جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    ساده ترین روش درست کردن شیرینی نخودچی | ۵ نکته مهم برای پخت شیرینی نخودچی مخصوص عید

    شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه نوروزی است که بسیار پر طرفدار است و پخت آن در ایام نوروز رونق پیدا می‌کند.

    توسط امیرحسین فتحی
    اسفند ۱۶, ۱۴۰۱
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ساده ترین روش درست کردن شیرینی نخودچی | ۵ نکته مهم برای پخت شیرینی نخودچی مخصوص عید

    در روزهایی که به ایام نوروز نزدیک می‌شویم، پخت شیرینی‌های خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق می‌گیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی می‌افتند. شیرینی‌های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می‌شوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند.

    شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و مشهور ایرانی است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و بسیار محبوب و پر طرفدار است. اما پخت این شیرینی نیاز به رعایت برخی نکات و فوت و فن‌های خاص خود را دارد.

    در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودچی همراه با ارائه نکات مهم برای پخت این شیرینی را می‌خوانید.

    ساده ترین روش درست کردن شیرینی نخودچی | ۵ نکته مهم برای پخت شیرینی نخودچی مخصوص عید

    مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

    آرد نخود گل: ۱ کیلو

    پودر قند: ۴۰۰ گرم

    روغن جامد: ۵۰۰ گرم

    پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری

    وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

    ۱ ـ ابتدا روغن جامد را روی حرارت خیلی کم اجاق گاز بگذارید تا باز شود. نیازی به داغ شدن روغن نیست و همین‌که روغن باز شد، اجاق گاز را خاموش کنید.

    ۲ ـ روغن را داخل یک کاسه بزرگ و مناسب بریزید؛ سپس پودر هل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد پودر قند را به روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر قند کاملا در روغن حل و شفاف شود.

    ۳ ـ در مرحله بعد آرد نخود را کم کم به کاسه اضافه کنید و با دست هم بزنید. خیلی مهم است که آرد را یکباره به مواد اضافه نکنید. همه آرد نخود باید کم کم به خورد خمیر برود. خمیر به دست آمده را ۵ دقیقه ورز بدهید؛ سپس یک کیسه نایلونی روی خمیر بکشید و بگذارید داخل محیط آشپزخانه حدودا ۵ تا ۶ ساعت استراحت کند.

    ۴ ـ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، دوباره خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز بدهید؛ سپس مقداری از خمیر را بردارید و روی میز کار پهن کنید و روی خمیر را با کف دست خوب بکوبید تا یکدست شود. به ارتفاع خمیر هم توجه داشته باشید که بیش از اندازه کوتاه یا خیلی بلند نباشد.

    حالا با قالب‌های مخصوص شیرینی نخودچی قالب بزنید و شیرینی‌ها را داخل سینی فر بچینید. روی هر کدام از شیرینی‌ها یک خلال پسته بگذارید؛ سپس سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا شیرینی نخودچی شما بپزد.

    بعد از پخت سینی را در جای خنک بگذارید تا شیرینی‌ها سرد شوند. سعی کنید یکی دو ساعت به شیرینی‌ها دست نزنید تا کاملا خنک شود.

    ۵ نکته مهم برای پخت شیرینی نخودچی در منزل

    ۱ ـ برای تهیه هر نوع شیرینی آردی بهتر است از روغن‌های مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید که به صورت حلبی در فروشگاه‌های فروش روغن موجود است و چربی آن‌ها مخصوص شیرینی آردی است. در صورتی که به این روغن دسترسی ندارید، از روغن جامد نباتی استفاده کنید.

    توجه داشته باشید که هرگز از روغن‌های صاف قنادی که در لوازم قنادی‌ها موجود است، استفاده نکنید؛ زیرا باعث خشکی بیش از حد شیرینی می‌شوند. توصیه ما این است که اگر از روغن مخصوص شیرینی آردی استفاده نمی‌کنید، حتما از مخلوط روغن جامد نباتی و روغن صاف قنادی استفاده کنید.

    ۲ ـ کف سنی فر را چرب نکنید و نیازی به پهن کردن کاغذ روغنی کف سینی نیست. اگر شیرینی شما بعد از قالب زدن برق می‌زد یا دستتان چرب شد، بهتر است کمی دیگر آرد نخود به خمیر اضافه کنید.

    ۳ ـ دمای فر برای پخت شیرینی نخودی نباید روی آخرین درجه باشد؛ زیرا شیرینی نخودی خیلی زود می‌سوزد. اگر از فر برقی یا تستر استفاده می‌کنید، دمای فر باید ۱۰ درجه از فر گازی کمتر باشد.

    ۴ ـ شیرینی نخودی بعد از پخت حالت شل دارد و اگر به آن دست بزنید، پودر می‌شود. اجازه بدهید شیرینی داخل سینی فر به مدت یک تا دو ساعت بماند، بعد آن را از سینی خارج کنید.

    ۵ ـ مهمترین مسئله برای تهیه یک شیرینی نخودچی خوشمزه استفاده از آرد نخود مرغوب است. آرد نخود گل بهترین آرد نخود در بازار است. حتما آرد نخود را از لوازم قنادی‌های معتبر و به صورت فله‌ای تهیه کنید و قبل از استفاده یکبار آن را الک کنید.

    سرویس خبری: اخبار آشپزی

    منبع: همشهری آنلاین
    برچسب ها: آشپزیدستور پختشیرینی جاتنوروز
    پست قبلی

    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    پست بعدی

    پیش‌بینی خرید بیش از ۲ میلیون تن گندم در خوزستان

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پیش‌بینی خرید بیش از ۲ میلیون تن گندم در خوزستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت برنج در ایلام ممنوع شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    افتتاح فاز اول نخستین واحد پرتودهی محصولات کشاورزی غرب کشور در همدان

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    خوداتکایی صنعت فرش و منسوجات ابریشمی به ۴۸ درصد ارتقا یافت

    هدفگذاری تولید ۱۶۵۰ تن پیله تر ابریشم دربهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    آغاز به کار کارگروه کشاورزی کشور‌های عضو بریکس در برزیل

    آغاز به کار کارگروه کشاورزی کشور‌های عضو بریکس در برزیل

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.