جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    مرکز آمار ایران متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی در فصل بهار امسال را اعلام کرد.

    توسط امیرحسین فتحی
    2 شهریور 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

     در گزارش مرکز آمار ایران آمده است: در بخش حبوبات، در سه ماهه اول سال ١٣٩٩، متوسط قیمت نخود ٧٠٥١٩ ریال و متوسط قیمت عدس ١١٤٨١٦ ریال بوده که نخود نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۷.۵ درصد افزایش و عدس نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۰۶.۷ درصد افزایش داشته‌اند.

    در بخش غلات، در سه ماهه اول سال ١٣٩٩، متوسط قیمت گندم ٢٤٩١٢ ریال و متوسط قیمت جو ٢٠١٦٩ ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴۴.۸ درصد و ۱۳.۰ درصد افزایش داشته‌اند.

    در بخش محصولات جالیزی، در بهار سال ١٣٩٩، متوسط قیمت هندوانه ١٨٠١٨ خربزه ٢٩٥٨٨ و خیار ٢٣٢٤١ ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۱۲.۷، ۱۵.۲ و ۸.۰ درصد افزایش داشته‌اند.

    در بخش سبزیجات، در سه ماهه اول سال ١٣٩٩، متوسط قیمت سیب زمینی ١٨١٥٧، پیاز ٢١٣٣٤ و گوجه فرنگی ١٣٩٨١ ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴۹.۷، ۴۲.۵ و۳۷.۲ درصد کاهش داشته‌اند.

    در بخش محصولات علوفه‌ای، در بهار سال ١٣٩٩، متوسط قیمت یونجه ٢٠٩٢٠ و کاه ٤١٥٢ ریال بوده که به ترتیب نسبت به بهار سال قبل ۲۳.۶ و ۳۶.۲ درصد افزایش داشته‌اند.

    در بخش میوه‌های هسته‌دار، در سه ماهه اول سال ١٣٩٩، متوسط قیمت زردآلو ١١٤٣٧٥ و متوسط قیمت آلبالو ٩١٥٥١ ریال بوده که به ترتیب نسبت به بهار سال قبل ۴۶.۴ و ۲۵.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد و متوسط قیمت هلو ٥٣٢٧٨ بوده که ۱۲.۶ درصد افزایش داشته است.

    در بخش میوه‌های دانه‌دار، در بهار سال ١٣٩٩، متوسط قیمت سیب درختی ٨١٢٣٠ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۳۴.۴ درصد افزایش یافته است.

    در بخش دامداری سنتی، در سه ماهه اول سال ١٣٩٩، متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره زنده ٣٩٥٠٢٦ ریال و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده ٢٩٧١١٤ ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸.۳ و ۱۸.۵ درصد کاهش داشته‌اند.

    در بخش فرآورده‌های دامی سنتی، در بهار سال ١٣٩٩، متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گوسفند ٨٧٩٠٨ ریال بوده که  نسبت به بهار سال قبل ۶۳.۲ درصد افزایش داشته است و متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گاو ٢٤٩٧٧ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۲.۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش هزینه‌های خدمات ماشینی، در سه ماهه اول سال ١٣٩٩، هزینه شخم یک هکتار زمین زراعی آبی ٣٤٧٢٦٢٧ ریال و هزینه شخم یک هکتار زمین زراعی دیم ٢٣٤٣٣٩٥ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۳۶.۷ و ۴۵.۸ درصد افزایش داشته‌اند.

    در بخش دستمزد نیروی کار، در بهار سال ١٣٩٩، دستمزد کارگر میوه چین مرد ١٠٢٦٩٥٣ ریال بوده که نسبت به سال قبل ۵۸.۱ درصد افزایش داشته و دستمزد کارگر میوه چین زن ١١٠٠٩٥٤ ریال بوده که نسبت به بهار سال قبل ۱۰۸.۴ درصد افزایش داشته است. همچنین، دستمزد کارگر وجین کار و تنک کار مرد ١٠٩٧٩٩٢ ریال و دستمزد کارگر وجین کار و تنک کار زن ١١٥٨٣٤١ ریال بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴۳.۱ و ۳۴.۳ درصد افزایش داشته‌اند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: ایلنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    امیرحسین فتحی

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    بر اساس نتایج حاصل از طرح آمارگیری باغداری ١٤٠١ که توسط مرکز آمار ایران انجام شد، مقدار تولید محصولات دائمی...

    بیشتر بخوانید
    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    6 مهر 1402
    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    6 مهر 1402
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    حمایت دولت و استفاده از بذور هیبرید عوامل مهم در خودکفایی دانه‌های روغنی

    16 شهریور 1402
    تخصیص ۱۵۰ میلیون دلار برای تهیه آفت‌کش‌های کشاورزی

    آفت خطرناک نخل‌ها از سیاستگذاران جلوتر است؛ چطور اعتبارات رفته رفته آب رفت؟

    6 مهر 1402
    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    تدارک میوه شب عید از هم‌اکنون آغاز شد

    30 شهریور 1402
    بدن‌درد، حاصل کمبود این ویتامین‌هاست

    بهترین میوه ها برای دریافت سریع انرژی

    21 شهریور 1402
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    انارکاران ساوجی گوش به زنگ باشند؛ باران در راه است

    4 مهر 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود