جمعه, تیر ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    زردآلوی ابرکوه در انتظار توسعه زیرساخت‌های صادرات

    فراهم‌سازی زیرساخت صادرات محصولات کشاورزی از بسترهایی است که می‌تواند زمینه جهش تولید را در بخش کشاورزی محقق سازد، محصول زردآلوی شهرستان ابرکوه که در کشور نوبرانه و پیش رس است، از ظرفیت لازم برای صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه برخوردار بوده و ارزآوری مناسبی به همراه دارد.

    توسط مریم آقایاری
    شهریور ۳۰, ۱۳۹۹
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    زردآلوی ابرکوه در انتظار توسعه زیرساخت‌های صادرات

    هم اکنون بخش قابل توجهی از درآمد محصول زردآلوی ابرکوه به جیب دلالان می‌رود، که با حمایت دولت و صادارات این محصول می‌توان علاوه بر ارزآوری منافع بیشتری را برای قشر کشاورز حاصل کرد.

    ارزآوری ۲۰میلیون دلاری زردآلوی ابرکوه

    مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ابرکوه در گفت وگو با گزارشگر ایرنا گفت: امسال حدود ۷۰۰ تن زردآلوی این شهرستان به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه صادر شده که بیش از ۲۰میلیون دلار صادرات این محصول ارزآوری داشته است.

    مهدی غیب الهی افزود: با توجه به برند مناسب این محصول که به دلیل طعم خاص و نوبرانه بودن جایگاه خوبی در کشور پیدا کرده، بسترمناسبی برای صادارات آن ایجاد شده است.

    وی تصریح کرد: تاسیس فرودگاه در شمال استان فارس که نزدیک به ۲۰سال است که محل ساخت آن مشخص شده همراه با فعالیت گمرک از نیازهایی است که می تواند زمینه صادارات هرچه بیشتر زردآلو و دیگر میوه‌های شهرستان ابرکوه را فراهم سازد اما بخش قابل توجهی از محصولات باغی هم اکنون به دلیل نداشتن صنایع تبدیلی و تکمیلی از بین می رود.

    غیب الهی بابیان اینکه کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه بازار خوبی برای صادارات زردآلوی ابرکوه است، تصریح کرد: برای ارتقائ کیفیت محصول صادارتی این شهرستان بهبود سورت و بسته بندی بایستی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

    مسوول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه نیز گفت: امسال ۱۵ هزار تن محصول زردآلو به ارزش حدود ۳۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

    حسن زارع در گفت و گو با گزارشگر ایرنا افزود: این میزان محصول با توجه به سرمازگی و وقوع توفان در اواخر سال ۹۸ و اوایل سال جاری  از ۲ هزار هکتار برداشت شده که ۷۰۰ تن آن به روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و بقیه هم در بازار استان های استان یزد ، اصفهان، فارس، تهران و خراسان رضوی عرضه شد.

    دهستان فراغه کانون تولید زردآلوی استان یزد 

    وی با بیان اینکه بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در استان مربوط به دهستان فراغه بخش مرکزی ابرکوه  است اضافه کرد: متوسط تولید این محصول بین  ۱۵ تا  ۱۸ تن در  هر هکتار است اما در بعضی از باغ ها تا ۵۰ تن در هکتار نیز تولید این محصول ثبت شده که در شرایط مناسب آب و هوایی و بدون حوادث طبیعی تولید زردآلو  به ۳۰ هزار تن در هکتار می رسد.

     

    وی انواع محصول زردآلوی ابرکوه را تخم گردی، فلکه‌ای، خیاری، زرقانی و خانی عنوان کرد و ادامه داد: ۶۰ درصد زردآلوی استان یزد در ابرکوه تولید می‌شود که با  توجه به پیش رس بودن این محصول برداشت آن از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل تیرماه ادامه دارد اما به دلیل سرمازدگی و وقوع توفان میزان تولید در سال زراعی جاری ۵۰ درصد کاهش یافته است.

    جشنواره برندسازی زردآلو و جذب مشتریان داخلی و خارجی

    فرماندار و رییس شورای کشاورزی ابرکوه نیز گفت: سال گذشته با توجه به شرایط جوی مناسب و افزایش تولید زردآلوی در این شهرستان، برای نخستین بار جشنواره زردآلوی فراغه برگزار شد.

    محمد کاظمی‌نسب افزود: هدف از برگزاری این جشنواره برندسازی محصول و جذب مشتریان داخلی و خارجی و سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی برای بهره وری هرچه بیشتر از محصول زردآلوی ابرکوه بود.

    فرماندار ابرکوه در ادامه اظهار کرد: ابرکوه به عنوان یکی از ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور در همسایگی استان‌های گردشگر پذیر فارس و اصفهان قرار دارد و محصول زردآلوی این شهرستان از ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به برند تجاری برخوردار است.

    کاظمی نسبت با بیان اینکه برای برندسازی تجاری و اقتصادی محصول زردآلو در بخش بین المللی باید تلاش بیشتری صورت گیرد، ادامه داد: دو دوره پسا کرونا ، جذب و بازدید گردشگران خارجی از این شهرستان می‌تواند به فرهنگ سازی تجاری نیز تبدیل شود.

    رییس شورای کشاورزی ابرکوه در ادامه با اشاره به شرایط اقلیمی شهرستان تصریح کرد: ایجاد سامانه ضد تگرگ و راه اندازی ایستگاه تحقیقاتی برای جلوگیری از خسارت غیرمترقبه به باغا های زردآلوی این شهرستان ضروری است.

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد ،گفت: امسال ۲۰ هزار تن محصول سردرختی زردآلو به ارزش حدود ۴۰۰ میلیارد تومان جمع آوری و به بازارهای مصرف داخلی و خارج عرضه شد.

    اکبر شیخ علیشاهی افزود: این میزان محصول از۲ هزار و ۷۹۶ هکتارباغ های زردآلو که عمدتا در شهرستان های ابرکوه و خاتم قرار دارد، برداشت شده که  بخشی از این محصول به روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مقداری هم به بازارهای داخلی عرضه شده است.

    وی خاطرنشان کرد: دهستان فراغه ابرکوه به عنوان بزرگترین تولیدکننده زردآلوی استان یزد و حتی نوع زودرس این محصول در کشور مطرح است و متوسط تولید این محصول باغی در استان ۱۵ تا  ۱۸ تن در سال جاری بوده که در شرایط مناسب آب و هوایی و بدون حوادث طبیعی به ۳۰ هزار تن در هکتار نیز می رسد.

    شیخ علیشاهی خاطرنشان کرد: رتبه استان یزد از نظر سطح زیرکشت زردآلو در جایگاه دهم و از نظر میزان تولید در رتبه سوم کشور قرار دارد که این توفیق نتیجه سختکوشی کشاورزان یزدی در بهره وری از آب، انتخاب ارقام مرغوب و استفاده از دانش روز است.

    اراضی قابل کشاورزی ابرکوه به علت کاهش بارندگی، کم آبی و تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی از ۲۰ هزار هکتار به ۱۵ هزار هکتار در سال های اخیر کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال این شهرستان وابسته به فعالیت‌ کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید می کنند.

    مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    با تصویب مجلس: معیارهای تعیین قیمت تضمینی محصولات کشاورزی مشخص شد

    پست بعدی

    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    0

    به دلیل کاهش منابع آب از یکسو و تخریب اراضی کشاورزی از سوی دیگر، توجه ویژه ای به نظام های...

    بیشتر بخوانید
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.