پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت نان سرگردان میان تولید کننده و مصرف کننده!

    با افزایش هزینه‌های پخت نان، نانوایان از فعالیت در واحد‌های خود هیچ سودی عایدشان نمی‌شود و درخواست افزایش قیمت نان را به دولت داده اند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مهر ۱۳, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    محبوبیت نان حجیم در بین مردم
     نان که قوت غالب اکثر سفره های ایرانی است، این روزها بر سر قیمت گذاری با چالش های مختلفی مواجه شده است. چالشی که منجر می شود از طرفی نگرانی عمومی برای افزایش قیمت نان را در بر دارد و  از طرفی افزایش هزینه های تولیدی که به نظر می رسد صدا تولید کننده را بر این مبنا در آورده است.
    موضوع قابل تامل دیگری هم این میان دیده می شود که ناشی از عدم نظارت ها بر نانوایی هاست. فروش نان با قیمت های مختلف و دلخواه در برخی از نانوایی که به اصطلاح عامیانه “آزادپز” هستند.
    نرخ مصوب انواع نان مهر ماه سال گذشته افزایش یافت، اما با وجود اینکه این افزایش قیمت پس از ۵ سال رخ داد، با حجم زیادی از اعتراضات مردمی مواجه شد که دلیل این حجم از اعتراضات به ضرورت وجود نان در سفره خانوار‌ها باز می‌گردد.
    آخرین تصویب نامه نرخ نان
    انواع نان قیمت نان
    نان لواش یارانه ای
    ۳۰۰ تومان
    نان بربری ساده یارانه ای یک هزار تومان
    نان بربری ساده آزاد پز یک هزار و پانصد تومان
    نان سنگک ساده یارانه ای
    یک هزار و ۲۰۰ تومان
    نان سنگک ساده آزاد پز
    یک هزار و ۸۰۰ تومان
    نان تافتون ساده یارانه ای
    ۵۵۰ تومان
    نان تافتون ساده آزادپز
    ۸۵۰ تومان

    خودمختاری برخی از استان ها برای افزایش قیمت نان!

    هم اکنون از آخرین افزایش قیمت نان حدود یک سال گذشته و در این مدت مواد اولیه و هزینه‌های نانوایان افزایش بی سابقه‌ای نسبت به مدت مشابه سال‌های قبل داشته است به طوری که این قیمت‌ها کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد. این عدم تناسب میان قیمت نان و هزینه‌ها موجب شده تا برخی نانوایان در سطح شهر بدون اعلام اتحادیه مربوطه اقدام به افزایش قیمت نان کنند به طوری که مردم نیز به ناچار از آن‌ها خرید می‌کنند.
    یک بام و دوهوای افزایش قیمت نان/ دولت باید یارانه نانوایان را افزایش دهد
    آنطور که بانک مرکزی در آخرین آمار بررسی بودجه خانوار درسال ۹۶ انجام داده و همچنان آن را بروزرسانی نکرده است، حدود ۱.۷ درصد از مصارف خانوار مربوط به نان و غلات است و این بیانگر تاثیر همین میزان بر سفره مردمی است.
    یک بام و دوهوای افزایش قیمت نان/ دولت باید یارانه نانوایان را افزایش دهد
    همه این موارد نشان دهنده این است که سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان همچنان نقش خود را برای ایجاد تعادل میان نیاز تولید کننده و مصرف کننده ایفا نکرده است همین امر به جای افزایش قیمت منطقی، منجر به ظهور قیمت های مختلف شده است.

    اتحادیه نانوایان: از سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت نان هستیم

    بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران  در خصوص تصمیم گیری برای افزایش قیمت نان اظهار کرد: با توجه به افزایش قابل توجه هزینه‌های نانوایان طی مدت کوتاه گذشته درخواست افزایش قیمت نان را به سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان داده ایم.
    وی افزود: افزایش ۲۶ درصدی مزد کارگران و افزایش حق مسکن آن‌ها از ۱۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان همچنین افزایش هزینه‌های اجاره واحد و انواع قبوض عوارض‌ها نسبت به سال گذشته دلیل این درخواست به سازمان حمایت بوده است.
    رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران بیان کرد: مصوبه‌ای در نرخنامه‌ سال گذشته منصوب شده بود با این عنوان که این قیمت‌ها تا زمان افزایش قیمت آرد نباید تغییر کند و مسئولان مربوط پس از افزایش قیمت نان می‌توانند نسبت به افزایش قیمت نان اقدام کنند.
    نوروز مقدم ادامه داد: پس از ابلاغ آخرین نرخنامه، قیمت آرد طی دو مرحله (دی ماه ۹۸ و اردیبهشت ۹۹) افزایش یافته همچنین این نکته قابل ذکر است که آرد تنها ۲۵ درصد از قیمت نان را پوشش می‌دهد و مابقی مربوط به هزینه‌های دیگر است.
    وی تصریح کرد: ۷۵ درصد مابقی مربوط به هزینه‌هایی همچون حمل و نقل، اجاره مغازه، دستمزد کارگر، انواع قبوض و مالیات و کنجد و سبزیجات اشاره کرد که تمام این موارد نسبت به سال گذشته افزایش چشم گیری داشته است.
    البته این بین نانوایان معتقدند که نرخ نان چندسالی است تغییر پیدا نکرده است هر چند بررسی ها نشان می دهد در این میان نان هم افزایش قیمت را تجربه کرده است.
    با تمام این تفاسیر نانوایان این روز‌ها هزینه‌های زیادی را متحمل شده اند و در برخی از موارد فعالیت آن‌ها هیچ سودی برایشان ندارد و از سرمایه آن‌ها کاسته می‌شود. از طرف دیگر، همان طور که اشاره شد نان را می‌توان اصلی‌ترین مواد غذایی سفره خانوار‌ها دانست و در این اوضاع اقتصادی با افزایش قیمت نان، قطعا سطع معیشت اقشار ضعیف جامعه، ضعیف‌تر می‌شود.در نهایت با این شرایط، بهترین راهکار موجود این است که دولت یارانه‌ای را برای مردم جهت خرید نان یا برای نانوایان جهت کاهش هزینه‌های تولید تعریف کند تا اوضاع از حالت نابه سامانی خارج شود.
    سرویس خبری : اقتصاد و بازار
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    پست قبلی

    کاهش فشار خون با مصرف یک ماده غذایی در صبحانه

    پست بعدی

    بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی ، مواد غذایی ، ماشین آلات و صنایع وابسته آغاز به کار کرد + لیست مشارکت کنندگان

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. بازار روغن دو هفته قبل...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی ، مواد غذایی ، ماشین آلات و صنایع وابسته آغاز به کار کرد  + لیست مشارکت کنندگان

    بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی ، مواد غذایی ، ماشین آلات و صنایع وابسته آغاز به کار کرد + لیست مشارکت کنندگان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    صدور مجوز مشروط احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب

    قیمت منطقی هرکیلو گوشت گوساله ۶۵۰ هزارتومان

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات فنی کشاورزی به افغانستان

    آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات فنی کشاورزی به افغانستان

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    نشاکاری برنج در ۳۲۰ هکتار شالیزار ساری

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ایران در حال از دست دادن توان تولید محصولات اساسی است

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    یک ضد سرطان واقعی را بشناسیم

    چرا اشک پیازهای جیرفت باز درآمد؟

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.