دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست گفتگو و مصاحبه ها

    دكتر چنگيز اسفنديارى : رویکرد وزارت جهادکشاورزی ایجاد، توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و غذایی محصولات کشاورزی

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مديركل دفتر صنايع تبديلى و غذايي وزارت جهاد كشاورزى

    توسط پروانه خانی
    16 دی 1399
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    دكتر چنگيز اسفنديارى : رویکرد وزارت جهادکشاورزی ایجاد، توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و غذایی محصولات کشاورزی
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    جناب دکتر چنگیز اسفندیاری ؛ ضمن تشکر از جنابعالی و فرصتی که به ایفتاتی آی  دارید ؛ لطفا در خصوص نقش صنایع تبدیلی و غذایی در بخش کشاورزی ایران توضیحاتی بفرمایید :

    نتایج مطالعات گوناگون در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه بیانگر این است که در این کشورها بین درآمد کشاورزی و سطح توسعه یافتگی آنها ارتباط مستقيم و معني داري وجود دارد، ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و غذایی در قطب هاي تولید محصولات کشاورزی مي تواند ضمن تكميل زنجيره توليد محصولات و فراورده هاي كشاورزي موجب کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، ارتقاء سطح بهره وری، ایجاد ارزش افزوده، افزایش درآمد بهره برداران، توسعه بخش كشاورزي، ایجاد فرصت های شغلی و کنترل روند مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها، توسعه صادرات بخش کشاورزی و در نهايت تحقق امنیت غذايي كشور گردد.

    آقای دکتر اسفندیاری ، نظر جنابعالی در خصوص بخش کشاورزی و اهمیت این بخش در توسعه اقتصادی چیست ؟

    بخش کشاورزی به اعتبار شاخص های اقتصادی مهمی چون رشد مستمر تولید، بازدهی مطلوب سرمایه، ارزآوری و اشتغال بیشتر ، سهم قابل توجه در تامین امنیت غذایی داشته و با سایر بخش های اقتصادی قابل مقایسه نبوده و از قابلیت های فراوانی برخوردار است که می توان آن را به عنوان محور توسعه اقتصادی کشور تلقی کرد.

    آقای دکتر با توجه به سمت جنابعالی به عنوان مديركل دفتر صنايع تبديلى و غذايي وزارت جهاد كشاورزى در مورد اهمیت صنایع تبدیلی و تکمیلی توضیحاتی بفرمایید:

     صنایع تبدیلی و غذایی نقش مهمی در تامین امنیت غذایی، اشتغالزایی، عمران و توسعه مناطق به ویژه مناطق روستایی را دارد. این موضوع باعث توزیع بهتر درآمد و رفاه و در نتیجه برقراری عدالت اجتماعی می شود. بنابراین، ضمن اینکه توسعه صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی یکی از محورها و زیرشاخه های اولویت های صنعتی می باشد، یکی از زیرساختهای مهم بخش کشاورزی محسوب گردیده و دارای اهمیت برای این بخش می باشد.

    آقای دکتر اسفندیاری ؛ نظر شما را در خصوص اثرات سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی جویا شویم ؟

    سرمايه گذاري در صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي داراي اثرات چند وجهي است. از يك سو با كاهش ضايعات محصولات كشاورزي به افزايش ارزش افزوده و صادرات بخش كشاورزي كمك مي كند و توليد ملي را بهبود مي بخشد و از طرف ديگر با ايجاد اشتغال در مناطق مستعد توليد محصولات كشاورزي كه عمدتاٌ روستاها هستند در كاهش فقر،  نابرابري و گسترش امنيت سياسي و اجتماعي و ايجاد تعادلهاي منطقه اي نقش مثبتي ايفا مي كنند.

    لطفا عوامل موثر در توسعه صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی کشور را برای خوانندگان محترم ما ؛ بفرمایید :

    • توجه کامل به اولویت های سرمایه گذاری در قطبهای تولید محصولات کشاورزی در صنایع تبدیلی و تکمیلی در صدور مجوزهای واحدهای صنعتی.
    • اجرای دقیق برنامه های تعیین شده (با توجه به اولویت های فوق) برای ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی
    • زمینه سازی برای مشارکت هر چه بیشتر بهره برداران بخش جهت سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی به منظور بازگشت ارزش افزوده محصولات فرآوری شده به آنها.
    • برخورداری صنایع تبدیلی از نرخ سود تسهیلات بخش کشاورزی
    • افزایش میزان اعتبارات سرمایه درگردش و بازسازی و نوسازی و تخصیص به موقع اعتبارات
    • حمایت از زنجیره ای نمودن سرمایه گذاری ها در کلیه حلقه های بخش کشاورزی با اولویت مشارکت بهره برداران بخش
    • حمایت از توسعه پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی در قطب های تولید و مناطق با پتانسیلهای صادراتی

     

    جناب آقای دکتر ؛ رویکرد وزارت جهادکشاورزی در صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی چیست ؟

    • ایجاد، توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و غذایی محصولات کشاورزی فساد پذیر در کانون و قطب های عمده تولید محصولات کشاورزی و روستاها با مشارکت بهره برداران بخش و با گرايش توسعه صادرات
    • فعال سازی ظرفیت های نیمه خالی با سرمایه گذاری در کشت قراردادی محصولات کشاورزی در داخل و واردات مواد اولیه از خارج
    • تسریع در تکمیل طرحهای نیمه تمام(با پیشرفت فیزیکی بالای 60درصد)
    • هدفمند نمودن سرمایه گذاری و بازنگری در رویه صدور جوازهای تأسیس
    • بازسازی و نوسازی واحدهای فرسوده موجود
    • توسعه باراندازها و واحدهای سردخانه ای کوچک در کنار مزارع و باغات بمنظور کاهش ضایعات در دوره پس از برداشت
    • گسترش و توسعه زنجیره ها  به ویژه  زنجیره سرد و زنجیره محصولات صادراتی
    • حمایت از توسعه پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی در قطب های تولید و مناطق با پتانسیلهای صادراتی

     

    گفتگو و مصاحبه

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: دكتر چنگيز اسفنديارىصنایع تبدیلی و تکمیلیمديركل دفتر صنايع تبديلى و غذاييوزارت جهاد كشاورزى
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    ادامه مطلب
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist