شنبه 8 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    عروق خونی خود را با مصرف لبو باز کنید

    لبو مملو از مواد مغذی است و مصرف آن، تاثیر زیادی بر درمان بیماری‌های گوناگون دارد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    16 مهر 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    عروق خونی خود را با مصرف لبو باز کنید
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    ریشه اصلی گیاه چغندر را لبو می‌نامند، این خوراکی خوشمزه که مختص فصول سرد سال است، فواید زیادی دارد. لبو حاوی فولات، منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B۶، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است. پپتینی که در لبو وجود دارد موجب جلوگیری از ابتلا به افسردگی و پریشانی ذهن شناخته می‌شود.

    علاوه بر گوشت لبو ریشه، ساقه و برگ آن‌ها نیز مفید است. به علت آزاد شدن کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها در هنگام پخت فواید و مواد مغذی و معدنی آن بیشتر خواهد شد. ارزش غذایی لبو حاوی ۴۳ کالری، ۱۰ گرم کربوهیدرات، ۱.۶ گرم پروتئین، ۷ گرم قند و ۲.۸ گرم فیبر است.

    فواید درمانی مصرف لبو را بشناسید

    – کاهش و تعادل در فشار خون با مصرف آب چغندر طی چهار هفته موجب کاهش فشار خون می‌شود.

    – نیترات موجود در این خوراکی موجب تبدیل اکسید نیتریک می‌شود که باعث باز شدن عروق خونی شده است.

    – طبق پژوهش دانشمندان در دانشگاه نیوکاسل لندن نیترات غیر ارگانیک و مکمل آب لبو باعث کاهش فشار خون می‌شود.

    – لبو فشار خون را حدود ۴_۵ واحد کاهش می‌دهد.

    – نیترات موجود در لبو موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

    – طبق توصیه پزشکان مصرف یک هفته مداوم از لبو برای افراد سالمند موجب کاهش فشار خون خواهد شد.

    – استفاده مداوم و روزانه از ۲۵۰ میلی لیتر آب لبو از دارو‌های فشار خون تاثیرگذار‌تر است.

    – مصرف لبو باعث کاهش فشار خون، جلوگیری از خطر سکته قلبی و بیماری‌های قبلی و عروقی می‌شود.

    – به علت وجود کلسیم، بتائین، ویتامین‌های B، آهن در لبو استفاده از آن برای سلامت و عملکرد بهتر کبد موثر است.

    – فیبر موجود در لبو موجب پاکسازی و رفع سموم بدن می‌شود.

    –  استفاده از این خوراکی به علت وجود آنتی اکسیدان‌ها در پیشگیری از سرطان‌هایی از جمله سرطان پانکراس، پستان و پروستات مفید است.

    – مصرف لبو باعث نهفته شدن انرژی در عضلات و بدن می‌شود.

    – از این خوراکی در درمان التهابات و ورم‌ها به عنوان دارویی موثر استفاده خواهد شد. توصیه می‌شود مادران باردار به علت افزایش انرژی و بهبود خلق و خویشان از لبو استفاده کنند.

    – لبو برای نوزادان و کودکان مبتلا به کم خونی ناشی از کمبود آهن و آنمی مفید است.

    – مصرف این خوراکی موجب پیشگیری از ایجاد آب مروارید می‌شود. به علت فراوان بودن فیبر در لبو استفاده از آن موجب کاهش وزن و در نتیجه لاغری می‌شود.

    عروق خونی خود را با مصرف لبو باز کنید

    علاوه بر موارد ذکر شده، استفاده از لبو موجب تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان آلزایمر، جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان، ضد چروک، درمان انواع لکه‌های پوستی، تقویت و افزایش رشد مو، درمان آکنه، رفع جوش، پیشگیری از زوال عقل، درمان یبوست، درمان و پیشگیری از سرماخوردگی، بهبود عملکرد مغز و حافظه، درمان ورم و درد مفاصل، رفع و جلوگیری از استرس، التیام یافتن زخم‌ها و کبودی ها، رفع و درمان تب، گزینه مناسب برای رژیم غذایی، جلوگیری از ابتلا به مشکلات تنفسی، جلوگیری از رشد تومور‌های مغزی، درمان و بهبود زخم معده، ضد پیری، سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    نام دیگر سروتونین «هورمون شادی» است؛ یک ماده شیمیایی که نقش مهمی در تنظیم خلق و خوی ما دارد. سطوح...

    بیشتر بخوانید
    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    6 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    5 مهر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    شناسایی و تحقیقات نیاز ضروری درختان کهنسال جنگل‌های شمال

    استفاده از ظرفیت نخبگان در حفظ منابع طبیعی

    14 شهریور 1402
    مهم‌ترین چالش «آب» گره زدن آن به اقتصاد است

    سال زراعی جدید در بی‌خبری کشاورزان از قیمت‌های تضمینی آغاز می شود

    1 مهر 1402
    صادرات دام اجرایی نشد/درخواست برای افزایش قیمت شیر و گوشت

    افزایش سطح سلامت دامداری‌ها با سامانه هوشمند ایرانی

    14 شهریور 1402
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    21 شهریور 1402
    ماجرای معدوم کردن 15 میلیون قطعه تخم مرغ چه بود؟

    شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در بهار ۱۴۰۲

    18 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود