جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا

    در این مطلب دستورالعمل تهیه دلمه بادمجان با گودا آموزش داده شده است.

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۱۷, ۱۳۹۹
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا

    معمولا دلمه بادمجان، با استفاده ازگوشت فراوان و سبزیجات معطر و تهیه می‌شود و داخل آن با برنج و لپه پر می‌شود. اما برای تهیه یک دلمه بادمجان خوش‌عطر و سرشار از پروتئین، همیشه با سبزی‌های معطر نیاز ندارید. شما می‌توانید با عطر پنیر، دلمه بادمجان را طعم‌دار کنید و بدون اضافه کردن کربوهیدرات‌هایی مثل برنج و لپه، دلمه بادمجان با گودا را تهیه کنید.

    مواد لازم

    بادمجان قلمی کوچک چهار عدد
    پنیر گودا  ۱۵۰ گرم
    گوجه فرنگی فیله شده چهار عدد
    پیاز نگینی خرد شده یک عدد
    مغز دانه کدو و آفتابگردان دو قاشق سوپ خوری
    گشنیز خرد شده ۲۰ گرم
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه

    بادمجان‌ها را با چاقو به صورت طولی به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.

    داخل بادمجان‌ها را خالی کنید تا فرم قایقی به خود بگیرند و در ظرفی حاوی آب و نمک ۱۵ دقیقه بخیسانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس با دستمال حوله‌ای آب اضافی آن‌ها را بگیرید و خشک کنید. مراقب باشید که قبل از پر کردن بادمجان‌ها و سرخ کردنشان، آن‌ها به‌طور کامل خشک شده باشند.

    در تابه‌ای روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا کمی نرم شوند و برای پر شدن آماده شوند. در این مدت در تابه دیگری، پیاز‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

    گوجه‌‎فرنگی فیله و نگینی خرد شده و قارچ‌ها را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و همه آن‌ها را تفت دهید تا مخلوط داخل تابه، مثل یک سس غلیظ شود. حالا گشنیز و مغز‌ها را به سس گوجه‌فرنگی اضافه کنید و مواد را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. مایع داخل دلمه بادمجان با گودا حالا آماده است.

    داخل بادمجان‌ها را با این مخلوط پر کنید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید و داخل سینی فر بچینید. دلمه بادمجان شما باید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزد.

     

    سرویس خبری : آشپزی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    پست قبلی

    تداوم صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی زیر سایه تحریم و کرونا

    پست بعدی

    سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

    سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دشمن پنهان برخی افراد

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزارتومان تخلف است

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    تولیدکنندگان از گرانی نهاده های دامی گلایه دارند

    اصلاحیه دولت برای کاهش مالیات ارزش افزوده نهاده‌های دامی

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    صادرات شیرخشک ۶۰ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    خوداتکایی صنعت فرش و منسوجات ابریشمی به ۴۸ درصد ارتقا یافت

    هدفگذاری تولید ۱۶۵۰ تن پیله تر ابریشم دربهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.