پنج‌شنبه 11 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    اهش قیمت تخم‌مرغ در بازار/ تقاضای خرید در نیمه اول سال کم می‌شود

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی کاهش یافت

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    قابلیت خودکفایی در تولید کره/واردات ممنوع نیست اما صرف نمی‌کند

    به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات کره و افزایش قیمت این محصول در بازار؛ توجه به تولید آن در داخل افزایش یافته و گفته می شود در شرایط فعلی واردات این کالا صرفه اقتصادی ندارد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    10 مهر 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    علت افزایش قیمت کره‌ در بازار چیست؟
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    طی روزهای گذشته افزایش ۲ برابری قیمت کره در بازار سر و صدای زیادی به پا کرده است. اخیراً وزارت صمت اعلام کرده که براساس تصمیمات کارگروه تنظیم بازار نرخ مصوب کره داخلی ۱۰۰ گرمی ۸ هزار تومان و هر کیلوگرم کره داخلی ۸۰ هزار تومان است. در این میان عده‌ای بحث ممنوعیت کره را مطرح کرده بودند و همین موضوع را دلیل گرانی عنوان می‌کردند که مسئولان وزارت صمت این مساله را نیز تکذیب و اعلام کردند که واردات ممنوع نیست بلکه فقط با ارز نیمایی یا آزاد قابل انجام است.
    به گفته مسئولان صنعت لبنیات کشور، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات کره که حدود دو سال قبل انجام شد و اتمام ذخایر کره‌ای که با ارز دولتی وارد شده بود دلیل گرانی این کالا است.
    همچنین فعالان صنعت لبنی و دامداری کشور معتقدند که ما قادر به تأمین کره مورد نیاز در داخل هستیم و نیازی به واردات آن نداریم.
    بنابراین می‌توان گفت شرایط اقتصادی فعلی در حالی که بسیاری از بخش‌ها را تحت فشار قرار داده فرصت بسیار مغتنمی برای بسیاری از صنایع است تا ظرفیت‌های مغفول آنها شکوفا شود چرا که با واقعی شدن نرخ ارز، واردات بسیاری از محصولات از جمله کره دیگر صرفه اقتصادی ندارد و تولید آن در داخل به نفع همه است.
    در همین زمینه محمدرضا بنی طبا، سخنگوی انجمن لبنی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: سال ۱۳۹۷ با شدت گرفتن تحریم‌ها دولت تصمیم گرفت حدود ۴۵ هزار تن کره با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کند و ۱۳ شرکت لبنی این واردات را انجام دادند. این واردات طی مدت سه ماه انجام شد و تمام این ۴۵ هزار تن کره تا آخر خردادماه ۹۸ وارد کشور شد ضمن اینکه بعد از این واردات ارز ۴۲۰۰ تومانی دیگر به واردات کره تعلق نگرفت و حذف شد.
    وی اضافه کرد: طی ۱.۵ سال گذشته این کره‌های وارداتی با نرخ مصوب در بازار عرضه شد؛ مصرف روزانه کره در کشور قریب به ۱۰۰ تن است.
    کره خارجی حداقل ۳۵ درصد گران‌تر است / ‬ واردات صرف نمی‌کند
    بنی طبا درباره اینکه برخی عنوان کردند که شرکت‌های لبنی واردکننده کره اقدام به توزیع کره‌های وارداتی به قیمت دو برابر کرده‌اند؟، افزود: این مساله به هیچ عنوان صحت ندارد چرا که شرکت‌های واردکنننده از سازمان بازرسی و تعزیرات حکومتی نیز درخواست کرده‌اند که از انبارهای آنها بازدید به عمل آید چرا که ۴۵ هزار تن کره وارداتی طی این مدت به اتمام رسیده و با توجه به مصرف روزانه کره این اتفاق عجیبی نیست.
    وی با بیان اینکه کره‌ای که هم اکنون در بازار توزیع می‌شود تولید داخل است، گفت: واردات کره ممنوع نیست اما صرفه اقتصادی ندارد و هم اکنون کره تولید داخل حداقل ۳۵ درصد ارزان‌تر از کره خارجی است و هر کیلوگرم کره وارداتی در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار تومان تمام می‌شود و بنابراین قیمت ۱۰۰ گرم کره وارداتی به صورت فله بین ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان خواهد بود ضمن اینکه هزینه بسته بندی و … نیز به آن اضافه می‌شود.
    به گفته بنی طبا تا قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات کره به صرفه بود و تولید داخل چندان صرفه اقتصادی نداشت اما الان وضعیت برعکس شده است.
    این فعال بخش خصوصی درباره اینکه برخی عنوان می‌کنند کشور ما هنوز ظرفیت تولید کره را ندارد، ادامه داد: ما از لحاظ فنی و تکنولوژی مورد نیاز چنین ظرفیتی را داریم. طی حدود ۲ الی ۳ سال گذشته سرمایه گذاری بسیار خوبی در این حوزه شده است.
    قادر به تأمین کره مورد نیاز کشور در داخل هستیم
    وی درباره اینکه عنوان می‌شود شیر تولیدی در کشور چربی لازم را برای تولید کره ندارد نیز توضیح داد: این مساله صحیح است گاوهای کشور عمدتاً از نژاد هولشتاین هستند که چربی شیر این نژاد کم است البته اخیراً نژادهای جدیدی نیز وارد شده که آنها چنین مشکلی ندارد ضمن اینکه مصرف سرانه لبنیات و شیر در کشور ما کاهش یافته و چون هم اکنون با شیر مازاد مواجه هستیم از محل چربی این محصول مازاد چربی مورد نیاز برای تولید کره تأمین می‌شود.
    بنی طبا نیاز سالانه کشور به کره را حدود ۳۵ هزار تن اعلام و اضافه کرد: کارشناسان پیش بینی می‌کنند که با افزایش قیمت کره به احتمال قوی مصرف آن در کشور کاهش می‌یابد و همین مساله نیز باعث خواهد شد تولید داخل برای تأمین نیاز کافی باشد.
    وی با بیان اینکه حجم زیادی از کره وارداتی به کشور از نیوزلند وارد می‌شد و بنابراین طعم تمام کره‌ها نیز یکسان بود، گفت: الان به تعداد برندهایی که در کشور داریم کره با طعم‌های مختلف تولید خواهد شد که این نیز اتفاق بسیار خوبی است.
    اگر دولت اجازه صادرات شیرخشک بدهد، تولید کره افزایش می‌یابد
    در همین زمینه برخی از فعالان بخش خصوصی نیز توسعه صادرات شیرخشک را یکی از راه‌های افزایش تولید کره در کشور عنوان می‌کنند. در همین زمینه موسی رهنمایی، قائم مقام نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره توان کشور برای تولید کره گفت: کشور ما هم از نظر تکنولوژی و فنی و هم از نظر تولید شیر قادر به تأمین کره مورد نیاز داخل است.
    رهنمایی ادامه داد: اگر دولت اجازه صادرات شیرخشک بدهد تولید کره نیز افزایش می‌یابد چون از محل خشک کردن شیر، به تولید شیرخشک و خامه می رسیم و از خامه استحصالی نیز کره تولید می‌شود.

    سرویس های خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: خبرگزاری مهر
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    صبا ژاله خاکی

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    مقابله با زنگ زرشک در هزار و ۳۵۰ هکتار از باغ‌های خراسان جنوبی

    14 اردیبهشت 1402
    توزیع رایگان تخم نوغان در سه شهرستان کردستان

    توزیع رایگان تخم نوغان در سه شهرستان کردستان

    2 خرداد 1402
    ۳۰ درصد از خرمای ایران صادر می‌شود/موافق افزایش واحد سطح نیستیم

    ۳۰ درصد از خرمای ایران صادر می‌شود/موافق افزایش واحد سطح نیستیم

    8 خرداد 1402
    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران: قیمت نان سنگک تغییری نکرده است

    فروش نان سنگک در تهران به ۵ هزار تومانی رسید/ نان اینترنتی ۲۵ هزار تومانی منطقی است!

    16 اردیبهشت 1402
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    30 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود