چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    استان گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد که سالانه یک میلیون و شصت هزارتن شلتوک از این شالیزار‌های برداشت می‌شود که توسط هزارو ۴۲۸ واحد شالیکوبی تبدیل به برنج سفید می‌شود.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    21 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    براساس نظر کارشناسان جهاد کشاورزی ۱۵ درصد ازشلتوک برداشت شده تبدیل به ضایعات برنج  می‌شود که ۶ درصد این ضایعات به دلیل فرسوده بودن و به روز نبودن کارخانجات شالیکوبی است.

     

    مسعود الماسی،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، گفت: از مجموع یک هزارو ۴۲۸ واحد شالیکوبی استان ۵۰۰ واحد آن تجهیز، نوسازی و اصلاح شده که تنها ۱۷۵ واحد مدرن و دارای نشان برتر در زمینه تبدیل برنج است که سالانه از ضایعات ۳۵ هزار تن برنج سفید در استان جلوگیری می‌کند.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او افزود اگر ضایعات یک درصد برنج استان جلوگیری شود در مجموع ۷۰ میلیون تومان بر در آمد کشاورزان گیلانی اضافه می‌شود.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ادامه داد: از سال ۱۳۸۵ طرح اصلاح ساختار کارنجات شالیکوبی در استان آغاز شد که ۶۹۰ واحد شالیکوبی در طرح اصلاح ساختار قرار گرفت که تاکنون ۵۰۰ واحد موفق به اصلاح ساختار و به روز رسانی شدند و مابقی در مراحل انجام کار است.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    الماسی با بیان اینکه اصلاح ساختار واحد‌های شالیکوبی راهی برای برند سازی برنج ایرانی به خصوص برنج گیلان است افزود: به روز کردن دستگاه‌های شالیکوبی چرخه بسته بندی برنج را آغاز می‌کند و با این موضوع تمام فعالی‌ها در واحد‌های شالیکوبی توسط دستگاه انجام می‌شود و پس از آن محصول به دست آمده در بسته‌های مختلف بسته بندی و عرضه می‌ شود.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او تصریح کرد: پارسال با هدف رونق تولید،  نوسازی و مدرن سازی کارخانه های شالیکوبی ۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات  به صاحبان این واحد ها پرداخت شده است.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    عمادی،  یکی از مالکان و مدیران کارخانه شالیکوبی در بخش خشکیبیجار شهرستان رشت که اقدام به ساخت مدرن‌ترین واحد شالیکوبی در بخش خشکبیجار درشهرستان رشت نموده است ،گفت: بیش از ۷ میلیارد تومان از محل آورده شخصی خود و تسهیلاتی که ازجهاد کشاورزی دریافت کرده آخرین دستگاه‌های شالیکوبی و بسته بندی روز را در واحد شالیکوبی خود راه اندازی کرده و تمام تلاش خود را کرده ام تا شلتوک را با کمترین ضایعات تحویل کشاورزان دهم.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    صفر زاده یکی از کشاورزان خشکبیجاری که چند سالی است در کارخانه شالیکوبی مدرن اقدام به تبدیل شلتوک خود کرده است ،گفت: شلتوک در واحد‌های شالکوبی سنتی ۴۰ الی ۴۳ درصد تبدیل به برنج می‌شود در صورتی که که با توجه به باراندگی شدید امسال ۵۷ در صد شلتوک در کارخانجات شالیکوبی مدرن تبدیل به برنج می‌شود و این در حالی است که لاشه یا نیم دانه برنج که از آن به عنوان ضایعات برنج نام برده می‌شود در حد برنج است و قابل مصرف می‌باشد و این در حالی است که در کارخانجات سنتی و قدیمی چنین شرایطی ندارد.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    صدقی یکی دیگر از مشتریان واحد شالکوبی عمادی هم ، گفت: امسال از تبدیل شلتوک به برنج ۹۰ گونی برنج ۷۰ کیلویی استحصال کرده است که تنها ۱۰ گونی نیم دانه یا لاشه داشته و این در حالی است که اگر در کارخا نجات سنتی این تبدیل انجام می‌شد ۳۰ گونی لاشه یا نیم دانه بر جا می‌گذاشت.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    صفر امیدی یک از مدیران واحد شالی کوبی امیدی هم، گفت: با مدرن کردن واحد شالیکوبی خود هیچ کاری حتی دوختن سرکیسه برنج هم توسط دست انجام نمی‌شود و همه با دستگاه انجام می‌شود و علاوه بر کاهش ضایعات کاهش هزینه تولید از مزایای واحد شالیکوبی مدرن است و از هدر رفت برنج به مقدار زیادی جلوگیری شده است.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او ادامه داد به روزترین دستگاه‌های شالیکوبی را در واحد خود نصب کرده ام و وقتی که دستگاه جدیدی وارد بازار شود با پرداخت هزینه اندکی این دستگاه‌های را به روز می‌کنم تا با امکانات روز بتوانم شلتوک را تبدیل به برنج سفید کنم.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    آقای رضا لیق بران. یکی از کارخانه دارانی که سال‌ها از رقیبان آقایان عمادی و امیدی بوده است و واحد شالکوبی وی قدمتی بیش از صد سال دارد امروز عدم دریافت تسهیلات را مانع از رقابت بارقبای قبلی خود می‌داند ، می‌گوید در صورت پرداخت تسهیلات توسط جهاد کشاورزی می‌توانم واحد شالیکوبی خود را به روز کنم و از امکانات پیشرفته استفاده کنم.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    مسعود اسدی پرور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت و کارشناس کشاورزی استان گیلان ، عنوان کرد از سر زمین زراعی تا کارخانجات الکوبی ۱۵ الی ۲۰ درصد برنج به ضایعات تبدیل می‌شود که ۶ در صد این ضایعات مربوط به کارخانجات شالیکوبی استکه به راحتی می‌توان با به روز کردن دستگاه‌ها از این ضایعات جلوگیری کرد.

    مدرن سازی شالیکوبی‌های استان راهی برای کاهش ضایعات برنج

    او  با بیان اینکه با تجهیز همه واحد‌های شالیکوبی در استان گیلان از ضایعات ۷۰ هزار تن برنج سفید جلوگیری می‌شود افزود: که این اقدام ۸۰۰ میلیارد تومان به در آمد کشاورزان گیلانی اضافه می‌کند که این امر استقبال کارخانه داران را می‌طلبد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    امان الله طوقی روز سه شنبه اظهارداشت: سیستان و بلوچستان در بخش‌های مختلف کشاورزی بویژه صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی...

    بیشتر بخوانید
    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    9 خرداد 1402
    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    9 خرداد 1402
    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    9 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    بازار نابسامان گوشت مرغ/ هر کیلو ۷۳ تا ۸۵ هزار تومان

    7 خرداد 1402
    واردات برنج نصف شد

    واردات برنج نصف شد

    30 اردیبهشت 1402
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    صادرات ۵۰۰ تن عسل ایرانی به چین

    31 اردیبهشت 1402
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    لایحه آبخیزداری در پيچ و خم بلاتکليفي

    17 اردیبهشت 1402
    تولید نسل سوم قزل آلا SPF برای تولید تخم چشم زده کیفی

    تولید نسل سوم قزل آلا SPF برای تولید تخم چشم زده کیفی

    25 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود