یکشنبه 14 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    نیاز به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاشت یک میلیارد درخت

    مدیریت کلان هوشمند جهت کشت و برآورد نیازها برای ۵ محصول استراتژیک

    فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

    تقریبا تمام سلول‌های موجود در بدن یک ساعت درونی دارند و ساعت موجود در مغز ساعت‌های موجود در بافت‌های محیطی را تنظیم می کند. نتایج پژوهش‌های محققان آمریکایی نشان می ‌دهد بروز اشکال در این سیستم با اختلال در متابولیسم همراه است.

    توسط پروانه خانی
    30 مرداد 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    آنان معتقدند علاوه بر این که چرخه روز و شب ریتم‌های رفتاری مانند خواب را کنترل می کنند، مصرف غذا هم یک عامل مهم در تنظیم ساعت‌های محیطی است. به عنوان مثال شام دیر هنگام باعث افزایش احتمال ابتلا به چاقی و دیابت می‌شود.ادامه مطلب را در این باره مطالعه کنید :

    چند پیشنهاد

    متاسفانه امروزه در دنیای پرمشغله ، افراد برای نخوردن غذا در ساعات معین بهانه‌های گوناگونی دارند. یکی از عوامل ایجاد بی‌نظمی در الگوی منظم غذایی، درگیری‌های شغلی افراد است.

    اما می توان با برنامه ریزی دقیق هر روز در زمان مشخص وعده غذایی را میل کرد.صبحانه، حدود ساعت 8 صبحخوردن صبحانه نیم تا یک ساعت پس از بیدار شدن از خواب مهم است. صبحانه یکی از وعده‌های غذایی مهم است زیرا پس از 7 تا 8 ساعت خواب و دریافت نکردن مواد غذایی توسط بدن، قند خون را تنظیم می‌کند. علاوه بر تنظیم قند خون، وعده صبحانه به افزایش انرژی شما کمک می‌کند.

    ناهار، حدود ساعت 12 ظهر

    خوردن وعده‌های غذایی کم‌حجم اما با فاصله زمانی کم بهتر از وعده‌های غذایی حجیم با فواصل زمانی زیاد است. حذف وعده ناهار به معنای محروم کردن بدن از مواد مغذی ضروری و انرژی لازم برای انجام دادن فعالیت‌هاست.از آن‌جا که معمولاً ساعتی که وعده ناهار باید صرف شود، پرمشغله‌ترین ساعت روز محسوب می‌شود، لازم است که شما برای صرف این وعده در ساعت معین برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید.

    شام، حدود ساعت 19

    وعده شام باید 2 تا 3 ساعت پس از میان‌وعده صرف شود. محتویات این وعده شبیه وعده ناهار است، اما باید از گزینه‌های کم‌کالری‌تر و به اصطلاح سبک‌تری استفاده کنید. برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار، گوشت کم‌چرب، ماهی و سبزی‌ها برای شام مناسب هستند.

    یک رژیم همیشگی

    اگر شما خودتان را طوری عادت بدهید که در زمان معین وعده غذایی را میل کنید در واقع به جای گرفتن رژیم های سخت و طاقت فرسا برای لاغر شدن رژیم ساده زمانی گرفته اید و حتی مجبور نمی شوید بعضی غذاها را حذف کنید .

    بسیاری از افراد برای لاغر شدن همیشه در حال شمردن کالری غذاهایشان هستند اما نمی دانند که زمان غذا خوردن مهم تر از محتوای غذایی است که می خوریم .همان طور که می دانید مقدار غذا و محتوای غذایی در تغییرات وزن بسیار موثر است اما ساعت غذا خوردن نیز تاثیر زیادی بر وضعیت بدن، دریافت کالری و مواد مغذی دارد.

    زمان مناسب خوردن میان وعده

    خوردن میان وعده در رژیم های غذایی بسیار موثر است و متخصصان تغذیه بسیار بر آن تاکید دارند زیرا سبب جلوگیری از خوردن زیاد مواد غذایی در وعده های ناهار و شام می شود .اگر قبل از ناهار احساس گرسنگی می کنید خوردن میان وعده های سالم مانند کلم بروکلی همراه با هویج یا ماست کم چرب ، برش های سیب همراه با کره بادام زمینی در ساعت 10صبح و 4 بعد از ظهر می تواند انتخاب مفیدی باشد. مواد غذایی که نیاز به جویدن زیاد دارند در احساس سیری طولانی مدت شما تاثیر می گذارند و بهترین مواد غذایی برای میان وعده هستند.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    توسط فاطمه پاکزاد
    10 خرداد 1402
    0

    بدن ما نیاز به مواد غذایی مفید دارد تا بتواند در مقابل میکروب ها، عفونت ها و…، مقاوم باشد. در...

    بیشتر بخوانید
    شایع‌ترین علائم گرفتگی رگ قلب را بشناسید

    شایع‌ترین علائم گرفتگی رگ قلب را بشناسید

    8 خرداد 1402
    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    8 خرداد 1402
    این مواد غذایی آلرژی زا هستند | اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید این مکمل را مصرف کنید | تاثیر صد در درصدی ژنتیک بر آلرژی غذایی

    این مواد غذایی آلرژی زا هستند | اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید این مکمل را مصرف کنید | تاثیر صد در درصدی ژنتیک بر آلرژی غذایی

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    9 خرداد 1402
    تصویب یارانه مصرف نهاده سورگوم/ فروش سورگوم و کنجاله سویا در بازارگاه مهیا شد

    تصویب یارانه مصرف نهاده سورگوم/ فروش سورگوم و کنجاله سویا در بازارگاه مهیا شد

    8 خرداد 1402
    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

    آیا دیر غذا خوردن می‌تواند باعث چاقی شود؟

    7 خرداد 1402
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد خسارت ۸۰ درصدی خشکسالی به اراضی دیم خوزستان

    کشاورزان اردبیل چشم‌انتظار حمایت دولت و مجلس

    17 اردیبهشت 1402
    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    9 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود