جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    رئیس گروه توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با بیان اینکه طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شده و به استان‌ها ابلاغ می‌شود گفت : این طرح از سال آینده به صورت آزمایشی در استانهای گلستان و قم به اجرا در می‌آید.

    توسط زهرا اکبری
    اسفند ۲۲, ۱۴۰۱
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    آغاز به کار مرکز عمل آوری ماهی و میگو در گلستانª

    علی مختاری شامگاه یکشنبه در جشنواره طبخ آبزیان استان گلستان در گرگان با اشاره به این که گلستان مجموعه تولید شیلات ایران به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: در این استان برای موفقیت در اجرای آزمایشی آبزی مصرفی، نیازمند هم افزایی دستگاه‌های اجرایی و استانداری با اداره کل شیلات است.
    به گفته وی میانگین مصرف آبزیان در جهان ۲۴ کیلوگرم بوده که این رقم در کشور ۱۳.۸ کیلو گرم و در استان گلستان ۱۰.۸ کیلوگرم است.
    وی با تاکید بر سرمایه گذاری در ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سالم، گفت: توسعه مراکز زنده فروشی در کنار مراکز پرورش آبزی پروری، برگزاری نمایشگاه هلی فصلی تخصصی آبزیان از ۱۸ تا ۲۸ اسفندماه سال جاری در تمامی استان‌های کشور در راستای ارزان سازی مصرف آبزیان است.
    وی ایجاد زنجیره ارزش، تولید و توزیع محصولات خمیری آبزیان از دیگر طرح‌های ارزان سازی مصرف آبزیان در میان خانوارها برشمرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی طبخ آبزیان استان سال ۸۰ تاکنون و طمع دار کردن آبزیان با مواد ایرانی از جمله زعفران در افزایش گرایش مصرف خانوارها به آبزیان است.
    در حاشیه این جشنواره، طبخ بزرگترین ساندویج ماهی و میگو دنیا برش زده و میان شرکت کنندگان توزیع شد.
    اجرای ذکر خنجر توسط گروه هنرمندان ترکمن اهل سنت منطقه، گروه سرود آوای رضوان و گروه نجوای کتول از دیگر حاشیه‌های مراسم اختتامیه جشنواره بزرگ طبخ آبزیان در استان گلستان بود.
    همچنین از میان ۱۶۰ شرکت کننده، هیات داوران ۱۰ نفر را به عنوان نفرات برتر معرفی و با اهدا جوایزی تقدیر شدند
    پیوست خبری : اخبار دام ،طیور و ابزیان
    منبع: فودنا
    برچسب ها: امور دامبازار دام و طیوردام طیور و ابزیان
    پست قبلی

    نوشیدن بیش از ۳ فنجان قهوه در روز با خطر نارسایی کلیه مرتبط است

    پست بعدی

    دارچین در بهبود یادگیری و حافظه موثر است

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    0

    حسن خمیس آبادی افزود: این همکاری‌ها و تحقیقات هدفمند، افزایش راندمان تولید و بهره‌وری دام‌های بومی ایران را رقم زده...

    بیشتر بخوانید
    کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی/ شرایط آرام در صنعت طیور با کنترل آنفلوآنزای پرندگان

    کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی/ شرایط آرام در صنعت طیور با کنترل آنفلوآنزای پرندگان

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    جایگزینی نهاده‌های دامی با هدف دستیابی به خوداتکایی

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    جمعیت دام سبک ۶۲ میلیون راس است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دارچین در بهبود یادگیری و حافظه موثر است

    دارچین در بهبود یادگیری و حافظه موثر است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت چای بازهم افزایش یافت

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    نرخ خریدحمایتی مرغ منجمد ۹۸ هزارتومان/صادرات ۳۰ هزارتن مرغ طی سال گذشته

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ایران در حال از دست دادن توان تولید محصولات اساسی است

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.