پنج‌شنبه 11 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    اهش قیمت تخم‌مرغ در بازار/ تقاضای خرید در نیمه اول سال کم می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور اعلام کرد: تصویب حداکثر مهلت 3 ماه برای ورود کالا به کشور بعد از زمان تامین ارز/ عرضه 30 هزار تن برنج از محل ذخایر استراتژیکی کشور با نرخ مصوب

    سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار تصویب شد زمان مورد نیاز برای ورود کالا به بنادر کشور و ترخیص آن مثل گذشته نیازمند 6 ماه و یا یکسال زمان نیست و از زمان تامین ارز حداکثر ظرف سه ماه کالا باید وارد کشور و ترخیص شود.

    توسط پروانه خانی
    22 مهر 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    افزایش ۱۰۸ درصدی قیمت برنج وارداتی/ دپوی۲۰۰ هزار تنی در گمرک
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    محمدرضا کلامی تصریح کرد: این تصمیم مشمول ثبت سفارش هایی است که از امروز به صف بانک مرکزی برای تامین ارز مراجعه می کنند.

    وی گفت: در خصوص مواردی که هم در گذشته انجام شده و مهلت آن‌ها شش ماه بوده، مقرر شد اگر تاخیر زمانی بین تاریخ تامین ارز و تاریخ ترخیص کالا ناشی از قصور واردکننده نباشد، باید افراد مربوطه موارد را به معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت منعکس نمایند تا پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شود.

    سحنگوی ستاد تنظیم بازار کشور افزود: اما اگر ارز تامین شده سوئیفت صادرو ارز منتقل شده باشد، ولی واردکننده مربوطه رفع تعهد نکرده باشد مفهوم آن صرف ارز در مواردی خارج از تعهد مورد نظر است؛ در همین راستا و برای آنکه منابع ارزی کشور زودتر تبدیل به کالای اساسی مورد نیاز مردم ‌شود، امروز مصوب شد بانک مرکزی موارد را بررسی و فهرست افراد را در اختیار وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و بهداشت درمان قرار دهد.

    کلامی تاکید کرد: در صورت اثبات قصور از سوی واردکننده، بر اساس ضوابط و با استفاده از ابزارهای قانونی تعریف شده با آنها حتماً برخورد خواهد شد.

    وی اعلام کرد: از ۵ قلم کالای اساسی شامل روغن نباتی، دانه‌های روغنی، کنجاله، جو و ذرت که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند، امسال و تاکنون بیش از ۳ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار تخصیص ارز داشتیم و از این میزان ۳ میلیارد و ۱۳۵ میلیون دلار نیز تامین ارز شده است.

    ممنوعیت خروج دام از استان ها مرکزی به سوی استان‌های مرزی بدون مجوز

    سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: باتوجه به دریافت گزارشاتی مبنی بر خروج دام زنده از کشور به صورت قاچاق، امروز مصوب شد خروج دام از استان ها مرکزی به سوی استان‌های مرزی بدون مجوز سازمان دامپزشکی و سازمان های قانونی مربوطه ممنوع خواهد بود.

    کلامی ادامه داد: در این راستا مقرر شد در استان های مرزی، نیروی انتظامی و مرزبانان به شدت با پدیده قاچاق و خروج برخورد کنند و جلوی خروج دام گرفته شود تا مانع از التهاب بازار گوشت قرمز در کشور شود.

    عرضه 30 هزار تن برنج از محل ذخایر استراتژیکی کشور با نرخ مصوب

    وی گفت: در خصوص برنج نیز با توجه به تغییر نرخ ارز این کالا از 4200 به ارز نیمایی و با توجه به رسوب بیش از ۲۰۰ هزار تن برنج در بنادر کشور که با نرخ ارز قبلی وارد شده اند اجازه ترخیص صادر شد و همه واردکننده ها مکلفند این برنج را به قیمت تمام شده مردم بر مبنای نرخ ارز قبلی عرضه کنند.

    سحنگوی ستاد تنظیم بازار کشور افزود: برای جلوگیری از دلالی و واسطه گری عده ای سودجو در بازار برنج در برخی از استان‌های شمالی کشور، امروز مصوب شد 30 هزار تن از محل ذخایر استراتژیکی کشور و با نرخ مصوب در بازار عرضه شود و به هر میزان که نیاز باشد این عرضه ادامه خواهد یافت تا تعادل بازار حفظ شود.

    ذخایر روغن نباتی بیش از هر کالای دیگری است

    کلامی اعلام کرد: در خصوص روغن نباتی نیز برای اینکه کارخانجات تولیدی این کالا بتوانند مصرف خانوار را در سطح بازار تولید و عرضه کنند؛ مقرر شد ۳۰ هزار تن روغن خام در اختیار ۴۷ کارخانه تولید روغن نباتی در سراسر کشور قرار گیرد.

    وی ادامه داد: همچنین برش استانی توزیع روغن نباتی اعلام خواهد شد و بر این اساس سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان ها در شبکه مشخصی علاوه بر شبکه قبلی توزیع روغن نباتی این کالا را توزیع می کنند.

    سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این تصمیم در راستای ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا و حفظ شرایط قیمتی روغن نباتی در بازار اتخاذ شده است؛ چراکه روغن نباتی به میزان بسیار مناسبی در انبارهای کشور موجود است و ذخایر روغن نباتی بیش از هر کالای دیگری است.

    کلامی افزود: آمادگی لازم وجود دارد در قالب همین عرضه های مستمر، نیاز بازار تامین شود و در همین راستا مجوز توزیع بیش از ۲۰ هزار تن روغن مورد مصرف بخش صنف و صنعت نیز برای مصارف پایین دستی که از روغن فرآوری‌شده استفاده می‌کنند صادر می شود.

    وی اضافه کرد: واحدهای صنعتی که از روغن فرآوری شده مورد نظر استفاده می کنند باید حتماً تاییدیه توزیع خود را از سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان ها دریافت کنند و مکلف اند میزان تولید و توزیع خود را در سامانه جامع تجارت داخلی ثبت کنند و در صورتی که این اقدام انجام نشود حتماً با متخلفین برخورد خواهد شد و همچنین باید روی کالاهای تولیدی درج قیمت انجام دهند.

    قیمت مصوب مرغ قطعاً از قیمت موجود در بازار پایین تر خواهد بود

    سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور اعلام کرد: در خصوص قیمت مرغ نیز با توجه به اینکه مدتی است تولیدکنندگان مرغ با توجه به تغییر نرخ ارز مربوط به واکسن مصرفی خود درخواست اصلاح قیمت مصوب مرغ دارند، آنالیزهای مرتبط در این خصوص از سوی تولیدکنندگان مرغ ارائه شده و در جلسات متعدد موضوع مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شد گزارش جلسه امروز ستاد تنظیم بازار کشور در خصوص شیوه اصلاح قیمت مصوب در درب مرغداری ها و قیمت مصرف کننده که قطعاً از قیمت فعلی موجود در بازار پایین تر خواهد بود در اختیار وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی برای تصمیم نهایی قرار گیرد.

    کلامی تاکید کرد: مصوبه امروز انگیزه‌های لازم برای افزایش تولید و استمرار تولید مرغ در سطح کشور را ایجاد می کند و با افزایش عرضه شرایط تعدیل قیمتی این کالا در سطح بازار فراهم می آید، همچنین وابستگی به واردات مرغ برای کشور ایجاد نمی شود.

    قیمت 10 محصول لبنیات مشمول نرخ گذاری مصوب است

    سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در حوزه لبنیات این سیاست انتخاب شده که با توجه به طیف گسترده‌ای از محصولات تولیدی در بخش لبنیات به جز ۱۰ قلم کالای ضروری مصرف سبد خانوار که دارای قیمت مصوب هستند، سایر اقلام تولیدی بخش لبنیات که در زمره کالاهای لوکس و مورد مصرف دهک های بالای کشور است تعیین قیمت به صورت رقابتی می باشد.

    کلامی ادامه داد: در خصوص تغییر قیمت ظروف بسته بندی لبنیات نیز با توجه به اینکه نرخ پایه عرضه مواد پتروشیمی در بورس تعیین می‌شود که بر اساس فرمول قیمت جهانی ضربدر نرخ ارز نیمایی است و با توجه به تغییر هر یک از این متغیرها به ویژه در تغییر قیمت ارز برای جلوگیری از تغییرات مکرر در تعیین نرخ مصوب مصرفی اقلام دهگانه ای از لبنیات به صورت ثابت قیمت‌گذاری می‌شوند و سایر اقلام تابع قیمت‌های رقابتی است و هیچ کدام از واحدهای صنعتی لبنیاتی نیز تا زمان اعلام نرخ های مصوب جدید حق تغییر قیمت در اقلام تعریف شده ندارند.

    وی اعلام کرد: اقلام دارای نرخ مصوب لبنیات چهار قلم کالا با ۱۰ نوع محصول است که شامل شیر، پنیر uf، ماست پرچرب و ماست کم چرب در انواع تولیدات آنهاست.

    هیچ دغدغه ای برای تامین شکر در کشور وجود ندارد

    سخنگوی ستاد تنظیم بازار کشور گفت: امسال با توجه به پیش بینی های موجود بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تولید داخلی شکر خواهیم داشت؛ این میزان برای ۶ ماهه دوم سال کاملاً کافی و حتی مازاد مصارف کشور است و هیچ دغدغه ای برای تامین شکر در کشور وجود ندارد و همچنین بیش از ذخایر مصوب، شکر در انبارهای کشور موجود است.

    مستمراً میزان تولید، تامین ، نیاز و توزیع کالا در سطح کشور مورد رصد و پایش است

    کلامی در خصوص دستور ویژه رئیس جمهور برای کنترل و نظارت ویژه بر بازار توضیح داد: آقای دکتر روحانی به جز این مورد که رسانه ای شد به صورت مکرر و مستمر تاکید ویژه ای بر نظارت و کنترل بازار دارند و در همین راستا وقتی ایشان دستوری صادر می‌کنند همه دستگاه‌ها و بخش‌های مرتبط مکلف به اجرای آن هستند.

    وی اضافه کرد: برای اجرای این دستور ما دو وظیفه ویژه داریم که یکی از آنها وظایف ستاد تنظیم بازار کشور است که متشکل از ۱۴ نماینده از وزارتخانه ها و دستگاههای موثر در حوزه بازار و تامین کالایی کشور می باشد که مستمراً میزان تولید، تامین ، نیاز و توزیع کالا را در سطح کشور مورد رصد و پایش قرار می‌دهد و همواره سیاست گذاری آن مبتنی بر هماهنگی های بین بخشی برای جلوگیری از هرگونه کمبود در سطح بازار می باشد.

    سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از مجموع ۶ هزار ردیف تعرفه کالا که امکان واردات به کشور را دارند فقط ۵ قلم کالا ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند و سایر اقلام کالایی تابع نرخ ارز آزاد و یا نرخ ارز نیمایی هستند و طبیعتاً با نوسانات قیمت ارز قیمت کالا نیز دچار تغییر خواهد شد و فارغ از شاخص‌های کلان اقتصادی که در عامل گرانی موثرند وزارت صمت تمام تلاش خود را معطوف به تامین مناسب و جلوگیری از گرانفروشی نموده تا عده‌ای از شرایط موجود سوء استفاده ننمایند و با احتکار و یا گران فروشی و یا عدم عرضه تعادل بازار را به هم نریزند.

    کلامی تصریح کرد: در همین راستا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با تشکیل شورایی متشکل از تمامی دستگاه های نظارتی و بازرسی در حوزه تنظیم بازار، تشدید بازرسی‌ها را در سطح عرضه در دستور کار قرار داده و در قالب گشت های مشترک بازرسی متشکل از دادستانی ها، پلیس امنیت اقتصادی سازمان تعزیرات حکومتی، نیروهای بازرسی سازمان حمایت که در سطح استانها بازرسان سازمان های صمت استانی را شامل می شود و همچنین بازرسی اصناف به دقت بازار را مورد رصد قرار می دهند.

     

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

     

    منبع: خبرگزاری برنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه
    اخبار اقتصاد و بازار

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    11 خرداد 1402
    0

    محمدمهدی برومندی افزود: علیرغم محدودیت‌ها و به رقم مزیت‌ها و تنوع خوب اقلیمی بیش از ۱۳۵ میلیون تن محصول کشاورزی در...

    بیشتر بخوانید
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    11 خرداد 1402
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    11 خرداد 1402
    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    11 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    ورود مرغ گرم به استان تهران ۴ برابر شد/ فروش مرغ در میادین زیر قیمت مصوب

    ورود مرغ گرم به استان تهران ۴ برابر شد/ فروش مرغ در میادین زیر قیمت مصوب

    6 خرداد 1402
    رتبه نخست ایران در فرسایش خاک/ تشکیل شورای راهبردی جنگل و مرتع از هفته آینده

    رتبه نخست ایران در فرسایش خاک/ تشکیل شورای راهبردی جنگل و مرتع از هفته آینده

    19 اردیبهشت 1402
    سرما ۵۰۰ هکتار از باغات موز زرآباد کنارک را نابود کرد

    پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت سرمازدگی به باغداران ملایری

    27 اردیبهشت 1402
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    نرخ خرید تضمینی گندم تصویب و ابلاغ شد

    17 اردیبهشت 1402
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    10 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود