سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار آشپزی

    طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی با طعمی فوق العاده

    در این مطلب دستورالعمل تهیه پای سیب زمینی پولکی آموزش داده شده است.

    توسط پروانه خانی
    17 شهریور 1399
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی با طعمی فوق العاده
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    ترکیب سیب زمینی و پنیر هر ذائقه‌ای را به وجد می‌آورد. از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه کره زمین کسی نیست که سیب زمینی و پنیر را دوست نداشته باشد. این بار به بهانه این ترکیب فوق‌العاده می‌خواهیم طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی را به شما آموزش دهیم. لابه‌لای این پای علاوه بر سیب زمینی و پنیر گودا از مایه گوشتی مزه‌دار شده با سبزیجات و ادویه و بیکن استفاده شده و طعم فوق‌العاده‌ای به غذایتان می‌دهد.

    مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی پولکی

    گوشت چرخ کرده دو پیمانه
    سیب زمینی چهار عدد
    بیکن یک پیمانه
    پنیر ورقه‌ای گودا  دو بسته
    پیاز خرد شده یک پیمانه
    قارچ دو پیمانه
    فلفل دلمه‌ای رنگی یک پیمانه
    ذرت یک پیمانه
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    روغن هشت قاشق غذاخوری
    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    نمک به مقدار لازم
    آویشن نصف قاشق چای‌خوری
    پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
    فلفل به مقدار لازم
    سس خردل دو قاشق غذاخوری
    سس کچاپ  دو قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی

    برای شروع سیب زمینی‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید و داخل سینی فر بچینید. روی آن‌ها نمک و روغن زیتون بریزید و حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه داخل فر قرار دهید تا خوب بپزند.

    چهار قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را کمی با روغن تفت دهید سپس قارچ را اضافه کنید و کمی به تفت دادن ادامه دهید.

    فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به قارچ و پیاز اضافه کنید. سپس ذرت را اضافه کرده و بلافاصله گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. سپس پودر سیر، فلفل، رب، سس خردل، کچاپ و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

    در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بیکن‌ها را به در اندازه‌های متوسط به صورت مربعی خرد کردید را به تابه اضافه کنید و سرخ کنید.

    سیب زمینی‌ها را بعد از بیست دقیقه از فر بیرون بیاورید و داخل یک قالب گود کمربندی به صورت زنجیری بچینید. حتی دیواره‌های قالب را هم سیب زمینی بچینید.

    یک لایه مواد روی سیب زمینی‌ها به صورت یکسان پخش کنید. سپس چند لایه پنیر ورقه‌ای گودا روی مواد بچینید و مقداری از بیکن‌های سرخ شده روی پنیر بریزید.

    دوباره به همان صورت یک لایه سیب زمینی، یک لایه مواد و بعد پنیر و بیکن بچینید و در آخر سیب زمینی‌های باقی‌مانده را روی مواد قرار دهید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ۱۵۰ درجه قرار دهید.

    پای سیب زمینی پولکی آماده است. آن را از قالب بیرون آورده و برای تزیین چند برگ جعفری روی آن بچینید. نوش جان!

     

    سرویس خبری : آشپزی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    آیا خوردن دسر و میوه بعد از غذا صحیح است؟
    اخبار آشپزی

    4 دسر ساده و خوشمزه مناسب دیابتی ها

    توسط هانیه سیفی مجد
    28 شهریور 1402
    0

    دیابت یک بیماری مزمن است که با سطح غیر طبیعی گلوکز خون مشخص می شود. انسولین هورمونی است که سطح...

    بیشتر بخوانید
    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    21 مرداد 1402
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    حبوبات را در زودپز بپزید

    8 تیر 1402
    ۶ روش پخت تخم مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید! | روش تشخیص تخم مرغ تازه

    ۶ روش پخت تخم مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید! | روش تشخیص تخم مرغ تازه

    5 تیر 1402

    پر بازدیدها

    نرخ ارز محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی و صادراتی متفاوت شد

    چین، نخستین مقصد صادراتی کالاهای ایرانی

    19 شهریور 1402
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    اولین محصول از گلخانه مدرن زنجان به روسیه صادر شد

    19 شهریور 1402
    همکاری ایران و ازبکستان در حوزه علمی بخش کشاورزی توسعه می یابد

    همکاری ایران و ازبکستان در حوزه علمی بخش کشاورزی توسعه می یابد

    4 شهریور 1402
    یک مقام مسئول: صندوق بیمه کشاورزی تعهدات پرداخت غرامت خود را افزایش می دهد

    یک‌هزار و ۴۸۷ نفر از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی بهره‌مند شدند

    28 شهریور 1402
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    توزیع ۲ هزار تن کود شیمیایی در سنقروکلیایی آغاز شد

    30 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود