سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ضایعات برنج از دغدغه‌های بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: تلاش داریم تا برای کاهش ضایعات برنج از مزرعه تا سفره برنامه ریزی و فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد.

    توسط مریم آقایاری
    24 شهریور 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    مسعود اسدی‌پرور : برداشت برنج در رشت که بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است پایان یافته است و فقط در موارد بسیار نادر ممکن است هنوز برداشت نشده باشد.

    وی افزود: هم اکنون شهرستان رشت ۳۵۱ کارخانه شالیکوبی دارد که ۶۳ واحد آن کاملا مدرن و مجهز شده هستند.

    اسدی پرور ادامه داد: کارخانه‌های مدرن موجب می‌شود که تا حدود زیادی از ضایعات و نیم‌دانه شدن برنج سفید شهرستان کاسته شود.

    برداشت دستی و افزایش ضایعات برنج در شالیزارها  

    وی با بیان اینکه ۳ تا ۶ درصد از ضایعات برنج در کارخانه‌های شالیکوبی رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: ضایعات برنج فقط در شالیکوبی‌ها نیست بلکه در مزارعی که به صورت دستی برداشت برنج انجام می‌شود زیاد است.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت تصریح کرد: علاوه بر ضایعات بالای برنج در برداشت دستی در صورتی که در برداشت مکانیزه از کمباین‌های غیراستاندارد استفاده شود، نیز احتمال ضایعات برنج بالا می‌رود.

    وی ادامه داد: یکی از دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنیم تا ضایعات برنج کاهش یابد، فرهنگ‌سازی در بین مردم هدر نرفتن دانه‌های برنج بر سفره‌ها است.

    هد رفت برنج سفید در جشن و عزاداری

    اسدی‌پرور افزود: متاسفانه برنج در بسیاری از مراسم‌های جشن و عزاداری نیز به هدر می‌رود و جلوگیری از این امر نیاز به عزم همگانی داریم.

    وی در ادامه با اشاره به خسارتی که به برخی از کشاورزان شهرستان رشت در اثر بارش باران وارد و شالیزارهایشان دچار ورس شده بود، گفت: کشاورزانی که اراضی شان بیمه بود، توسط کارشناسان ارزیابی شده است و برای دیگر کشاورزان خسارت دیده با بازدیدی که از سوی دکتر نوبخت معاون رییس جمهور انجام شد، امید می‌رود تمهیدات لازم اندیشیده شود تا صدماتی که وارد شده تا حدودی جبران شود.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت با بیان اینکه برای افزایش درآمد کشاورزان به آنها توصیه شده است تا حتما به پرورش راتون بپردازند، خاطرنشان کرد: شرایط آب و هوایی مطلوبی داریم و پیش‌بینی می‌شود در ۱۵ هزار هکتار از شالیزارهای این شهرستان راتون پرورش یابد.

    راتون از راهکارهای افزیش تولید برنج سفید

    وی افزود: سال گذشته در ۱۳ هزار هکتار از شالیزارهای رشت راتون پرورش یافته بود و پرورش این محصول علاوه بر افزایش حجم تولید برنج سفید موجب افزایش درآمد خانوارهای این روستاییان نیز می‌شود.

    اسدی پرور تصریح کرد: علاوه بر راتون یکی دیگر از موارد،کشت محصولات سبزی و صیفی جات است که کمک شایانی به افزایش درآمد شالیکاران می‌کند و امسال برنامه در این شهرستان در تولید علوفه نیز بیش از سال گذشته برای تامین خوراک دام برنامه داریم.

    وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از راهکارهای افزایش در آمد شالیکاران توسعه نوغانداری است گفت: به همین منظور تلاش داریم تا توسعه نوغانداری در بین کشاورزان شهرستان رشت گسترش یابد.

    اسدی پرور اظهار کرد: افزایش نهال توت در رشت، این شهرستان را برای  تامین غذای کرم ابریشم از سایر شهرستان‌ها و استان‌ها بی‌نیاز می‌کند و برنامه داریم تا توتستان‌های رشت را افزایش دهیم.

    وی گفت: سال گذشته بالغ بر ۶۰۰ جعبه تخم نوغان در بین کشاورزان برای توسعه صنعت نوغانداری رشت توزیع شد و تعداد نوغانداران این شهرستان برای پرداختن به این صنعت افزایش قابل‌توجهی داشت.

    سرویس خبری:اخبار کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    1 مهر 1402
    0

    افزایش قیمت‌های جهانی، اهمیت خودکفایی ایران در گندم نان را بیشتر روشن کرد که مفهوم آن رفع وابستگی به واردات...

    بیشتر بخوانید
    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    1 مهر 1402
    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    1 مهر 1402
    مهم‌ترین چالش «آب» گره زدن آن به اقتصاد است

    سال زراعی جدید در بی‌خبری کشاورزان از قیمت‌های تضمینی آغاز می شود

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    باید با کشاورزی دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری سطح عملکرد را در تولید محصولات بالا ببریم

    باید با کشاورزی دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری سطح عملکرد را در تولید محصولات بالا ببریم

    4 شهریور 1402
    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    ۷ محقق جوان ازبکستانی برای آموزش کشاورزی به ایران اعزام می‌شوند

    4 شهریور 1402
    صادرات دام اجرایی نشد/درخواست برای افزایش قیمت شیر و گوشت

    افزایش سطح سلامت دامداری‌ها با سامانه هوشمند ایرانی

    14 شهریور 1402
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    کشت موز در بیش از چهار هزار هکتار از اراضی باهوکلات دشتیاری در حال انجام است

    22 شهریور 1402
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    ۷۰ فروشگاه مصرف شبکه تعاونی روستایی در کردستان فعال است

    28 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود