پنج‌شنبه 9 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    ۱۰۰ درصد پودر شیرخشک نوزاد از منابع داخلی قابل تامین است

    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    سهم ۳۶ میلیونی استان کرمانشاه از کاشت یک میلیارد اصله درخت در کشور

    کلامی مطرح کرد؛ قیمت کنجاله سویا در بنادر ۲۷۰۰ تومان تعیین شد/ تخصیص ارز روغن خام افزایش ۱۷ درصدی داشت

    گرانفروشی کنجاله سویا بالاتر از قیمت مصوب/ وزارت جهاد: برخورد قانونی می‌کنیم

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    بیش از ۷۰ درصد رفع تداخلات اراضی در استان مرکزی انجام شده‌ است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    کاهش تب بازار گوجه فرنگی تا ۱۰ روز آینده/ قیمت‌ها متعادل می‌شود

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    جدال یارانه و قدرت خرید مردم

    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    ظرفیت تولید ماهی در استان سمنان به ۱۶۰۰ تن رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    صادرات ۱۱۰ هزار تن تخم مرغ تا پایان آبان ماه به ارزش ۱۳۰ میلیون دلار

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی گفتگو و مصاحبه ها

    دکتر محمدحسین عزیزی : اگر تشکل های صنفی با تشکل های علمی همکاری مستحکمتری ایجاد کنند ، شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی خواهیم بود

    خبرنگار پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) لحظاتی را کنار مرد دانش و استاد دانشگاه دکتر محمدحسین عزیزی بوده و از ایشان که از سال 93 رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشند و از شهریور 98 مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هستند سوالاتی را طرح نموده و جناب دکتر با سعه صدر همیشگی و با کلام دلنشین و به روشنی پاسخ دادند ، اینجاست که گواه دانشجویان ایشان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی تربیت مدرس به عین می شود که دکتر دانشجویان خود را تا رساندن به سر منزل مقصود هدایت می کنند .

    توسط پروانه خانی
    28 شهریور 1399
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    دکتر محمدحسین عزیزی : اگر تشکل های صنفی با تشکل های علمی همکاری مستحکمتری ایجاد کنند ، شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی خواهیم بود
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    ضمن تشکر از آقای دکتر محمدحسین عزیزی در خصوص حمایت از پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران شما را  بخواندن متن این مصاحبه در ایفتاتی آی  دعوت می کنیم :

    • آقای دکتر عزیزی ، با توجه به اینکه تشکل های صنایع غذایی وظیفه بهبود وضعیت صنعت غذا و ارائه بهتر خدمات را دارند ؛ آیا به نظر جنابعالی تشکل ها وضعیت مناسبی در کشور دارند ؟

    تشکل های صنایع غذایی را می توان به دو زیر مجموعه صنفی و علمی تقسیم بندی نمود .تشکل های صنفی بلحاظ مالی از وضعیت بهتری برخوردارند و عمده فعالیت آنها نیز حل و فصل امور صنفی تشکل مربوط به زمینه کاری اعضای خود می باشد . تشکل های علمی بلحاظ مالی وضعیت خوبی ندارند و به همین دلیل نمی توانند فعالیت قابل توجهی نسبت به مسایل مبتلا به صنایع غذایی انجام دهند . در زیر مجموعه تشکل های صنفی دو تشکل : 1- کانون انجمن های صتفی صنایع غذایی  2- فدراسیون تشکل های صنایع غذایی تشکیل شده اند که آنها نیز عمدتا به دنبال حل و فصل امور صنفی مشترک بین تشکل ها هستند .

    اگر تشکل های صنفی با تشکل های علمی همکاری مستحکمتری ایجاد کنند ، شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی خواهیم بود .

    اگر تشکل های صنفی مخصوصا کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی و فدراسیون تشکل های صنایع غذایی غذایی بتوانند با تشکل های علمی صنایع غذایی همکاری مستحکمتری را ایجاد کنند و به عنوان بازوی مالی تشکل های علمی عمل نمایند می توان شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی بود .

    • با توجه به اینکه جنابعالی ریاست انجمن علوم و صنایع غذایی ایران را بر عهده دارید و نظر به قدمت و سابقه دیرینه انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ؛ عملکرد انجمن را چگونه ارزیابی می کنید ؟ آیا به نظر شما انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در این سالها رسالت و اهداف خود را اجرا کرده است ؟

    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران که به عنوان اولین تشکل در زمینه صنایع غذایی مطرح است در سال های اولیه تاسیس به دلیل نبودن تشکل مشابه در زمینه صنایع غذایی با تجمیع عضویت دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرایی توانسته نقش قابل توجهی در ارتقا صنعت غذا داشته باشد ولی با شکل گرفتن تدریجی انجمن های صنفی و همچنین ضعف بنیه مالی فعالیت انجمن در بعضی سالها با کاهش مواجه بوده است اگرچه علی رغم همه مشکلات مالی می توان در مجموع فعالیت انجمن را در زمینه برگزاری همایش ها و کنگره ها و کلاس های آموزشی و پیگیری مشکلات صنعت غذا بسیار قابل توجه ارزیابی کرد .

    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با پرداختن به زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی انجمن توانسته جایگاه خوبی در بین دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرائی پیدا نماید

    در چند سال اخیر با توجه به تغییرات مدیریتی انجمن و تغییر نگرش و پرداختن به زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی انجمن توانسته جایگاه خوبی در بین دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرائی پیدا نماید . منتها باید در جهت ارتقا این فعالیتها به کمک همه دست اندرکاران غذا همت گمارد .

    • آیا انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می تواند نقش محوری تری در حل مسایل مبتلای صنعت غذا داشته باشد ؟

    با توجه به اینکه هنوز هم انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محل پیوند دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرایی می باشد می تواند با ایجاد تعامل بین این سه بخش و تشکیل کمیته های علمی و گسترش فعالیتهای علمی ،پژوهشی و آموزشی و ارتباط موثرتر با انجمن های صنفی و نهادهای حکومتی نقش بسیار قابل توجهی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها داشته باشد .

    • آقای دکتر نظر به سمت جنابعالی به عنوان مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی ؛ وضعیت کیفیت محصولات تولیدی صنایع غذایی را چگونه ارزیابی می کنید؟

    اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی مسئول نظارت بر کلیه مواد اولیه و محصولات وارداتی بلحاظ ضوابط سلامتی می باشد و علاوه بر آن مسئولیت نظارت بر کلیه محصولات تولیدی در سطح کارخانه ای و کارگاهی را عهده دار است . در مجموع وضعیت تولیدات صنایع غذایی کشور از لحاظ داشتن ضوابط و ویژگی های لازم بلحاظ فاکتورهای کیفی و سلامتی را می توان خوب ارزیابی کرد ،بطوریکه آحاد جامعه با عرضه محصولات کیفی و سالمی توسط کارخانجات و کارگاههای صنایع غذایی روبرو هستند .

    • اختلاف سلیقه و موازنه کاری همواره میان بعضی از سازمان ها و نهادها وجود دارد ، در مورد سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد نیز این مسئله وجود دارد ؟ در صورت تایید ، آیا گامی در راستای حل این مسائل برداشته شده است ؟

    اختلاف سلیقه و موازنه کاری بین دستگاهها در زمینه های مرتبط با غذا  بیشتر ناشی از پرداختن به مسایل خارج از حیطه کاری ذاتی آن سازمانها می باشد

    اختلاف سلیقه و موازنه کاری بین دستگاهها و سازمانهای مختلفی که در زمینه های مرتبط با غذا مشغول به کار هستند بیشتر ناشی از پرداختن به مسایل خارج از حیطه کاری ذاتی آن سازمانها می باشد چون هر دستگاهی برای پرداختن به کار خاصی پایه ریزی شده و اگر آن دستگاه به کارهایی که وظیفه دستگاههای دیگر است بپردازد در آن موقع تداخل وظایف و موازنه کاری پیش می آید . البته این فرانگری در حتی در بخش های مختلف یک وزارتخانه نیز دیده می شود که با تشکیل شوراهای هماهنگ کننده می توان این مسایل را تا حدود زیادی حل و فصل کرد.

    • نظر جنابعالی را در خصوص تاثیر تحریم ها بر مسایل و مشکلات اقتصادی را بدانیم ؟

    قاعدتا تحریم ها باعث بروز مشکلات زیادی خصوصا در زمینه انتقال پول از داخل به خارج و بالعکس شده و تاثیرات زیادی را در زمینه تامین مالی کالاهای وارداتی و صادراتی بوجود آورده است و عدم ثبات نرخ ارز و همچنین چندگانگی نرخ آن نیز مشکلات اقتصادی زیادی را برای تولیدکنندگان فراهم کرده که مانع پیش بینی و برنامه ریزی کاری آنها شده است .البته در مجموع دولت توانسته تا حدود زیادی این مشکلات را کنترل نماید بطوریکه اختلال قابل توجهی در زمینه واردات و صادرات نداریم و تامین مواد اولیه و کالاهای ضروری بنحو مطلوب صورت می پذیرد.

    گفتگو و مصاحبه

     

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانتشکل های صنایع غذاییدکتر محمدحسین عزیزیمدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    بیشتر بخوانید
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400

    پر بازدیدها

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    رژیم غذایی ناسالم وارد اقتصاد جهانی شد

    17 آبان 1402
    وزیر بهداشت تاکید کرد؛ ضرورت تدوین نقشه تغذیه کشور/ معرفی رستوران‌های استاندارد

    وزیر بهداشت تاکید کرد؛ ضرورت تدوین نقشه تغذیه کشور/ معرفی رستوران‌های استاندارد

    22 آبان 1402
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    تاثیر مصرف نمک در کاهش فشارخون

    25 آبان 1402
    پیگیری تصویب لایحه شورای عالی امنیت غذایی در جلسه هفته آتی دولت

    پیگیری تصویب لایحه شورای عالی امنیت غذایی در جلسه هفته آتی دولت

    4 آذر 1402
    نرخ ارز محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی و صادراتی متفاوت شد

    هشدار نسبت به رسوب کالاها در بنادر/ درخواست ورود سران قوا به موضوع

    4 آذر 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود