین دستگاه‌های شالیکوبی و بسته بندی روز را در واحد شالیکوبی خود راه اندازی کرده و تمام تلاش خود را کرده ام تا شلتوک را با کمترین ضایعات تحویل کشاورزان دهم.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    صفر زاده یکی از کشاورزان خشکبیجاری که چند سالی است در کارخانه شالیکوبی مدرن اقدام به تبدیل شلتوک خود کرده است ،گفت: شلتوک در واحد‌های شالکوبی سنتی ۴۰ الی ۴۳ درصد تبدیل به برنج می‌شود در صورتی که که با توجه به باراندگی شدید امسال ۵۷ در صد شلتوک در کارخانجات شالیکوبی مدرن تبدیل به برنج می‌شود و این در حالی است که لاشه یا نیم دانه برنج که از آن به عنوان ضایعات برنج نام برده می‌شود در حد برنج است و قابل مصرف می‌باشد و این در حالی است که در کارخانجات سنتی و قدیمی چنین شرایطی ندارد.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    صدقی یکی دیگر از مشتریان واحد شالکوبی عمادی هم ، گفت: امسال از تبدیل شلتوک به برنج ۹۰ گونی برنج ۷۰ کیلویی استحصال کرده است که تنها ۱۰ گونی نیم دانه یا لاشه داشته و این در حالی است که اگر در کارخا نجات سنتی این تبدیل انجام می‌شد ۳۰ گونی لاشه یا نیم دانه بر جا می‌گذاشت.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    صفر امیدی یک از مدیران واحد شالی کوبی امیدی هم، گفت: با مدرن کردن واحد شالیکوبی خود هیچ کاری حتی دوختن سرکیسه برنج هم توسط دست انجام نمی‌شود و همه با دستگاه انجام می‌شود و علاوه بر کاهش ضایعات کاهش هزینه تولید از مزایای واحد شالیکوبی مدرن است و از هدر رفت برنج به مقدار زیادی جلوگیری شده است.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او ادامه داد به روزترین دستگاه‌های شالیکوبی را در واحد خود نصب کرده ام و وقتی که دستگاه جدیدی وارد بازار شود با پرداخت هزینه اندکی این دستگاه‌های را به روز می‌کنم تا با امکانات روز بتوانم شلتوک را تبدیل به برنج سفید کنم.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    آقای رضا لیق بران. یکی از کارخانه دارانی که سال‌ها از رقیبان آقایان عمادی و امیدی بوده است و واحد شالکوبی وی قدمتی بیش از صد سال دارد امروز عدم دریافت تسهیلات را مانع از رقابت بارقبای قبلی خود می‌داند ، می‌گوید در صورت پرداخت تسهیلات توسط جهاد کشاورزی می‌توانم واحد شالیکوبی خود را به روز کنم و از امکانات پیشرفته استفاده کنم.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    مسعود اسدی پرور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت و کارشناس کشاورزی استان گیلان ، عنوان کرد از سر زمین زراعی تا کارخانجات الکوبی ۱۵ الی ۲۰ درصد برنج به ضایعات تبدیل می‌شود که ۶ در صد این ضایعات مربوط به کارخانجات شالیکوبی استکه به راحتی می‌توان با به روز کردن دستگاه‌ها از این ضایعات جلوگیری کرد.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او  با بیان اینکه با تجهیز همه واحد‌های شالیکوبی در استان گیلان از ضایعات ۷۰ هزار تن برنج سفید جلوگیری می‌شود افزود: که این اقدام ۸۰۰ میلیارد تومان به در آمد کشاورزان گیلانی اضافه می‌کند که این امر استقبال کارخانه داران را می‌طلبد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    ۵۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش ۳۰ درصدی صادرات با کاهش هدررفت محصولات کشاورزی میسر می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    7 آذر 1402
    0

    بنابرآمارهای اعلامی سازمان فائو، سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی هدر می رود که ایجاد زیرساخت های لازم همچون...

    بیشتر بخوانید
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان هشدار‌های جلوگیری از سرمازدگی را جدی بگیرند

    7 آذر 1402
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    افزایش ۵۰ درصدی عملکرد تولید گندم دیم با اجرای طرح جهش تولید

    6 آذر 1402
    ارائه پیشنهاد تشکیل شورای‌عالی خاک به دولت

    طرح کاشت یک میلیارد درخت از نیمه دوم آذر آغاز می‌شود

    6 آذر 1402

    پر بازدیدها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    ۵ هزار طرح صنعتی حوزه کشاورزی نیمه کاره رها شده است

    8 آبان 1402
    بازگشت ۲۴ میلیون تن پسماند کشاورزی به چرخه خوراک دام

    بازگشت ۲۴ میلیون تن پسماند کشاورزی به چرخه خوراک دام

    20 آبان 1402
    اقدامات وزارت جهاد برای توسعه کشت فراسرزمینی/ ۴محصول تحت پوشش‌اند

    کشت فراسرزمینی راهبردی مناسب برای مقابله با بحران خشکسالی

    2 آذر 1402
    توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی راهی برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی

    توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی راهی برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی

    1 آذر 1402
    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: آغاز طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از ۱۱ آذر

    28 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود