جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: ۱۴ میلیون دانش آموز تحت آموزش تغذیه سالم قرار می‌گیرند

    سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: ۱۴ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های آنها را تحت پوشش آموزش تغذیه سالم قرار می دهیم.

    توسط پروانه خانی
    3 آبان 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: ۱۴ میلیون دانش آموز تحت آموزش تغذیه سالم قرار می‌گیرند
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    جلال الدین میرزای رزاز  در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان،  افزود: بعد از سه سال مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش موفق به امضای تفاهمنامه همکاری شده ایم و امروز توانستیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های  آنها نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش تغذیه ای قرار دهیم.

    وی ادامه داد: دستگاه هایی مانند وزارت بهداشت، جهادکشاورزی و سازمانهای دیگر که تامین مایحتاج اولیه را به عهده دارند باید مهمترین هدف آنها ترویج تغذیه سالم باشد زیرا وقتی که آمار بیماری های غیر واگیر بالای ۶۵ درصد است یعنی سلامت عمومی جامعه خوب نیست .

    میرزای رزاز بیان داشت: با مطالعات صورت گرفته ۵۵ تا ۶۰ درصد عامل مرگ و میر بیماری های غیر واگیر مسائل تغذیه ای هستند اگر در این بخش ورود پیدا کنیم و سواد تغذیه مردم را بالا ببریم مطمئنا در دو دهه آینده با کاهش بار بیماری ها مواجه خواهیم شد و کاهش ۵۰ درصدی بار بیماری غیر واگیر را خواهیم داشت.

    وی درباره اجرای کمپین (۳۶۰ درجه) گفت: در همین راستا کمپین تغذیه سالم (۳۶۰ درجه) را سال گذشته تدوین کرده که مورد تایید وزارت بهداشت قرار گرفت و بعد از کمپین بسیج فشار خون این کمپین قرار بود اجرا شود اما متاسفانه به دلیل بحران کرونا این کمپین اجرایی نشد اما بعد از اینکه همزیستی مسالمت آمیز با کرونا را یاد بگیریم این طرح اجرا می شود.

    سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه تصریح کرد: دوماه گذشته مقدمات اجرای این طرح را فراهم کرده ایم و با توجه به کمبود اعتبارات و تامین بودجه ای ادارات این منابع را از محل اعتبارات بخش خصوصی تامین و در دستور کار قرار داده ایم.

    میرزای رزاز جامعه هدف این کمپین را مردم و دست اندرکاران سلامت مردم اعلام کرد و گفت: در این کمپین پزشکان عمومی که تنها دو واحد تغذیه را گذرانده اند مجددا تحت آموزش قرار گرفته تا در ارتقاء سلامت مردم در بعد تغذیه قدم بردارند.

    وی افزود: کمپین ۳۶۰ درجه شامل آموزش به همه مسئولان مرتبط و فعالان تغذیه است. بسته آموزشی آن آماده شده و کاملا قابل اجرا است و در این رابطه هم کمیته هم اندیشی در انستیتو متشکل از صاحب نظران غذا و تغذیه، روسای اسبق انستیتو مدیران کل نظارت بر غذا و دارو تشکیل شده است.

    در ادامه مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: امضای تفاهمنامه با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور کمک شایانی به همکاری پایدار در راستای تغییر سبک زندگی دانش آموزان دارد.

    برنامه لقمه سالم در مدارس

    وی در ادامه با اشاره به طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان افزود: این طرح چند هدف مهم را مدنظر دارد که مهمترین آن برنامه لقمه سالم و تغذیه سالم دانش آموز است که ۴۰ هزار پایگاه تغذیه سالم در کشور را تحت پوشش قرار می دهد.

    حمیدی اجرای این طرح را در راستای مداخله تغذیه ای ۱۴ میلیون دانش آموز دانست و گفت: این طرح همه اقشار جامعه را از جمله افراد لاغر، چاق و متناسب را مشخص و تحت بررسی قرار می دهد.

    وی با مهم دانستن همکاری با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای انجام طرح های ملی آموزش و پرورش بیان داشت: در کمپین تغذیه سالم (۳۶۰درجه) می توان عنوان تغذیه سالم، وزن سالم و زندگی سالم اجرایی کرد.

    معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر ۵۸/۷۳ درصد از جامعه افراد کم تحرک، ۴۶/۲۵ درصد دارای کلسترول بالا، ۲۶/۴۰ درصد فشارخون بالا و ۵۹/۳۱ درصد دارای وزن بالا هستند.

    حمیدی در ادامه هدف از اجرای این طرح را کاهش سه درصدی چاقی بین دانش آموزان اعلام کرد و گفت: در این راستا تلاش کرده ایم خانواده ها را در این طرح وارد کرده و ۱۶ الگوی مشارکتی برای آن ها تعریف کرده ایم. همچنین در شبکه شاد توانسته ایم با همه متصدیان پایگاه تغذیه سالم به صورت لایو( زنده) صحبت کنیم و ۱۰۰ هزار مدیر مدرسه را در این طرح مشارکت دهیم.

    سرویس خبری :‌ علمی ،تغذیه و سلامت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    نام دیگر سروتونین «هورمون شادی» است؛ یک ماده شیمیایی که نقش مهمی در تنظیم خلق و خوی ما دارد. سطوح...

    بیشتر بخوانید
    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    6 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    5 مهر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    آغاز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به زرشک‌کاران/ انبار ۷ هزار تن زرشک، جای نگرانی ندارد/ سهم ۱.۵ درصدی صادرات از تولید کشور

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زن

    5 مهر 1402
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    رشد بالای ۷۰ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در گرو رفع مشکلات زیرساختی

    28 شهریور 1402
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    توزیع ۲ هزار تن کود شیمیایی در سنقروکلیایی آغاز شد

    30 شهریور 1402
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    کشاورزی کشور اقتصادی نیست

    30 شهریور 1402
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    گندم؛ بلاتکلیفی در قیمت و کیفیت / اما و اگرهای بازار شیرخشک

    16 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود