چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    سایه گرانی بر سر اقلام اساسی/ هزینه بالای تولید، چالش پیش روی تولیدکنندگان

    این روزها قیمت اقلام اساسی نوسانات زیادی دارد که تولیدکنندگان دلیل اصلی این گرانی‌ها را افزایش بهای تمام‌شده کالا عنوان می کنند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    2 مهر 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    قیمت کدام کالاها کاهش یافت؟ | کدام کالا صدرنشین افزایش قیمت در خرداد ماه است؟
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter
    هرازگاهی اقلام اساسی سبد خانوار با نوسانات قیمتی رو به رو می شود که این امر بیش از پیش اقشار ضعیف و متوسط جامعه را در تامین نیازهای حداقلی خود دچار چالش می کند.
    بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت هر کیلو عدس ۲۷ تا ۳۰ هزار تومان، لوبیا چیتی ۲۵ تا ۲۹ هزار تومان، لوبیا قرمز ۲۷ تا ۳۰ هزار تومان، لیمو امانی ۸۵ تا ۱۱۰ هزار تومان، ماش ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان، نخود ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان، چای خارجی ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، چای ایرانی ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، برنج هندی ۲۰ تا ۲۳ هزار تومان، برنج پاکستانی ۲۳ تا ۲۶ هزار تومان، برنج ایرانی ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان، هر مثقال زعفران ۶۰ تا ۸۰ هزار تومان، هر قوطی روغن ۵ کیلویی ۶۰ هزار تومان و هر شانه تخم مرغ ۴۵ تا ۴۸ هزار تومان در بازار عرضه می شود که نسبت به ماه های اخیر جهش معناداری داشته است.

    همچنین قیمت هر کیلو شقه گوسفندی ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان، شقه گوساله ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، سردست گوسفندی ۱۲۵ هزار تومان، سردست گوساله ۱۲۰ هزار تومان و مرغ ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان است.

    بسیاری از مسئولان بر این باورند که با وجود افزایش چندبرابری هزینه های تولید، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و هزینه های بالای حمل و نقل، قیمت اقلام سبد خانوار دچار التهاب شده است که اگر تدابیری برای توزیع نهاده ها اندیشیده نشود، سیر صعودی قیمت ها ادامه دار خواهد شد و با این وجود بسیاری از اقلام به عنوان کالای لاکچری در سبد خانوار قلمداد می شود.

    حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین جزئیات بازار اقلام اساسی، دلایل گرانی ها و آینده قیمت ها با خبر شویم:

    عاملان اصلی گرانی مشخص شدند

    قاسمعلی حسنی دبیر کل بنکداران مواد غذایی، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم، اظهار کرد: علی رغم واردات کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی و نیما، اما واردکنندگان تمامی اقلام را بر مبنای دلار آزاد حساب می کنند که این گرانی کالا ناشی از کمبود نیست، بلکه گرانفروشی مصرف کنندگان است.

    وی افزود: با توجه به پیک برداشت حبوبات و برنج، قیمت محصولات باید کاهشی باشد که متاسفانه واردکنندگان با سود حداقل راضی نیستند و سودهای بادآورده ای را نصیب خود می کنند.

    حسنی زمزمه گرانی در ۶ ماهه دوم سال را تکذیب کرد و گفت: در حال حاضر کالا با ارز آزاد به هر میزانی که بخواهیم وحود دارد و تنها با نرخ دولتی نیست که این امر نشان می دهد منافع و سودجویی علت اصلی گرانی است.

    دبیر کل بنکداران مواد غذایی با اشاره به اینکه حبوبات و برنج در بازار عمده فروشی نوسان چندانی نداشته است، بیان کرد: این درحالی است که در بازار خرده فروشی به سبب سودجویی عوامل واسطه قیمت با نوساناتی روبرو شده است.

    وی آینده بازار اقلام اساسی را تابع تک نرخی شدن ارز، ثبات قیمت ارز و آزاد شدن واردات کالا اعلام کرد.

    نرخ موز همچنان بالاست/ ممنوعیت ثبت سفارش علت اصلی گرانی موز

    مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار ، از ثبات قیمت میوه نسبت به هفته قبل خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی تولید، کمبودی در عرضه میوه نداریم.

    وی قیمت هر کیلو نارنگی انشو را ۵ تا ۷ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلو نارنگی تخم ژاپنی ۸ هزار تا ۱۱ هزار تومان، هلو انجیری ۷ هزار تا ۹ هزار تومان، هلو زعفرانی ۵ هزار تا ۸ هزار تومان، انجیر زرد ۱۰ هزار تا ۱۸ هزار تومان، انجیر سیاه ۵ هزار تا ۹ هزار تومان، انگور بی دانه زرد ۸ هزار تا ۱۲ هزار تومان، انگور بی دانه قرمز ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار تومان، انگور عسگری ۶ هزار تا ۹ هزار تومان، آلو قطره طلا ۷ هزار تا ۱۱ هزار تومان و الو سیاه ۴ هزار تا ۷ هزار تومان است.

    دارایی نژاد با اشاره با نرخ سایر میوه در میدان مرکزی بیان کرد: در حال حاضر هر کیلو خیار رسمی ۴ هزار تا ۶ هزار تومان، خیار گلخانه ۴ هزار تا ۶ هزار تومان، سیب ۲ رنگ ۸ هزار تا ۱۰ هزار تومان، سیب لبنانی زرد ۶ هزار تا ۹ هزار تومان، سیب لبنانی قرمز ۵ هزار تا ۸ هزار تومان، شلیل شبرنگ ۵ هزار تا ۹ هزار تومان، گلابی بیروتی ۱۳ هزار تا ۲۰ هزار تومان و گلابی شاه میوه ۱۲ هزار تا ۱۸ هزار تومان است.

    وی نرخ کنونی هر کیلو موز را ۱۵ هزار تا ۱۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به ممنوعیت ثبت سفارش و کاهش ۵۰ درصدی واردات نسبت به ماه گذشته، قیمت موز با نوساناتی روبرو شده است و تازمانیکه این معضل برطرف نشود، گرانی ادامه دارد.

    بال و پر مرغ چیده شد/قیمت مرغ با نرخ تمام شده تولید همخوانی ندارد

    حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ، از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۲ هزار تا ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان و مرغ گرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تا ۱۸ هزار تومان است.

    وی افزود: علی رغم وعده‌های مسئولان طی روزهای گذشته تغییری در وضعیت نهاده‌های دامی ایجاد نشده و کماکان شرایط در این حوزه بحرانی است.

    اسداله نژاد قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده با احتساب نهاده دولتی را ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که در شرایط فعلی تولیدکنندگان نمی‌توانند نهاده‌های مورد نیازشان را با نرخ مصوب تأمین کنند.

    این مقام‌مسئول با اشاره به اینکه ۴۰ درصد نهاده‌ها با نرخ مصوب و مابقی از بازار آزاد تامین می شود، بیان کرد: براین اساس قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده به بالای ۱۶ هزار تومان و مرغ گرم ۲۳ هزار تومان می رسد.

    نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قیمت مرغ با هزینه تمام شده تولید همخوانی ندارد، گفت: روز گذشته مسئولان با افزایش قیمت مصوب تخم مرغ موافقت کردند و امیدوار هستیم در کنار تسریع در تأمین نهاده‌ها، نرخ مصوب مرغ افزایش یابد چرا که قیمت فعلی به هیچ عنوان مورد رضایت تولیدکنندگان نیست.

    وی درباره اظهارات برخی فروشندگان مبنی بر عرضه مرغ با نرخ بالای ۳۰ هزار تومان در فصل پاییز گفت: در حال حاضر بخش عمده نهاده مورد نیاز از بازار آزاد تامین می شود که این امر در افزایش هزینه تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد، اما از الان نمی توان پیش بینی دقیقی راجع به شرایط بازار داشت.

    گوشت ارزان شد

    علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی کشور، از کاهش قیمت گوشت در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۲ تا ۹۵ هزار تومان به مغازه دار و ۱۱۰ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

    وی رکود بازار و کاهش قدرت خرید خانوار را علت اصلی افت قیمت گوشت در بازار اعلام کرد و افزود: با توجه به خروج‌ غیرقانونی دام از مرزهای کشور به سمت امارات نمی توان پیش بینی خاصی راجع به وضعیت بازار داشت چرا که با استمرار این روند زمینه برای عرضه گوشت در بازار کاهش می یابد.

    ملکی قیمت هر کیلو دام زنده را ۴۲ تا ۴۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با رکود حاکم بر بازار،  قیمت دام زنده نسبت به هفته‌های اخیر کاهش یافته است.

    کمبودی در عرضه دام نداریم/نرخ هر کیلو دام سبک ۴۰ هزار تومان

    منصور پوریان رئیس شورای تامین‌کنندگان دام‌کشور ، با اشاره به اینکه مشکلی در تولید دام نداریم، اظهار کرد: با توجه به انباشت دام در دامداری ها، نبود بازار مناسب و همچنین گران شدن و کمبود نهاده های دامی فشارهایی بر دامداران وارد می شود، اما در مجموع مشکلی در عرضه نداریم.

    وی افزود: با آغاز زایش دام در فصل پاییز، جمعیت زیادی به دام اضافه می شود که این امر بر انبوه مازاد دام و مشکلات دامداران می افزاید.

    پوریان قیمت کنونی هر کیلو دام سبک درب دامداری را ۳۹ هزار تا ۴۰ هزار تومان و دام سنگین ۲۹ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که در میادین هر کیلو دام سبک به سبب سودجویی عوامل واسطه و دلال با نرخ ۴۷ تا ۴۸ هزار تومان عرضه می شود‌.

     تخم‌مرغ به شانه ای ۵۰ هزار تومان می رسد؟

    ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران، از افزایش قیمت تخم مرغ خبر داد و گفت: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان است.

    وی قیمت تمام شده تولید تخم مرغ را بالای ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و افزود: مرغداران انتظار دارند که قیمت تخم مرغ درب مرغداری به ۱۵ هزار تومان برسد.

    نبی پور ادامه داد: در حال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد نهاده‌های مورد نیاز تولید با نرخ مصوب و مابقی بازار آزاد تامین می شود که درنهایت کمبود عرضه و گرانی نهاده‌های دامی در کاهش جوجه ریزی و افت قیمت جوجه تاثیر سو داشته است.

    این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با استمرار این روند قیمت هر کیلو تخم مرغ به ۲۰ هزار تومان و شانه ای ۵۰ هزار تومان افزایش می یابد‌.

     

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند
    اخبار اقتصاد و بازار

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    توسط هانیه سیفی مجد
    5 مهر 1402
    0

    آقای پرویز فروغی گفت: گرچه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در جلسات جوجه‌ریزی ماهانه ۱۴۵ میلیون قطعه را ابلاغ کردند، اما...

    بیشتر بخوانید
    توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس/ لبنیات در فرهنگ مصرف ما نیست

    توزیع شیر رایگان در مدارس مناطق محروم از محل مالیات بر ارزش افزوده

    5 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    تداوم پرداخت یارانه شکر وارداتی مصداق حراج سرمایه ملی است

    5 مهر 1402
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    یارانه دولتی برای سر کشیدن سم شیرین!

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    رشد بالای ۷۰ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در گرو رفع مشکلات زیرساختی

    28 شهریور 1402
    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    اجرای قانون خرید تضمینی گندم در دولت سیزدهم/ تا خودکفایی تولید راه زیادی نداریم

    18 شهریور 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402
    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    آزادسازی صادرات کیوی از اول مهر

    29 شهریور 1402
    رتبه سوم جهانی ایران در تولید ماهی گرمابی

    رتبه سوم جهانی ایران در تولید ماهی گرمابی

    18 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود