جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    صف‌های طولانی مقابل نانوایی‌های شیراز در روزهای اخیر مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کرده که برخی از مسئولان استان این معضل را به اجرای گام سوم هوشمندسازی یارانه آرد و نان در فروردین و اردیبهشت‌ماه نسبت می‌دهند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    11 خرداد 1402
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    این روزها صف‌های طولانی در مقابل نانوایی‌های شیراز باعث شده که مردم برای خرید نان ساعت‌ها در صف انتظار بایستند؛ گزارش میدانی از نانوایی‌های شهر شیراز حاکی از آن است که همسو با تشکیل صف‌های طولانی، بسیاری از نانوایان ساعت‌های پخت نان را کمتر کرده‌اند و حتی سرعت پخت نانشان هم خیلی کندتر شده است. برخی نانوایی‌ها نیز با کمبود نان مواجه شده‌اند.

     

    اظهارنظر مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی

    ایجاد صف‌های طولانی در مقابل نانوایی‌های شیراز و کمبود نان در برخی نان فروشی‌ها در حالیست که مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی اخیرا اعلام کرده است که به طور متوسط یک چهارم نانوایی‌ها سهمیه آردشان کاهش یافته است.

    محمد جلال روز ۵ خردادماه ۱۴۰۲با بیان اینکه در مرحله شناورسازی کاهش و افزایش سهمیه آرد نانوایی‌ها دائمی نیست، گفت: منطق طرح بر این پایه است که وقتی عملیات فروش نان به صورت طبیعی انجام می‌شود با عدم تغییر یا افزایش سهمیه مواجه خواهند شد. اما اگر تراکنش غیر واقعی ثبت شود یا فروش نان انجام نشود سهمیه آرد نانوایان کم خواهد شد.

    وی همچنین افزود: البته برای آن دسته از نانوایان که با کاهش سهمیه مواجه شده اند جای نگرانی وجود ندارد و در صورت برگشت به روال عادی عرضه نان سهمیه آنها اصلاح خواهد شد. در مورد نانوایانی هم که سهمیه آنها افزایش یافته و یا تغییری نکرده است باید به این نکته توجه کرد که این روند مشروط به تدام رفتار متعهدانه آنهاست.

    مصادف شدن اجرای گام سوم طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با ایام تعطیلات فروردین و ماه مبارک رمضان

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی فارس نیز معتقد است که یکی از دلایل ایجاد صف‌های طولانی مقابل نانوایی‌های شیراز در روزهای اخیر اجرای گام سوم طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان و مصادف شدن این طرح با ایام تعطیلات فروردین و ماه مبارک رمضان است.

    مهدی جمالی روز پنجشنبه افزود: روش و شیوه سهمیه بندی و تعیین سهمیه آرد واحدهای نانوایی از اسفند ماه سال ۱۴۰۱ کاملا متحول شده و تخصیص آرد به نانوایان از همان زمان وارد الگوی جدیدی شد. در حال حاضر سهمیه آرد نانواها بر مبنای ثبت علمکرد نانوا توسط دستگاه‌های پوز هوشمند انجام می‌شود.

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی فارس افزود: در واقع برای نانوا معادل عملکرد صحیحی که در فروش نان به مردم انجام می‌دهد و تراکنش‌ها از طریق سامانه پذیرفته می‌شود، امکان خرید آرد یارانه‌ای فراهم می‌شود.

    وی اضافه کرد: از طرف دیگر نانوایی‌هایی هستند که به ازای عدم ثبت فروش نان در کارتخوان‌های هوشمند یا کاهش ساعت کاری در روزهای مختلف میزان فروش نانشان کاهش یافته است و اثر کاهش فروش و عدم عرضه نان به مشتری این است که در دوره آتی میزان تخصیص آرد یارانه‌ای برای نانوایی که رفتار متعهدانه ندارد کاهش پیدا می‌کند.

    جمالی یادآور شد: از ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۱ گام سوم طرح هوشمندسازی آرد و نان آغاز شد و مبنای تخصیص و سهمیه آرد واحدهای نانوایی، تراکنش‌های ایجاد شده در حوزه هوشمندسازی واحدهای نانوایی است.

     

    عدم اجرای سیاست اصلاح قیمت در رابطه با آرد و نان

    وی به رویکرد دولت سیزدهم در مردمی‌سازی یارانه‌ها در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: دولت برای کالاهای اساسی سیاست اصلاح قیمت در پیش گرفت اما در رابطه با آرد و نان سیاست اصلاح قیمت را اجرا نکرد و سناریو و سیاست دیگری در پیش گرفت.

    جمالی افزود: در واقع دولت رویکرد اعمال نظارت و کنترل بیشتر در واحدهای نانوایی توسط طرحی که متولی آن وزارت اقتصاد و دارایی است را در پیش گرفت. در این طرح مقرر شد نظارت دقیق بر واحدهای نانوایی بر مبنای نصب پوزهای هوشمند در واحدهای نانوایی صورت بگیرد.

    وی بیان کرد: در واقع سهمیه هر نانوایی معادل تراکنشی که نانوا در پوز هوشمند ایجاد می‌کند و میزان فروشی که از طریق این پوز انجام می‌دهد و برمبنای الگوریتمی که برای این سیستم تعریف شده شارژ می‌شود. ممکن است این دستگاه برخی تراکنش‌ها را نامتعارف تشخیص دهد. لذا معادل همین تراکنش سهمیه آرد نانوایی کسر می‌شود.

     

    ایرادات طرح هوشمندسازی یارانه نانوایی‌ها

    او در رابطه با ایرادات این طرح گفت: قطعا هر طرحی یک سری مزایا و اشکالاتی دارد. به عنوان مثال گام سوم طرح هوشمندسازی نان در استان فارس مصادف با ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروز شد. در این ایام نانواها پایین ترین میزان تولید نان را داشتند. این در حالیست که سامانه برای تخصیص سهمیه نان در دوره آتی ۴۵ روز گذشته را مدنظر قرار می‌دهد. لذا کاهش تولید نان توسط نانواها در فروردین و اردیبهشت ماه موجب شده سهمیه برخی نانوایی ها در شرایط کنونی کاهش یاید.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارشیرازصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتکارتخوان نانوایینانوایی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    هستی محمدمهدی پور

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    بر اساس نتایج حاصل از طرح آمارگیری باغداری ١٤٠١ که توسط مرکز آمار ایران انجام شد، مقدار تولید محصولات دائمی...

    بیشتر بخوانید
    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    6 مهر 1402
    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    6 مهر 1402
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    خودکفایی در گندم نان/ خرید تضمینی گندم از مرز ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تن گذشت

    7 شهریور 1402
    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    فروش گوشت با نرخ بالای ۴۰۰ هزار تومان، گران‌فروشی است

    21 شهریور 1402
    قیمت انواع ماکارونی در بازار | پاستا ۵۰۰ گرمی چند؟

    قیمت انواع ماکارونی در بازار | پاستا ۵۰۰ گرمی چند؟

    21 شهریور 1402
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۳ میلیون تن بیشتر از سال گذشته گندم داخلی خریداری شد

    11 شهریور 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رده‌بندی ۳۱ استان به ترتیب سهم خرید گندم از کشاورزان اعلام شد/ خوزستان در صدر خریداران

    21 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود