پنج‌شنبه 11 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    نیاز به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاشت یک میلیارد درخت

    مدیریت کلان هوشمند جهت کشت و برآورد نیازها برای ۵ محصول استراتژیک

    فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار آشپزی

    طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی با طعمی فوق العاده

    در این مطلب دستورالعمل تهیه پای سیب زمینی پولکی آموزش داده شده است.

    توسط پروانه خانی
    17 شهریور 1399
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی با طعمی فوق العاده
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    ترکیب سیب زمینی و پنیر هر ذائقه‌ای را به وجد می‌آورد. از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه کره زمین کسی نیست که سیب زمینی و پنیر را دوست نداشته باشد. این بار به بهانه این ترکیب فوق‌العاده می‌خواهیم طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی را به شما آموزش دهیم. لابه‌لای این پای علاوه بر سیب زمینی و پنیر گودا از مایه گوشتی مزه‌دار شده با سبزیجات و ادویه و بیکن استفاده شده و طعم فوق‌العاده‌ای به غذایتان می‌دهد.

    مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی پولکی

    گوشت چرخ کرده دو پیمانه
    سیب زمینی چهار عدد
    بیکن یک پیمانه
    پنیر ورقه‌ای گودا  دو بسته
    پیاز خرد شده یک پیمانه
    قارچ دو پیمانه
    فلفل دلمه‌ای رنگی یک پیمانه
    ذرت یک پیمانه
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    روغن هشت قاشق غذاخوری
    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    نمک به مقدار لازم
    آویشن نصف قاشق چای‌خوری
    پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
    فلفل به مقدار لازم
    سس خردل دو قاشق غذاخوری
    سس کچاپ  دو قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه پای سیب زمینی پولکی

    برای شروع سیب زمینی‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید و داخل سینی فر بچینید. روی آن‌ها نمک و روغن زیتون بریزید و حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه داخل فر قرار دهید تا خوب بپزند.

    چهار قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را کمی با روغن تفت دهید سپس قارچ را اضافه کنید و کمی به تفت دادن ادامه دهید.

    فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به قارچ و پیاز اضافه کنید. سپس ذرت را اضافه کرده و بلافاصله گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. سپس پودر سیر، فلفل، رب، سس خردل، کچاپ و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

    در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بیکن‌ها را به در اندازه‌های متوسط به صورت مربعی خرد کردید را به تابه اضافه کنید و سرخ کنید.

    سیب زمینی‌ها را بعد از بیست دقیقه از فر بیرون بیاورید و داخل یک قالب گود کمربندی به صورت زنجیری بچینید. حتی دیواره‌های قالب را هم سیب زمینی بچینید.

    یک لایه مواد روی سیب زمینی‌ها به صورت یکسان پخش کنید. سپس چند لایه پنیر ورقه‌ای گودا روی مواد بچینید و مقداری از بیکن‌های سرخ شده روی پنیر بریزید.

    دوباره به همان صورت یک لایه سیب زمینی، یک لایه مواد و بعد پنیر و بیکن بچینید و در آخر سیب زمینی‌های باقی‌مانده را روی مواد قرار دهید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ۱۵۰ درجه قرار دهید.

    پای سیب زمینی پولکی آماده است. آن را از قالب بیرون آورده و برای تزیین چند برگ جعفری روی آن بچینید. نوش جان!

     

    سرویس خبری : آشپزی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    فرآوری روغن‌های خوراکی گیاهی با روشی جدید
    اخبار آشپزی

    چه روغنی ؟ برای چه مصارفی ؟

    توسط فاطمه پاکزاد
    6 اردیبهشت 1402
    0

    روغن ها بخش جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما هستند. بیشتر غذاهای ایرانی را باید با روغن پخت. بنابراین استفاده...

    بیشتر بخوانید
    طرز تهیه شله زرد برای ۴ نفر | فوت و فن‌های پخت شله زرد ؛ دسر محبوب روزه‌داران | چه کار کنیم شله زرد آب نیندازد؟

    طرز تهیه شله زرد برای ۴ نفر | فوت و فن‌های پخت شله زرد ؛ دسر محبوب روزه‌داران | چه کار کنیم شله زرد آب نیندازد؟

    7 فروردین 1402
    طرز تهیه ۳ نوع آش مخصوص برای چهارشنبه‌سوری

    طرز تهیه ۳ نوع آش مخصوص برای چهارشنبه‌سوری

    23 اسفند 1401
    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    23 اسفند 1401

    پر بازدیدها

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران: تخم مرغ به کیلویی ۵۶ هزار تومان رسید

    16 اردیبهشت 1402
    ۱۷ راهکار برای کاهش چربی‌های شکم | چگونه در ۷ روز شکمی صاف داشته باشیم | تاثیر کربوهیدرات‌های تصفیه شده بر چاقی

    ۱۷ راهکار برای کاهش چربی‌های شکم | چگونه در ۷ روز شکمی صاف داشته باشیم | تاثیر کربوهیدرات‌های تصفیه شده بر چاقی

    25 اردیبهشت 1402
    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    ۲۵ میلیارد تومان برای مبارزه با سن گندم در خراسان شمالی مورد نیاز است

    13 اردیبهشت 1402
    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    ۶ محموله مرغ غیرمجاز در سروآباد توقیف شد

    13 اردیبهشت 1402
    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    9 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود