دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی در حضور حاج آقا صمد رسولوی از کارآفرینان برجسته صنایع غذایی با محصولی نام آشنا و موفق که شعار تبلیغاتی (در در در درنا) هنوز هم در خاطره هاست

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور  حاج آقا صمد رسولوی از کارآفرینان برجسته صنایع غذایی با محصولی نام آشنا و موفق که شعار تبلیغاتی (در در در درنا)  هنوز هم در خاطره هاست.

    صمد رسولوی سال  ۱۳۴۲ در روستای زیبای بنیس از استان آذربایجان شرقی  با تاریخی کهن متولد شد . این روستا از حیث دارا بودن مراکز آموزشی و موسسات خیریه جزء پیشگامان می باشد. همچنین با وجود کوچک بودن و داشتن بافت روستایی تمامی امکانات شهری را با همت ، تلاش و همیاری مردم و خیرین برقرار نموده و در سال ۱۳۷۸ از طرف سازمان یونسکو به عنوان روستای نمونه و الگو انتخاب گشت. مهمترین  شهرت بنیس فعالیت اغلب روستائیان در صنعت کیک وشیرینی ، شکلات ، چاپ و بسته بندی است که این روستا را به عنوان روستایی شاخص در منطقه معرفی کرده است .

    ایفتاتی آی : جناب حاج آقا صمد رسولوی ، ضمن آرزوی سلامتی ، بسیار خوشحال هستیم که از نظرات ارزشمند جنابعالی به عنوان  کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا استفاده می کنیم .

    • به عنوان سوال نخست، هرچند که خوانندگان ما با شما آشنایی کامل دارند ولی خواهشمندم مختصری خود را معرفی بفرمایید و از علاقه مندی های خود به عنوان یک مدیر باتجربه به ما بگویید.

    اینجانب صمد رسولوی، زاده ی بنیس از توابع شهرستان شبستر آذربایجان شرقی سال 1342 هستم. مهم ترین علاقه من به وجود آوردن اشتغال برای هموطنانم می باشد. تولید بزرگ ترین دلخوشی و انگیزه من برای زندگی است. گرچه در کنار آن همراهی با خانواده، مسافرت و ورزش هم باعث آرامش و اشتیاق برای دامه کار می باشد.

    • درنا با عشق (با عشق شروع شده و با عشق ادامه می یابد)؛ محصولی نام آشنا و موفق با شعار تبلیغاتی که هنوز هم در خاطره هاست (در در در درنا)؛ خواهشمند است بفرمایید این مجموعه در چه سالی و با چه هدفی تاسیس شده است؟ سبد کالایی این شرکت شامل چه محصولاتی است؟

    شرکت درنا در سال 1344 توسط پدرم حاج میرزا آقا رسولوی در منطقه امام حسین فعلی بنا نهاده شد. کیک رسولوی اولین کیکی بود که توسط پدرم تولید شد و بعد از آن این روند توسعه پیدا کرد. سال ها بعد کارخانه تولیدی به منطقه ای که امروز شهرقدس نامیده می شود منتقل شد. من و برادر بزرگترم در طی این مدت همیشه همراه و همگام پدر بودیم تا جایی که راه خود را جدا کرده و کارخانه درنا در محل فعلی را بنا نهادیم. در سال 1390 باتوجه به گسترش محصولات و لزوم تمرکز مدیریت بر شاخه های مختلف من و برادرم جداشدیم و کارخانه درنا تاکنون توسط اینجانب راهبری می شود. در این کارخانه انواع کیک های روغنی و لایه ای، محصولات پن کیک مثل درنا برگر و فان کیک، انواع ویفر، انواع بیسکویت، کوکی،؛ کلوچه و محصولات پودری مانند پودر کیک و پودر پن کیک تولید می شود.

    • نقش تحقیق و توسعه در صنعت غذا را چگونه ارزیابی می کنید و این واحد چه نقشی در مجموعه درنا دارد؟

    تحقیق و توسعه در دنیای امروز نقش بسیار مهمی دارد زیرا امروزه افراد مختلف، ذائقه های مختلفی دارند و اگر سازمانی می خواهد سرپا بماند باید صدای مشتری و نیاز مشتری را درک کند. امروزه نه فقط در صنعت ما بلکه در خودرو شما می بینید برای اینکه یک مشتری را به سمت خود جلب کنند آپشن های مختلف روی خودرو سوار می کنند در صنعت ما هم وضع به همین صورت است هر روز مشتری محصول جدید را طلب می کند. کیک با طعم های مختلف با کالری مختلف با سایز مختلف و … . اگر سازمانی نیاز مشتری را نادیده بگیرد محکوم به فناست. در اینجاست که نقش کارشناسان حوزه تحقیق و توسعه نمایان می شود. سازمان هایی که تحقیق و توسعه خوبی دارند می توانند پیشرو در حوزه خود باشند.

    • خواهشمند است از تجربیات خود در خصوص بحث صادرات، میزان صادرات و کشورهای هدف که صادرات محصولات شما صورت می گیرد برای خوانندگان ما بفرمایید.

    صادرات همیشه برای همه جذاب بوده و خواهد بود چه کسی دوست ندارد محصولش به کشورهای دیگر صادر شود و از درآمد حاصل از آن برای آبادانی مملکت خود استفاده کند. متاسفانه وضعیت صادرات این روزها با نوسان ارزی که داریم خیلی خوشایند نیست ولی با عزمی راسخ قدم در این راه گذاشته ایم. ما معتقدیم که کیفیت محصولات ما نه تنها کمتر از محصولات کشورهای دیگر نیست بلکه بسیار بهتر هم هستیم. اگر شرایط تهیه مواد اولیه آسان گردد به راحتی می توانیم با کشورهایی مثل ترکیه که در این زمینه شناخته شده اند رقابت کنیم. در حال حاضر به کشورهای عراق- رومانی- بلغارستان- آذربایجان- ارمنستان- کانادا و … صادرات داشته ایم و قصد داریم دامنه فعالیت خود را در این زمینه گسترش دهیم.

    • علل و عوامل نوسانات قیمت ها در بازار از دیدگاه جنابعالی به عنوان متولی صنعت چیست؟

    مهم ترین عامل نوسان قیمت مواد اولیه است. آن هم به دلیل اینکه هیچ متولی خاصی ندارد. قیمت در بازار ناشی از عرضه و تقاضا است و انحصار عامل تخریب بازار وقتی قیمت بالا می رود که مقدار عرضه کمتر از تقاضا باشد. این مقدار کمتر می تواند ناشی از عدم واردات به موقع و به میزان لازم باشد یا حتی احتکار یا حتی توزیع نامناسب. در بازار آزاد تولید کننده اجازه دارد از هرجا که خواست خودش مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کند در این بین دولت ها هم کمک می کنند تا با حداقل هزینه این امر صورت گیرد چون نهایتا تولید ارزان تر اتفاق می افتد و بازار متعادل می شود.

    • با چه مشکلاتی در صنعت خود روبه رو هستید؟ و برای رفع این مشکلات چه پیشنهاداتی دارید؟

    مشکلات که بارها گفته شده از جمله عدم تامین مواد اولیه مورد نیاز- قوانین سخت واردات وصادرات- مشکلات در مبادلات مالی و … . از نظر اینجانب تنها راه تبادل آزاد با دنیاست ما در یک دهکده جهانی زندگی می کنیم و نباید خود را در چهارچوب کشور حبس کنیم.

    • انتظار شما به عنوان یک تولیدکننده با سابقه درخشان از ارگان های دولتی و مسئولین در جهت حمایت از تولید چیست؟

    از مسئولین فقط می خواهم در کار تولید کننده ها دخالت نکنند و راه را باز بگذارند، تولید کننده خود راه را پیدا کرده و تولید خود را به سوددهی می رساند.

    • به عنوان یک کارآفرین موفق، چه توصیه ای برای جوانانی که در آینده می خواهند وارد عرصه صنعت شوند دارید؟

    من فکر می کنم جوانان ما این روزها راحت طلب شده اند و فقط درسی را در دانشگاه می خوانند و همه می خواهند پشت میزنشین شوند در صورتی که دانشگاه ابتدای راه است به عبارتی شرط لازم هست ولی کافی نیست. هیچ کسی یک شبه پولدار نشده باید آستین ها را بالا زد و در کار اجرا هم سهیم شد. بنابراین جوانان در ابتدا باید براساس علاقه، رشته خود را انتخاب کنند. سپس با استفاده از مهارت و علم خود قدم در بازار صنعت بگذارند. از تجربه کردن نترسند و از تجارب بزرگترها استفاده کنند. جوانان می توانند بازوی قوی برای ما باشند. آنها با علم خود و ما با تجربه خود می توانیم گام های بزرگی برداریم.

    • به عنوان آخرین سوال؛ از آنجایی که درنا همواره در مسئولیت های اجتماعی خوش درخشیده است؛ رسالت درنا در مورد اخیر (کرونا) چگونه بوده است؟

    درخصوص کرونا با یاری خداوند سختی ها را پشت سر گذاشتیم. پروتکل های بهداشتی با نظارت مستقیم کارشناسان بهداشت ما کاملا رعایت شد به نحوی که کمترین آسیب به سازمان ما رسید. در این بین در حالیکه تولید در بسیاری از کشورهاآسیب دید ما افزایش خطوط تولید و راه اندازی خطوط جدید را داشتیم. ضدعفونی خطوط- کنترل بهداشت فردی و کنترل پرسنل توسط پزشک در این دوره بیش از پیش انجام گرفت و خدارو شکر در این امر موفق بودیم. به امید ریشه کن شدن این بیماری در کل دنیا.

     

    سرویس خبری : مصاحبه و گفتگو

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: حاج آقا صمد رسولویصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیگروه صنایع غذایی درنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است
    گفتگو و مصاحبه ها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    توسط پروانه خانی
    6 شهریور 1400
    0

    مهندس حیدر توکلی شانجانی ، مردی از جنس تلاش بوده و کسب و کار خانوادگی موفق “ آی سودا “را...

    ادامه مطلب
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist