چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    راه‌اندازی سیستم پیشرفته حوزه کشاورزی دردانشگاه تهران/مزایای دستاورد ایرانی نسبت به ابداع هلندی

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل‌شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران، از طراحی و راه‌اندازی سیستم «فتورایزومستر» در این مرکز طی ۲ ماه آینده خبر داد و گفت: برای این امر تفاهم‌های متعددی با مراکز علمی معتبر دنیا در لهستان، چین، آمریکا و روسیه به امضاء رسیده است تا همکاری‌های علمی در این زمینه میان مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده و مراکز علمی مذکور انجام شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توسعۀ فناوری‌های نوین کشاورزی؛ نیاز امروز حوزۀ تولید

    ساسان علی نیائی‌فرد سیستم «فتورایزومستر» را سیستم خودکار غربالگری با توان زیاد بر مبنای فلئورسانس کلروفیل فتوسنتز دانست و خاطرنشان کرد: امروزه به‌واسطه معرفی روش‌های غربالگری با توان زیاد، تحقیقات برای اصلاح را به عصر داده‌های بزرگ سوق داده است.

    وی ادامه داد: با این حال، دسترسی به داده‌های فنوتیپی در مقیاس بزرگ به یک مانع مهم برای نیل به این هدف تبدیل شده است.

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران، افزود: اهمیت موضوع غربالگری با توان زیاد با محوریت فرآیند فتوسنتز برای اصلاح محصولات به حدی بوده که دولت هلند بودجه ۶۰ میلیون یورویی به دانشگاه واخنینگن برای این موضوع اختصاص داده است.

    نیائی‌فرد تصریح کرد: از طرفی وزارت آموزش، فرهنگ و علوم هلند از تأمین بودجه مرکز فنوتیپینگ زیست محیطی گیاهی هلند (NPEC) به‌عنوان بخشی از نقشه راه ملی برای زیرساخت‌های علمی در مقیاس بزرگ دولت هلند خبر داده است.

    وی گفت: NPEC (مرکز فنوتیپینگ زیست‌محیطی گیاهی هلند) یک پلتفرم کارا را فراهم می‌کند که دانشمندان هلندی و بین‌المللی، تحقیق و توسعه در زمینه غربالگری دقیق با توان عملیاتی زیاد را انجام دهند تا امکان مطالعات عملکرد گیاه در رابطه با عوامل زنده و غیرزنده مرتبط در طیف وسیعی از مقیاس‌ها را فراهم کند.

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران، افزود: همچنین بودجه‌ای بیش از ۱۱ میلیون یورو برای ساخت و توسعه سیستم فنوویتور که بر مبنای استفاده از سیستم عکسبرداری فلئورسانس کلروفیل ارزیابی فنوتیپیکی سیستم فتوسنتزی گیاه را با سرعت و در مقیاس زیاد انجام می‌دهد، تأمین مالی شده است تا بدین‌ترتیب بتوان جمعیت فراوانی از گیاهان را در مدت زمان کوتاهی ارزیابی کرد.

    نیائی‌فرد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع، ایجاد سیستمی تحت‌عنوان «فتورایزومستر» در مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده در دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران در دستور کار قرار گرفته است. برای این امر تفاهم‌های متعددی با مراکز علمی معتبر دنیا در لهستان، چین، آمریکا و روسیه انجام شده است تا همکاری‌های علمی در این زمینه میان مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده و مراکز علمی مذکور انجام شود.

    مزایای بیشتر سیستم طراحی‌شده ایرانی در مقایسه با سیستم ابداعی دانشگاه «واخنینگن»

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران، تصریح کرد: سیستم طراحی شده که مقدمات ساخت آن آغاز شده است، مزایا و کاربردهای بیشتری نسبت به سیستم ابداع شده در دانشگاه واخنینگن دارد. در سیستم پیشنهادی امکان اعمال تیمارهای آزمایشی بر شاخساره گیاه و در محیط ریشه فراهم شده است که سیستم مذکور را در دنیا منحصر به‌فرد خواهد کرد.

    نیائی‌فرد با بیان این‌که ارزیابی جمعیت‌های گسترده گیاهی در مواجهه با شرایط و تنش‌های مختلف محیطی بسیار پرهزینه و زمان‌بر خواهد بود، افزود: به‌علت تفاوت در زمان، ارزیابی اغلب با دقت کم انجام می‌شود.

    وی ادامه داد: این سیستم مراکز علمی داخل کشور را قادر می‌کند که در مدت زمان کوتاه شمار فراوانی نمونه گیاهی را ارزیابی کنند و امکان اعمال تنش‌های مختلف محیطی(بر هم شاخساره و هم بر ریشه) را فراهم می‌کند و از طرفی چون تمام ارزیابی‌ها در مدت زمان بسیار کوتاه انجام می‌شود، داده‌های حاصل شده کامل قابل اعتماد هستند.

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران، یادآور شد: از طرفی سیستم عکسبرداری (غربالگری) بر مبنای سلامت سیستم انتقال الکترون فتوسنتزی گیاه پایه‌گذاری شده است که در حدود ۵۰ داده در ارتباط با سلامت سیستم فتوسنتزی را برای هر نمونه فراهم می‌کند.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت
    منبع: ایسنا
    برچسب ها: دانشگاه تهرانفناوری های نوینهلند
    پست قبلی

    ثبت رکورد چین در خرید سویای آمریکا

    پست بعدی

    شروع صادرات ماهیان خاویاری از مازندران

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    شروع صادرات ماهیان خاویاری از مازندران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.