یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home گفتگو و مصاحبه ها

    دکتر محمدحسین عزیزی : اگر تشکل های صنفی با تشکل های علمی همکاری مستحکمتری ایجاد کنند ، شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی خواهیم بود

    خبرنگار پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) لحظاتی را کنار مرد دانش و استاد دانشگاه دکتر محمدحسین عزیزی بوده و از ایشان که از سال 93 رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشند و از شهریور 98 مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هستند سوالاتی را طرح نموده و جناب دکتر با سعه صدر همیشگی و با کلام دلنشین و به روشنی پاسخ دادند ، اینجاست که گواه دانشجویان ایشان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی تربیت مدرس به عین می شود که دکتر دانشجویان خود را تا رساندن به سر منزل مقصود هدایت می کنند .

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۱۷, ۱۳۹۹
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دکتر محمدحسین عزیزی : اگر تشکل های صنفی با تشکل های علمی همکاری مستحکمتری ایجاد کنند ، شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی خواهیم بود

    ضمن تشکر از آقای دکتر محمدحسین عزیزی در خصوص حمایت از پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران شما را  بخواندن متن این مصاحبه در ایفتاتی آی  دعوت می کنیم :

    • آقای دکتر عزیزی ، با توجه به اینکه تشکل های صنایع غذایی وظیفه بهبود وضعیت صنعت غذا و ارائه بهتر خدمات را دارند ؛ آیا به نظر جنابعالی تشکل ها وضعیت مناسبی در کشور دارند ؟

    تشکل های صنایع غذایی را می توان به دو زیر مجموعه صنفی و علمی تقسیم بندی نمود .تشکل های صنفی بلحاظ مالی از وضعیت بهتری برخوردارند و عمده فعالیت آنها نیز حل و فصل امور صنفی تشکل مربوط به زمینه کاری اعضای خود می باشد . تشکل های علمی بلحاظ مالی وضعیت خوبی ندارند و به همین دلیل نمی توانند فعالیت قابل توجهی نسبت به مسایل مبتلا به صنایع غذایی انجام دهند . در زیر مجموعه تشکل های صنفی دو تشکل : 1- کانون انجمن های صتفی صنایع غذایی  2- فدراسیون تشکل های صنایع غذایی تشکیل شده اند که آنها نیز عمدتا به دنبال حل و فصل امور صنفی مشترک بین تشکل ها هستند .

    اگر تشکل های صنفی با تشکل های علمی همکاری مستحکمتری ایجاد کنند ، شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی خواهیم بود .

    اگر تشکل های صنفی مخصوصا کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی و فدراسیون تشکل های صنایع غذایی غذایی بتوانند با تشکل های علمی صنایع غذایی همکاری مستحکمتری را ایجاد کنند و به عنوان بازوی مالی تشکل های علمی عمل نمایند می توان شاهد تحول چشمگیری در زمینه های علمی ،پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی بود .

    • با توجه به اینکه جنابعالی ریاست انجمن علوم و صنایع غذایی ایران را بر عهده دارید و نظر به قدمت و سابقه دیرینه انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ؛ عملکرد انجمن را چگونه ارزیابی می کنید ؟ آیا به نظر شما انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در این سالها رسالت و اهداف خود را اجرا کرده است ؟

    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران که به عنوان اولین تشکل در زمینه صنایع غذایی مطرح است در سال های اولیه تاسیس به دلیل نبودن تشکل مشابه در زمینه صنایع غذایی با تجمیع عضویت دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرایی توانسته نقش قابل توجهی در ارتقا صنعت غذا داشته باشد ولی با شکل گرفتن تدریجی انجمن های صنفی و همچنین ضعف بنیه مالی فعالیت انجمن در بعضی سالها با کاهش مواجه بوده است اگرچه علی رغم همه مشکلات مالی می توان در مجموع فعالیت انجمن را در زمینه برگزاری همایش ها و کنگره ها و کلاس های آموزشی و پیگیری مشکلات صنعت غذا بسیار قابل توجه ارزیابی کرد .

    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با پرداختن به زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی انجمن توانسته جایگاه خوبی در بین دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرائی پیدا نماید

    در چند سال اخیر با توجه به تغییرات مدیریتی انجمن و تغییر نگرش و پرداختن به زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی انجمن توانسته جایگاه خوبی در بین دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرائی پیدا نماید . منتها باید در جهت ارتقا این فعالیتها به کمک همه دست اندرکاران غذا همت گمارد .

    • آیا انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می تواند نقش محوری تری در حل مسایل مبتلای صنعت غذا داشته باشد ؟

    با توجه به اینکه هنوز هم انجمن علوم و صنایع غذایی ایران محل پیوند دانشگاهیان ،صنعتگران و مسئولین اجرایی می باشد می تواند با ایجاد تعامل بین این سه بخش و تشکیل کمیته های علمی و گسترش فعالیتهای علمی ،پژوهشی و آموزشی و ارتباط موثرتر با انجمن های صنفی و نهادهای حکومتی نقش بسیار قابل توجهی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها داشته باشد .

    • آقای دکتر نظر به سمت جنابعالی به عنوان مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی ؛ وضعیت کیفیت محصولات تولیدی صنایع غذایی را چگونه ارزیابی می کنید؟

    اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی مسئول نظارت بر کلیه مواد اولیه و محصولات وارداتی بلحاظ ضوابط سلامتی می باشد و علاوه بر آن مسئولیت نظارت بر کلیه محصولات تولیدی در سطح کارخانه ای و کارگاهی را عهده دار است . در مجموع وضعیت تولیدات صنایع غذایی کشور از لحاظ داشتن ضوابط و ویژگی های لازم بلحاظ فاکتورهای کیفی و سلامتی را می توان خوب ارزیابی کرد ،بطوریکه آحاد جامعه با عرضه محصولات کیفی و سالمی توسط کارخانجات و کارگاههای صنایع غذایی روبرو هستند .

    • اختلاف سلیقه و موازنه کاری همواره میان بعضی از سازمان ها و نهادها وجود دارد ، در مورد سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد نیز این مسئله وجود دارد ؟ در صورت تایید ، آیا گامی در راستای حل این مسائل برداشته شده است ؟

    اختلاف سلیقه و موازنه کاری بین دستگاهها در زمینه های مرتبط با غذا  بیشتر ناشی از پرداختن به مسایل خارج از حیطه کاری ذاتی آن سازمانها می باشد

    اختلاف سلیقه و موازنه کاری بین دستگاهها و سازمانهای مختلفی که در زمینه های مرتبط با غذا مشغول به کار هستند بیشتر ناشی از پرداختن به مسایل خارج از حیطه کاری ذاتی آن سازمانها می باشد چون هر دستگاهی برای پرداختن به کار خاصی پایه ریزی شده و اگر آن دستگاه به کارهایی که وظیفه دستگاههای دیگر است بپردازد در آن موقع تداخل وظایف و موازنه کاری پیش می آید . البته این فرانگری در حتی در بخش های مختلف یک وزارتخانه نیز دیده می شود که با تشکیل شوراهای هماهنگ کننده می توان این مسایل را تا حدود زیادی حل و فصل کرد.

    • نظر جنابعالی را در خصوص تاثیر تحریم ها بر مسایل و مشکلات اقتصادی را بدانیم ؟

    قاعدتا تحریم ها باعث بروز مشکلات زیادی خصوصا در زمینه انتقال پول از داخل به خارج و بالعکس شده و تاثیرات زیادی را در زمینه تامین مالی کالاهای وارداتی و صادراتی بوجود آورده است و عدم ثبات نرخ ارز و همچنین چندگانگی نرخ آن نیز مشکلات اقتصادی زیادی را برای تولیدکنندگان فراهم کرده که مانع پیش بینی و برنامه ریزی کاری آنها شده است .البته در مجموع دولت توانسته تا حدود زیادی این مشکلات را کنترل نماید بطوریکه اختلال قابل توجهی در زمینه واردات و صادرات نداریم و تامین مواد اولیه و کالاهای ضروری بنحو مطلوب صورت می پذیرد.

    گفتگو و مصاحبه

     

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانتشکل های صنایع غذاییدکتر محمدحسین عزیزیمدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو
    پست قبلی

    معاون توسعه و آموزش: ۱۴۰۰ تعاونی کشاورزی غیرفعال ساماندهی می شود

    پست بعدی

    کنجاله سویا از مرز باشماق مریوان وارد کشور می‌شود

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    بیشتر بخوانید
    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    پست بعدی
    کنجاله سویا از مرز باشماق مریوان وارد کشور می‌شود

    کنجاله سویا از مرز باشماق مریوان وارد کشور می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به جوامع محلی واگذار شود

    حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به جوامع محلی واگذار شود

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    ۳.۵ برابر نیاز کشور کالا ذخیره‌ شده است

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    رها سازی لارو ماهی در خلیج فارس

    تولید بیش از ۱۸ میلیون قطعه لارو ماهی در مراکز تکثیر شیلات خوزستان

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    چاقی با این راهکار قابل درمان است

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.