چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    رنگ‌های خوراکی طبیعی جایگزین رنگ‌های شیمیایی

    توسط مریم آقایاری
    11 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    رنگ‌های خوراکی طبیعی جایگزین رنگ‌های شیمیایی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    محصولی دانش‌بنیان برای حمایت از تولید ملی و سلامت جامعه/ رنگ‌های خوراکی طبیعی جایگزین رنگ‌های شیمیایی

    استفاده از رنگ‌های خوراکی در صنایع مختلف غذایی و ارتباط مستقیم آن با سلامت جامعه باعث شده تا دانشگاه آزاد اردبیل تولید محصول دانش بنیان رنگ‌های خوراکی طبیعی را آغاز کند.

    خبرگزاری فارس ـ اردبیل، سرویس اجتماعی: رنگ‌های طبیعی خوراکی کاربرد بسیار زیادی در محصولات غذایی مختلف کارخانه‌ای و کترینگ‌ها دارند و بازار استفاده از این محصولات در جهان گردش اقتصادی زیادی دارد.

    تولید رنگ‌های طبیعی به یکی از سرمایه‌گذاری‌های سودآور تبدیل شده است و بازار بزرگ و گسترده‌ای دارد و اکنون بخش زیادی از نیاز کشورمان به این محصولات از طریق واردات تأمین می‌شود؛ اما نکته جالب این‌که بازگشت سرمایه در این حوزه به‌طور معمول سریع است و بازدهی بالا نیز از دیگر ویژگی‌های این طرح است.

    سالانه صدها میلیون‌ دلار برای واردات رنگ‌های خوراکی هزینه می‌شود. توجه به بازار تولید داخلی و حمایت از تولیدات داخلی به‌طور حتم منجر به صرفه‌جویی ارزی بالایی خواهد شد. این امر می‌تواند بازار کار بسیار خوبی را ایجاد کند و موجب اشتغال‌زایی نیز شود و هم‌چنین در تأمین سلامت جامعه نیز نقش مؤثری داشته باشد.

    در راستای توجه به تولید داخل و حمایت از آن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تولید رنگ‌های خوراکی طبیعی را به‌عنوان محصول دانش‌بنیان در دستور کار خود  قرار داده است.

    محمد خدادادی‌مقدم، مسؤول مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تامین عمده نیاز بازار رنگ‌های خوراکی را از طریق واردات دانست و اظهار کرد: در حوزه رنگ‌های خوراکی سالانه حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار واردات انجام می‌شود که می‌توان با تولید رنگ‌های خوراکی طبیعی علاوه بر جلوگیری از خروج ارز موجب اشتغال‌زایی داخلی از یک‌سو و جلوگیری از مشکلات بهداشتی و سلامتی در جامعه شد.

    وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که با تولید و عرضه این محصول دانش بنیان و براساس یک سری بررسی‌های انجام شده تا پایان سال‌جاری حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان فروش داشته باشیم.

    مسؤول مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی به تولید رنگ‌های طیف زرد در ابتدای کار اشاره کرد و گفت: تولید عصاره‌های زردچوبه و فلفل قرمز در ابتدای امر انجام شده و در حال بررسی سایر رنگ‌ها نیز هستیم.

    خدادادی مقدم اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور رفع مشکلات کشور و با نگاه حل‌المسائلی مصمم و هدفمند به‌دنبال تولید محصولات دانش‌بنیان با استفاده از ظرفیت‌ اساتید، اعضای هیات علمی، دانشجویان و حتی کارکنان دانشگاه است تا با حمایت و پرورش طرح‌ها و ایده‌های قابل کار بتواند در حد توان علمی و ظرفیت‌های خود بخشی از مشکلات جامعه و معضلات مبتلابه را رفع کند که در این بین حمایت مسؤولان هم تأثیرگذار است.

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

     

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    ورود مرغ گرم به استان تهران ۴ برابر شد/ فروش مرغ در میادین زیر قیمت مصوب

    ورود مرغ گرم به استان تهران ۴ برابر شد/ فروش مرغ در میادین زیر قیمت مصوب

    6 خرداد 1402
    فاصله 2 تا 4 برابری قیمت محصولات کشاورزی از تولید تا مصرف/ سود کشاورزی در جیب دلالان

    فاصله 2 تا 4 برابری قیمت محصولات کشاورزی از تولید تا مصرف/ سود کشاورزی در جیب دلالان

    18 اردیبهشت 1402
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نان گران می شود؟ | رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران : دخل و خرج نانوایان با هم نمی خواند | ۱۴۰ درصد از نرخ واقعی نان عقب هستیم

    17 اردیبهشت 1402
    بزرگترین واحد پرورش ماهیان زینتی کشور در قزوین آماده افتتاح شد

    برگزاری نخستین جشنواره سراسری آکواریوم و ماهیان زینتی در تهران

    28 اردیبهشت 1402
    ترانزیت دام از دیّر به قطر و امارات

    ترانزیت دام از دیّر به قطر و امارات

    11 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود