سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    رونق قاچاق زعفران با افزایش موانع صادرات/ زعفران کار مجبور به فروش محصول خود به دلال است

    عضو شورای ملی زعفران گفت: قاچاق زاییده عدم تعادل بازار است و زمانی که موانعی بر سر راه صادرات و فروش قانونی ایجاد شود باعث رشد قاچاق زعفران و رونق کار قاچاقچیان می‌شود.

    توسط امیرحسین فتحی
    2 شهریور 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    علی حسینی در خصوص وضعیت بازار زعفران و مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان اظهار کرد: قاچاق زاییده عدم تعادل بازار است و زمانی که موانعی بر سر راه صادرات و فروش قانونی ایجاد شود باعث رشد قاچاق و رونق کار قاچاقچیان در این زمینه می‌شود.

    عضو شورای ملی زعفران گفت: صادر کنندگان ما چند سالی است که هر کیلو زعفران را پایین‌تر ۱۰۰۰ دلار در بازار‌های جهانی به فروش می‌رساند و مشکلاتی که در زمینه بازگشت ارز صادراتی برایشان ایجاد شده صادرات را برای آن‌ها را با تنگنا مواجه کرده است.

    وی با بیان اینکه زعفران کاران در حال تولید محصولی صادرات محور هستند گفت: باید نگرانی‌ها و دغدغه فروش محصول زعفران از طرف دولت از دوش زعفران کاران برداشته شود.

    حسینی تاکید کرد دولت باید کاری کند که صادرات زعفران رونق گیرد و تولید کننده نگران فروش محصولی که ماه بعد قرار است برداشت شود را نداشته باشد.

    عضو شورای ملی زعفران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی از زعفران کاران محصول خود را به دلالان می‌فروشند گفت: کشاورز به دلیل پرداخت مزد کارگر، هزینه‌های آب و برق و هزینه کود در زمانی که کسی خریدار زعفران نیست چاره‌ای جز فروش زعفران به دلال‌ها ندارد.

    وی افزود: متاسفانه کشاورزان برای فروش زعفران خود مشکلات بسیاری دارند و در زمان برداشت زعفران را به هر شخصی که آمادگی خرید داشته باشد می‌فروشد و زعفران کار برای جبران هزینه‌های تولید مجبور به فروش زعفران خود به بالاترین قیمت است.

    عضو شورای ملی زعفران تاکید کرد: تمام نهاده‌های کشاورزی از جمله بذر و کود با افزایش قیمت روبرو بوده است، اما محصول زعفران با قیمت ۳ سال گذشته یا حتی کمتر فروخته می‌شود.

    حسینی در ادامه تصریح کرد: دولت نیز زمانی که برای خرید محصول زعفران اقدام می‌کند پول زعفران کار را به موقع پرداخت نمی‌کند که باعث ایجاد مشکلاتی برای کشاورزان می‌شود.

    وی افزود: دولت باید زعفرانی که به بازار عرضه می‌شود را مدیریت کند و به نحوی نقدینگی زعفران کاران را تامین کند و می‌تواند با ارائه تسهیلات بدون بهره به زعفران کاران کمک کند که ناچار به فروش زعفران به پایین‌ترین قیمت نشوند.

    عضو شورای ملی زعفران با اشاره به لزوم توجه به مدیریت تولید زعفران گفت: بازار زعفران از سوی دولت باید به گونه‌ای مدیریت شود که کشاورزان و منافع آن‌ها در صدر قرار گیرد و اقداماتی انجام شود که کشاورز دست به رها کردن زمین و مهاجرت نزند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    امیرحسین فتحی

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است
    اخبار اقتصاد و بازار

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    سید محمد آقامیری روز سه شنبه ۹ خرداد در حاشیه بازدید از موسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    9 خرداد 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نشانه‌های خروج بازار برنج مازندران از رکود

    9 خرداد 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    ۳۰ درصد از خرمای ایران صادر می‌شود/موافق افزایش واحد سطح نیستیم

    ۳۰ درصد از خرمای ایران صادر می‌شود/موافق افزایش واحد سطح نیستیم

    8 خرداد 1402
    رکورد تخلیه گندم در بندر امام شکسته شد

    رکورد تخلیه گندم در بندر امام شکسته شد

    11 اردیبهشت 1402
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    1 خرداد 1402
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    بازار نابسامان گوشت مرغ/ هر کیلو ۷۳ تا ۸۵ هزار تومان

    7 خرداد 1402
    عرضه اینترنتی تخم مرغ در سراسر کشور/ قیمت تخم مرغ بسته بندی هنوز اعلام‌ نشده است

    ۴ بلای خطرناکی که مصرف تخم مرغ بر سرتان می آورد!

    21 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود