پنج‌شنبه 9 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان وجود دارد

    ساخت ۶۷ درصد از گلخانه‌های کشور به شکل خود اجرایی

    سطح کشت گلخانه‌های شهرستان نور ۳۵ درصد افزایش یافت

    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    توزیع روزانه بیش از ۳۰۰ تن مرغ در گیلان/ هیچگونه کمبودی نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    لزوم اجرای کشت قراردادی توسط شرکت‌های تولیدکننده بذر/ ارقام برنج را احیا می‌کنیم

    خواص هلو برای سلامتی

    سال گذشته ۳۱۴۲ تن قطعات هلو و ۲۷۲۱ تن پرک پرتقال وارد شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ثبات قیمت مرغ در استان سمنان/ مشکلی در تأمین گوشت وجود ندارد

    هدفگذاری برای کاشت ۱۰ میلیارد درخت/ سهم هر ایرانی سه درخت

    زراعت چوب ظرفیت ایجاد ۳۰۰ هزار شغل در خوزستان را دارد

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    گندمکاران کماکان چشم‌انتظار اعلام نرخ خرید تضمینی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهای مفید و مضر برای سلامت قلب

    یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه بر اساس تحقیقات انجام شده، ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماریهای قلبی وجود دارد، گفت: با دریافت یک رژیم غذایی سالم می‌توان سلامتی قلب و دستگاه گردش خون را حفظ کرده و ارتقا داد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    10 مهر 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    غذاهای مفید و مضر برای سلامت قلب
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    با بیان اینکه بیماری عروق قلب یا مشکلات عروق کرونر قلبی به صورت مشکلاتی از قبیل دردهای آنژینی (درد در ناحیه قفسه سینه) و سکته قلبی (انفارکتوس یا حمله قلبی) بروز می‌کند، گفت:‌ آنچه که سبب بروز بیماری قلبی می‌شود، تشکیل تدریجی رسوب چربی یا پلاک‌ها در لایه داخلی دیواره سرخرگ‌هاست. این رسوب‌ها سبب محدود کردن عبور خون شده که این پدیده را تصلب شرایین یا سخت شدن رگ‌ها می‌نامند.
    وی با بیان اینکه گاهی در این بیماری هیچ علامت واضحی وجود ندارد، گفت: اما این بی‌علامتی تا زمانی است که آسیب به سرخرگ‌ها آنقدر جدی شود که جریان خون به قلب محدود شده و سبب بروز درد شود. مسدود شدن کامل یک سرخرگ خون‌رسان اصلی به قلب، به حمله قلبی ناگهانی و کشنده منجر می‌شود.
    وی روش‌های متداول جهت پیشگیری از تصلب شرایین را کاهش فشارخون، دریافت رژیم غذایی کم‌چربی، کاهش وزن اضافی و ترک سیگار عنوان کرد و گفت: به برخی افراد نیز جهت کاهش چربی خون یا کلسترول و تری گلیسرید، دارو داده می‌شود.
    غذاهای مفید برای تقویت قلب
    این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به غذاهای مفید برای تقویت قلب، اظهار کرد: کلم برگ، کلم قرمز، گل کلم، کلم بروکسل، بروکلی، ‌شلغم، چغندر، اسفناج، مارچوبه، لوبیا سبز، نخود سبز، لوبیا قرمز، نخود و عصاره مخمر دارای ویتامین‌های گروه ب خصوصا اسیدفولیک بوده و تحقیقات متعددی نشان داده، اسید فولیکی که بطور طبیعی در مواد غذایی یافت می‌شود، می‌تواند سبب کاهش ماده‌ای در خون به نام هموسیستئین شود و به این ترتیب از ابتلا به تصلب شرایین پیشگیری کند.
    وی ادامه داد: دانشمندان بر این باورند که این ماده مستقیما به دیواره رگ‌ها آسیب می‌رساند و سبب تشکیل رسوب‌های چربی می‌شود. تخمین زده شده افزایش دریافت روزانه اسید فولیک به میزان ۱۰۰ میکروگرم، سبب کاهش مرگ‌های مرتبط با بیماری کرونر قلبی به میزان ۷ درصد در مردان و ۵ درصد در زنان می‌شود.
    این متخصص تغذیه همچنین با بیان اینکه در جوامع مصرف کننده مقادیر فراوان ماهی‌های چرب یا بطور کلی غذاهای دریایی شیوع بیماری‌های کرونر قلبی کمتر است، گفت: ماهی‌های چرب از قبیل ماهی آزاد و سایر ماهی‌ها از قبیل حلوا، شیر، کیلکا و اوزون‌برون دارای اسیدهای چرب مفید بوده که باعث کاهش خطر انعقاد خون و همچنین ممانعت از افزایش چربی‌های مضر خون می‌شوند.
    وی ادامه داد: مصرف ماهی حداقل ۳ بار در هفته، برای افرادی که دارای سابقه بیماری قلبی و همچنین افرادی که مایل به پیشگیری از ابتلا به این بیماری هستند، توصیه می‌شود.
    قمی در ادامه به سایر مواد غذایی مفید برای سلامت قلب اشاره کرد و گفت: جو دوسر، حبوبات، سیب و گلابی غنی از فیبر محلول هستند که به کاهش سطوح کلسترول خون کمک می‌کنند. ‌سیر نیز اثر مشابهی دارد. افزایش کلسترول خون، به خصوص LDL کلسترول بد، یکی از عوامل خطر عمده در بروز تصلب شرایین بوده که در این شرایط مصرف منظم چنین غذاهایی به کاهش LDL کمک می‌کند. همچنین روغن زیتون، ‌روغن کانولا، مغزها و دانه‌ها حاوی نوعی از اسیدهای چرب به نام MUFA هستند که به کاهش سطوح LDL کمک می‌کنند.
    وی ادامه داد: میوه‌ها و سبزی‌ها حاوی ویتامین‌های آنتی اکسیدان (ضد سرطان)، مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی هستند که سبب توقف آسیب ناشی از عمل مواد سرطان‌زا به دیواره سرخرگ‌ها می‌شوند.
    از چه غذاهایی باید پرهیز کنیم؟
    این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی مضر برای سلامت قلب نیز تصریح کرد: مصرف زیاد گوشت‌های قرمز و فرآورده‌های آن، لبنیات پرچرب، خامه و کره که باعث افزایش سطوح LDL در خون می‌شوند را باید به حداقل رساند. همچنین مصرف کیک و بیسکویت به علت نوع چربی بکار رفته در آن‌ها سبب افزایش سطوح LDL می‌شود.
    وی ادامه داد: انواع غذاها و سوپ‌های آماده مصرف و یا کنسرو شده، ‌غذاهای بیرون از منزل، سوسیس و کالباس و گوشت‌های نمک سود شده و بطور کلی گوشت و فرآورده‌های آن و همچنین تنقلات شور و سرشار از نمک از دیگر مواد غذایی مضری است که می توان به آنها اشاره کرد. دریافت زیاد سدیم نیز با فشارخون بالا مرتبط بوده که از عوامل خطر جدی در بروز بیماریهای قلبی است. کاهش مصرف این نوع غذاها و نمک طعام سر سفره نیز به کاهش فشارخون کمک می‌کند.
    قمی در خاتمه با تاکید بر پرهیز از مصرف سیگار برای حفظ سلامت قلب، اظهار کرد: نیکوتین سبب افزایش ضربان قلب، افزایش فشارخون و افزایش نیاز بافت قلب به اکسیژن می‌شود. همچنین با مصرف سیگار توانایی خون در حمل اکسیژن کاهش یافته و عوامل سرطان‌زای دود سیگار به دیواره سرخرگ‌ها آسیب می‌رسانند. از طرف دیگر استراحت و شل‌کردن عضلات، ‌جهت کاهش میزان استرس لازم است؛ چراکه استرس از طریق افزایش هورمون‌های استرس (از جمله آدرنالین) سبب تولید و افزایش کلسترول می‌شود.

    سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    صبا ژاله خاکی

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    توسط هانیه سیفی مجد
    8 آذر 1402
    0

    در اواخر پائیز و زمستان که هوای سرد حاکم می‌شود، مجموعه‌ای از مواد اولیه غذایی وجود دارد که هم راحتی...

    بیشتر بخوانید
    آنچه از فرآیند استاندارد تولید و مصرف کشک‌های محلی و صنعتی باید بدانید کدام نوع کشک بهتر است؟

    به این دلایل هرروز کشک بخورید

    8 آذر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه ای زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد

    7 آذر 1402
    گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذایی

    یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

    7 آذر 1402

    پر بازدیدها

    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    استاندار مرکزی عنوان کرد: پیگیری اقدامات برای راه اندازی پایانه صادراتی انار در ساوه

    15 آبان 1402
    درخشش گروه زر در حوزه دارو،  در بزرگترین نمایشگاه دارویی روسیه (فارماتِک)

    درخشش گروه زر در حوزه دارو، در بزرگترین نمایشگاه دارویی روسیه (فارماتِک)

    4 آذر 1402
    خسارات كشاورزان قزوینی از کشت محصولات جالیزی

    چراغ قرمز قیمت گوجه فرنگی سبز می‌شود

    4 آذر 1402
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    چرا ارز شیرخشک حذف و ارز شکر برقرار است؟

    7 آذر 1402
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    رصد بازار کالاهای اساسی از ۱۵ تا ۲۱ آبان ۱۴۰۲؛ افزایش هزینه مسکن علت کاهش تقاضا در بازار کالاهای اساسی

    21 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود