چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    زردآلوی ابرکوه در انتظار توسعه زیرساخت‌های صادرات

    فراهم‌سازی زیرساخت صادرات محصولات کشاورزی از بسترهایی است که می‌تواند زمینه جهش تولید را در بخش کشاورزی محقق سازد، محصول زردآلوی شهرستان ابرکوه که در کشور نوبرانه و پیش رس است، از ظرفیت لازم برای صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه برخوردار بوده و ارزآوری مناسبی به همراه دارد.

    توسط مریم آقایاری
    30 شهریور 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    زردآلوی ابرکوه در انتظار توسعه زیرساخت‌های صادرات
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    هم اکنون بخش قابل توجهی از درآمد محصول زردآلوی ابرکوه به جیب دلالان می‌رود، که با حمایت دولت و صادارات این محصول می‌توان علاوه بر ارزآوری منافع بیشتری را برای قشر کشاورز حاصل کرد.

    ارزآوری ۲۰میلیون دلاری زردآلوی ابرکوه

    مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ابرکوه در گفت وگو با گزارشگر ایرنا گفت: امسال حدود ۷۰۰ تن زردآلوی این شهرستان به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه صادر شده که بیش از ۲۰میلیون دلار صادرات این محصول ارزآوری داشته است.

    مهدی غیب الهی افزود: با توجه به برند مناسب این محصول که به دلیل طعم خاص و نوبرانه بودن جایگاه خوبی در کشور پیدا کرده، بسترمناسبی برای صادارات آن ایجاد شده است.

    وی تصریح کرد: تاسیس فرودگاه در شمال استان فارس که نزدیک به ۲۰سال است که محل ساخت آن مشخص شده همراه با فعالیت گمرک از نیازهایی است که می تواند زمینه صادارات هرچه بیشتر زردآلو و دیگر میوه‌های شهرستان ابرکوه را فراهم سازد اما بخش قابل توجهی از محصولات باغی هم اکنون به دلیل نداشتن صنایع تبدیلی و تکمیلی از بین می رود.

    غیب الهی بابیان اینکه کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه بازار خوبی برای صادارات زردآلوی ابرکوه است، تصریح کرد: برای ارتقائ کیفیت محصول صادارتی این شهرستان بهبود سورت و بسته بندی بایستی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

    مسوول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه نیز گفت: امسال ۱۵ هزار تن محصول زردآلو به ارزش حدود ۳۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

    حسن زارع در گفت و گو با گزارشگر ایرنا افزود: این میزان محصول با توجه به سرمازگی و وقوع توفان در اواخر سال ۹۸ و اوایل سال جاری  از ۲ هزار هکتار برداشت شده که ۷۰۰ تن آن به روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و بقیه هم در بازار استان های استان یزد ، اصفهان، فارس، تهران و خراسان رضوی عرضه شد.

    دهستان فراغه کانون تولید زردآلوی استان یزد 

    وی با بیان اینکه بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در استان مربوط به دهستان فراغه بخش مرکزی ابرکوه  است اضافه کرد: متوسط تولید این محصول بین  ۱۵ تا  ۱۸ تن در  هر هکتار است اما در بعضی از باغ ها تا ۵۰ تن در هکتار نیز تولید این محصول ثبت شده که در شرایط مناسب آب و هوایی و بدون حوادث طبیعی تولید زردآلو  به ۳۰ هزار تن در هکتار می رسد.

     

    وی انواع محصول زردآلوی ابرکوه را تخم گردی، فلکه‌ای، خیاری، زرقانی و خانی عنوان کرد و ادامه داد: ۶۰ درصد زردآلوی استان یزد در ابرکوه تولید می‌شود که با  توجه به پیش رس بودن این محصول برداشت آن از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل تیرماه ادامه دارد اما به دلیل سرمازدگی و وقوع توفان میزان تولید در سال زراعی جاری ۵۰ درصد کاهش یافته است.

    جشنواره برندسازی زردآلو و جذب مشتریان داخلی و خارجی

    فرماندار و رییس شورای کشاورزی ابرکوه نیز گفت: سال گذشته با توجه به شرایط جوی مناسب و افزایش تولید زردآلوی در این شهرستان، برای نخستین بار جشنواره زردآلوی فراغه برگزار شد.

    محمد کاظمی‌نسب افزود: هدف از برگزاری این جشنواره برندسازی محصول و جذب مشتریان داخلی و خارجی و سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی برای بهره وری هرچه بیشتر از محصول زردآلوی ابرکوه بود.

    فرماندار ابرکوه در ادامه اظهار کرد: ابرکوه به عنوان یکی از ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور در همسایگی استان‌های گردشگر پذیر فارس و اصفهان قرار دارد و محصول زردآلوی این شهرستان از ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به برند تجاری برخوردار است.

    کاظمی نسبت با بیان اینکه برای برندسازی تجاری و اقتصادی محصول زردآلو در بخش بین المللی باید تلاش بیشتری صورت گیرد، ادامه داد: دو دوره پسا کرونا ، جذب و بازدید گردشگران خارجی از این شهرستان می‌تواند به فرهنگ سازی تجاری نیز تبدیل شود.

    رییس شورای کشاورزی ابرکوه در ادامه با اشاره به شرایط اقلیمی شهرستان تصریح کرد: ایجاد سامانه ضد تگرگ و راه اندازی ایستگاه تحقیقاتی برای جلوگیری از خسارت غیرمترقبه به باغا های زردآلوی این شهرستان ضروری است.

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد ،گفت: امسال ۲۰ هزار تن محصول سردرختی زردآلو به ارزش حدود ۴۰۰ میلیارد تومان جمع آوری و به بازارهای مصرف داخلی و خارج عرضه شد.

    اکبر شیخ علیشاهی افزود: این میزان محصول از۲ هزار و ۷۹۶ هکتارباغ های زردآلو که عمدتا در شهرستان های ابرکوه و خاتم قرار دارد، برداشت شده که  بخشی از این محصول به روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مقداری هم به بازارهای داخلی عرضه شده است.

    وی خاطرنشان کرد: دهستان فراغه ابرکوه به عنوان بزرگترین تولیدکننده زردآلوی استان یزد و حتی نوع زودرس این محصول در کشور مطرح است و متوسط تولید این محصول باغی در استان ۱۵ تا  ۱۸ تن در سال جاری بوده که در شرایط مناسب آب و هوایی و بدون حوادث طبیعی به ۳۰ هزار تن در هکتار نیز می رسد.

    شیخ علیشاهی خاطرنشان کرد: رتبه استان یزد از نظر سطح زیرکشت زردآلو در جایگاه دهم و از نظر میزان تولید در رتبه سوم کشور قرار دارد که این توفیق نتیجه سختکوشی کشاورزان یزدی در بهره وری از آب، انتخاب ارقام مرغوب و استفاده از دانش روز است.

    اراضی قابل کشاورزی ابرکوه به علت کاهش بارندگی، کم آبی و تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی از ۲۰ هزار هکتار به ۱۵ هزار هکتار در سال های اخیر کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال این شهرستان وابسته به فعالیت‌ کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید می کنند.

    مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    امان الله طوقی روز سه شنبه اظهارداشت: سیستان و بلوچستان در بخش‌های مختلف کشاورزی بویژه صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی...

    بیشتر بخوانید
    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    9 خرداد 1402
    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    9 خرداد 1402
    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    9 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    تولید حدود ۷۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان

    20 اردیبهشت 1402
    افزایش کاربرد علم نانو در کشاورزی جهان

    افزایش کاربرد علم نانو در کشاورزی جهان

    24 اردیبهشت 1402
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    مقابله با زنگ زرشک در هزار و ۳۵۰ هکتار از باغ‌های خراسان جنوبی

    14 اردیبهشت 1402
    ترانزیت دام از دیّر به قطر و امارات

    ترانزیت دام از دیّر به قطر و امارات

    11 اردیبهشت 1402
    اینفوگرافیک | علائم بیماری و نحوه انتقال روتاویروس | هشدار افزایش روتاویروس در تهران

    اینفوگرافیک | علائم بیماری و نحوه انتقال روتاویروس | هشدار افزایش روتاویروس در تهران

    11 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود