چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت نان سرگردان میان تولید کننده و مصرف کننده!

    با افزایش هزینه‌های پخت نان، نانوایان از فعالیت در واحد‌های خود هیچ سودی عایدشان نمی‌شود و درخواست افزایش قیمت نان را به دولت داده اند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    13 مهر 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    محبوبیت نان حجیم در بین مردم
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter
     نان که قوت غالب اکثر سفره های ایرانی است، این روزها بر سر قیمت گذاری با چالش های مختلفی مواجه شده است. چالشی که منجر می شود از طرفی نگرانی عمومی برای افزایش قیمت نان را در بر دارد و  از طرفی افزایش هزینه های تولیدی که به نظر می رسد صدا تولید کننده را بر این مبنا در آورده است.
    موضوع قابل تامل دیگری هم این میان دیده می شود که ناشی از عدم نظارت ها بر نانوایی هاست. فروش نان با قیمت های مختلف و دلخواه در برخی از نانوایی که به اصطلاح عامیانه “آزادپز” هستند.
    نرخ مصوب انواع نان مهر ماه سال گذشته افزایش یافت، اما با وجود اینکه این افزایش قیمت پس از ۵ سال رخ داد، با حجم زیادی از اعتراضات مردمی مواجه شد که دلیل این حجم از اعتراضات به ضرورت وجود نان در سفره خانوار‌ها باز می‌گردد.
    آخرین تصویب نامه نرخ نان
    انواع نان قیمت نان
    نان لواش یارانه ای
    ۳۰۰ تومان
    نان بربری ساده یارانه ای یک هزار تومان
    نان بربری ساده آزاد پز یک هزار و پانصد تومان
    نان سنگک ساده یارانه ای
    یک هزار و ۲۰۰ تومان
    نان سنگک ساده آزاد پز
    یک هزار و ۸۰۰ تومان
    نان تافتون ساده یارانه ای
    ۵۵۰ تومان
    نان تافتون ساده آزادپز
    ۸۵۰ تومان

    خودمختاری برخی از استان ها برای افزایش قیمت نان!

    هم اکنون از آخرین افزایش قیمت نان حدود یک سال گذشته و در این مدت مواد اولیه و هزینه‌های نانوایان افزایش بی سابقه‌ای نسبت به مدت مشابه سال‌های قبل داشته است به طوری که این قیمت‌ها کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد. این عدم تناسب میان قیمت نان و هزینه‌ها موجب شده تا برخی نانوایان در سطح شهر بدون اعلام اتحادیه مربوطه اقدام به افزایش قیمت نان کنند به طوری که مردم نیز به ناچار از آن‌ها خرید می‌کنند.
    یک بام و دوهوای افزایش قیمت نان/ دولت باید یارانه نانوایان را افزایش دهد
    آنطور که بانک مرکزی در آخرین آمار بررسی بودجه خانوار درسال ۹۶ انجام داده و همچنان آن را بروزرسانی نکرده است، حدود ۱.۷ درصد از مصارف خانوار مربوط به نان و غلات است و این بیانگر تاثیر همین میزان بر سفره مردمی است.
    یک بام و دوهوای افزایش قیمت نان/ دولت باید یارانه نانوایان را افزایش دهد
    همه این موارد نشان دهنده این است که سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان همچنان نقش خود را برای ایجاد تعادل میان نیاز تولید کننده و مصرف کننده ایفا نکرده است همین امر به جای افزایش قیمت منطقی، منجر به ظهور قیمت های مختلف شده است.

    اتحادیه نانوایان: از سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت نان هستیم

    بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران  در خصوص تصمیم گیری برای افزایش قیمت نان اظهار کرد: با توجه به افزایش قابل توجه هزینه‌های نانوایان طی مدت کوتاه گذشته درخواست افزایش قیمت نان را به سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان داده ایم.
    وی افزود: افزایش ۲۶ درصدی مزد کارگران و افزایش حق مسکن آن‌ها از ۱۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان همچنین افزایش هزینه‌های اجاره واحد و انواع قبوض عوارض‌ها نسبت به سال گذشته دلیل این درخواست به سازمان حمایت بوده است.
    رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران بیان کرد: مصوبه‌ای در نرخنامه‌ سال گذشته منصوب شده بود با این عنوان که این قیمت‌ها تا زمان افزایش قیمت آرد نباید تغییر کند و مسئولان مربوط پس از افزایش قیمت نان می‌توانند نسبت به افزایش قیمت نان اقدام کنند.
    نوروز مقدم ادامه داد: پس از ابلاغ آخرین نرخنامه، قیمت آرد طی دو مرحله (دی ماه ۹۸ و اردیبهشت ۹۹) افزایش یافته همچنین این نکته قابل ذکر است که آرد تنها ۲۵ درصد از قیمت نان را پوشش می‌دهد و مابقی مربوط به هزینه‌های دیگر است.
    وی تصریح کرد: ۷۵ درصد مابقی مربوط به هزینه‌هایی همچون حمل و نقل، اجاره مغازه، دستمزد کارگر، انواع قبوض و مالیات و کنجد و سبزیجات اشاره کرد که تمام این موارد نسبت به سال گذشته افزایش چشم گیری داشته است.
    البته این بین نانوایان معتقدند که نرخ نان چندسالی است تغییر پیدا نکرده است هر چند بررسی ها نشان می دهد در این میان نان هم افزایش قیمت را تجربه کرده است.
    با تمام این تفاسیر نانوایان این روز‌ها هزینه‌های زیادی را متحمل شده اند و در برخی از موارد فعالیت آن‌ها هیچ سودی برایشان ندارد و از سرمایه آن‌ها کاسته می‌شود. از طرف دیگر، همان طور که اشاره شد نان را می‌توان اصلی‌ترین مواد غذایی سفره خانوار‌ها دانست و در این اوضاع اقتصادی با افزایش قیمت نان، قطعا سطع معیشت اقشار ضعیف جامعه، ضعیف‌تر می‌شود.در نهایت با این شرایط، بهترین راهکار موجود این است که دولت یارانه‌ای را برای مردم جهت خرید نان یا برای نانوایان جهت کاهش هزینه‌های تولید تعریف کند تا اوضاع از حالت نابه سامانی خارج شود.
    سرویس خبری : اقتصاد و بازار
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند
    اخبار اقتصاد و بازار

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    توسط هانیه سیفی مجد
    5 مهر 1402
    0

    آقای پرویز فروغی گفت: گرچه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در جلسات جوجه‌ریزی ماهانه ۱۴۵ میلیون قطعه را ابلاغ کردند، اما...

    بیشتر بخوانید
    توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس/ لبنیات در فرهنگ مصرف ما نیست

    توزیع شیر رایگان در مدارس مناطق محروم از محل مالیات بر ارزش افزوده

    5 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    تداوم پرداخت یارانه شکر وارداتی مصداق حراج سرمایه ملی است

    5 مهر 1402
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    یارانه دولتی برای سر کشیدن سم شیرین!

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    شاخص برخورداری آب شرب سالم عشایری به 54 درصد رسید

    پتانسیل عشایر در تولید یک چهارم گوشت قرمز کشور

    16 شهریور 1402
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    ۱۱ درصد گندم خریداری شده در کشور مربوط به کردستان است

    26 شهریور 1402
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین

    30 شهریور 1402
    جولان سوسک‌های سرخرطومی در نخلستان‌ها/ کاهش قیمت میوه و صیفی

    جولان سوسک‌های سرخرطومی در نخلستان‌ها/ کاهش قیمت میوه و صیفی

    1 مهر 1402
    تولید ۲۵ درصد از نهاده دامی مورد نیاز کشور در داخل

    افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی

    11 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود