چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    شورای ملی زعفران قیمت خرید این محصول را اعلام کرد

    شورای ملی زعفران در نشستی با حضور برخی از نمایندگان استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی، تولیدکنندگان و صادرکنندگان زعفران قیمت کف خرید زعفران در سال جاری را اعلام کرد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    مهر ۱۱, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    در این نشست که روز پنجشنبه در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد حداقل قیمت خرید هر کیلوگرم گل زعفران توسط فعالان، تجار و صادرکنندگان یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، حداقل قیمت خرید هر کیلوگرم پوشال زعفران ۱۶۰ میلیون ریال و حداقل قیمت خرید هر کیلوگرم نگین ۲۰۰ میلیون ریال تعیین شد.
    رییس شورای ملی زعفران در این نشست با اشاره به میزان تولید و صادرات زعفران در کل کشور طی دو سال گذشته گفت: در سال ۱۳۹۷ سطح زیرکشت زعفران در ایران ۱۱۱ هزار هکتار با تولید ۳۸۰ تن بود که از این میزان ۲۸۱ تن به ارزش ۳۸۶ میلیون دلار صادر شد.
    محسن احتشام افزود: در سال ۱۳۹۸ سطح زیر کشت زعفران در کل کشور به ۱۲۰ هزار هکتار و تولید آن به حدود ۴۵۰ تن افزایش یافت که از این میزان۲۷۰ تن به ارزش ۲۶۲ میلیون دلار صادر شد.
    وی ادامه داد: امسال سطح زیر کشت زعفران در کشور ۱۲۵ هزار هکتار است که هنوز میزان تولید و صادرات آن مشخص نیست.
    تعیین کننده قیمت زعفران در دنیا نیستیم
    رییس شورای ملی زعفران گفت: رقابتهای گاه منفی بین صادرکنندگان در داخل کشور باعث شده است با وجود این که تولیدکننده ۹۵ درصد زعفران دنیا هستیم اما نتوانیم تعیین کننده قیمت آن باشیم.
    احتشام با اشاره به جمع بندی درخواستهای صادرکنندگان زعفران استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی افزود: همه صادرکنندگان متفق القول هستند که باید از بخش کشاورزی با توجه به محصول امسال و زعفرانی که از سال گذشته باقی مانده است حمایت شود.
    وی ادامه داد: زعفران یک محصول ویژه است و با توجه به این که به فصل برداشت زعفران نزدیک می‌شویم علاوه بر اتخاذ تصمیمات ویژه نیازمند تسریع در اجرای آنها نیز هستیم.
    رییس شورای ملی زعفران گفت: تعیین قیمت کف زعفران قبل از فصل برداشت آن در تصمیم گیری صادرکنندگان و کشاورزان نقش مهمی ایفا می‌کند.
    احتشام با بیان این که مشکلات ارزی منجر به بروز پدیده قاچاق شده است افزود: حجمی از زعفران تولیدی به صورت قاچاق به کشورهای همسایه رفته و متاسفانه در بازارهای صادراتی صادرکنندگان ایران توزیع می‌شود لذا دست صادرکنندگان و تولیدکنندگان را برای تعیین قیمت می‌بندد.
    وی با تاکید بر حمایت مالی از فعالان حوزه زعفران اظهار داشت: تامین منابع مالی حوزه زعفران باید در دو بخش صورت گیرد زیرا هزینه عمده کشاورزان در دو بخش برداشت زعفران و جداسازی کلاله است.
    رییس شورای ملی زعفران با ارایه پیشنهادی مبنی بر صدور کارت اهلیت یا مسوولیت صادرکنندگان گفت: زعفران یک محصول راهبردی برای استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی است که ۸۷ درصد از زعفران کشور را تولید می‌کنند لذا نیازمند حمایت هستند لذا باید از صادرات آن در کشورهای همسایه حمایت شود.
    احتشام افزود: در بخش صادرات زعفران هرج و مرج ناشی از مسائل ارزی و قاچاق حاکم شده و قیمت زعفران صادراتی را از سال ۱۳۹۷ تاکنون کاهش داده است.
    وی اظهار داشت: با افزایش نرخ ارز انتظار می‌رفت صادرکنندگان زعفران از این تغییر نرخ در کشور منتفع شوند اما آنها خود قیمت زعفران را در بازارهای هدف صادراتی کاهش می‌دهند در حالی که باید اسباب منتفع شدن کشاورزان از تغییر نرخ ارز را فراهم کنند.
    رییس شورای ملی زعفران با تاکید بر انجام تحقیقات بر روی فرآورده‌های زعفرانی و جلوگیری از خام فروشی زعفران گفت: تحقق این مهم نیازمند منابع مالی است که پیشنهاد شورای ملی زعفران در این خصوص دریافت نیم درصد از ارزش صادرات زعفران از صادرکنندگان و اختصاص آن به شورا برای انجام تحقیقات است.

    حمایت سازمان توسعه تجارت از صادرکنندگان زعفران
    معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: حدود دو هفته قبل نشست تخصصی “میز زعفران” در سازمان توسعه تجارت برگزار شد که ۱۳ مصوبه در پی داشت.
    علی غفوری مقدم به چند بند از مصوبات نشست میز زعفران اشاره و بیان کرد: مقرر شد سازمان تعاون روستایی برای اجرای عملیات خرید توافقی زعفران امسال، نظرات شورای ملی زعفران ایران را به فوریت اخذ نموده و با تعامل با شورای مذکور، خرید توافقی را از طریق واحدهای تولیدی و صادراتی ذیصلاح با لحاظ تولید و خرید محصول با کیفیت بالاتر انجام دهد.
    وی اضافه کرد: در این نشست مقرر شد شورای ملی زعفران ایران نسبت به تعیین میانگین قیمت زعفران در درجات مختلف برای فصل برداشت آینده اقدام و نظارت را جهت حفظ قیمتهای به عمل آورده و تخلفات احتمالی گزارش کند.
    صادرکنندگان دارای اهلیت را محدود نکنید
    رییس کمیسیون آب، کشاورزی و صنایع وابسته اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران نیز در این نشست گفت: صحبتهای زیادی پیرامون حمایت از صادرات زعفران از سوی دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای ملی زعفران می‌شود اما هیچ کدام نمی‌توانند مانع بانک مرکزی در تصمیمات خود به ویژه در ایجاد محدودیتهای جدید برای ارز صادراتی شوند.
    علی شریعتی مقدم افزود: هم اینک هیچ صادرکننده‌ای جز صادرکنندگان فولاد نمی‌توانند این محصول را صادر کنند اما صادرکننده فولاد به راحتی زعفران و پسته و سایر اقلام را از کشور صادر می‌کند بدون آنکه محدودیتی داشته باشد.
    وی از بانک مرکزی خواست صادرکنندگان خوشنام و دارای اهلیتی که سالهاست کار صادراتی انجام می‌داده اند را محدود نکند و اجازه دهد آنها مانند سالهای قبل کار خود را انجام دهند.

    سرویس های خبری:اخبار اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
    پست قبلی

    عرضه تخم مرغ بصورت بسته بندی شده اجباری می شود

    پست بعدی

    آیا گندم ۴۰۰۰ تومانی کفاف هزینه گندم‌کاران را می‌دهد؟

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود
    اخبار اقتصاد و بازار

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    احمد جعفری نسب در این باره اظهار کرد: شعبه ۴۰ بدوی تعزیرات حکومتی تهران به تخلف گرانفروشی ۳۱ هزار و...

    بیشتر بخوانید
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    آیا گندم ۴۰۰۰ تومانی کفاف هزینه گندم‌کاران را می‌دهد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    امسال ۱۱ هزار تن روغن زیتون در کشور تولید می‌شود

    هشدار سازمان ملی استاندارد ایران درباره روغن‌ زیتون‌های تقلبی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    برنج چرا گران شد؟ | خرید اعتباری برنج در بن‌بست

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.