یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مرغداران با دپوی تخم مرغ در واحد‌ها رو‌به‌رو هستند

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    در روزهایی که ایران میزبان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای اقتصادی منطقه بود، صنایع غذایی کشور فرصتی یافتند تا چهره‌ای تازه، قدرتمند، آینده‌نگر و جهان شمول از خود ارائه دهند؛ حضوری که نه‌تنها بر پایه ظرفیت‌های تولیدی، بلکه بر مبنای بلوغ تعاملات بین‌المللی و درک واقع‌بینانه از پیچیدگی‌های تجارت جهانی شکل گرفت.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران گفت: «باور ما این است که صادرات موفق، تنها انتقال کالا نیست؛ بلکه انتقال اعتماد، استاندارد، برند و تصویر ملی است. بر همین اساس، راهبری حضور شرکت‌های فعال در ایران اکسپو ۲۰۲۵ با رویکردی کاملاً حرفه‌ای و راهبردی صورت گرفت. کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با ایفای نقشی فعال در ساماندهی این حضور، تمرکز خود را فراتر از سطح نمایشگاهی قرار داد و بر ورود به مذاکرات واقعی، هدفمند و سازنده تجاری تأکید کرد.»
    امینی افزود: «در این مسیر، ده‏ها شرکت فعال در زنجیره صنایع غذایی، از لبنیات و نوشیدنی گرفته تا خشکبار، کنسرو و شیرینی‌جات، نماینده ظرفیت‌های متنوع و رو به رشد ایران در این صنعت بودند. از سوی دیگر استقبال پررنگ فعالان تجاری از بازارهای متنوع صادراتی از توانمندی های صنایع غذایی ایران به وضوح قابل مشاهده بود، در این میان حتی نمایندگانی از کشورهایی مانند قزاقستان، عمان، تونس، ونزوئلا و… در نمایشگاه حضور پیداکردند که پیش‌تر تعامل محدودی با صنایع غذایی ایران داشتند. این استقبال نشان داد که برند ایرانی، اگر با زیرساخت صادراتی حرفه‌ای همراه باشد، می‌تواند به‌سرعت اعتماد بازارهای جدید را جلب کند.»
    رئیس کمیسیون صنایع غذای اتاق بازرگانی ایران با اشاره به مذاکرات متعدد فعالان صنعت داخلی با بازرگانان بین المللی در این رویداد تصریح کرد: «در جلسات متعدد تخصصی برگزارشده برندهای ایرانی با هیأت‌های خارجی، پیام مشترک و روشنی شنیده شد: «ایران از ظرفیت‌های چشم‌گیری برخوردار است»، اما چالش‌هایی چون ضعف در بسته‌بندی، نبود انسجام در برندسازی، و پیچیدگی فرآیندهای صادراتی، مانع دستیابی به سهم بیشتر از بازارهای منطقه‌ای شده‌اند. در پاسخ به این دغدغه‌ها، کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، سازوکاری فرابخشی با مأموریت یکپارچه‌سازی مقررات، حذف موانع غیرضروری و ارائه مشوق‌های هوشمند برای تقویت جایگاه صادرکنندگان، تحت عنوان «ستاد ملی تسهیل صادرات صنایع غذایی» را مطرح کرد.
    نکته‌ای کلیدی که باید مورد تأکید قرار گیرد، عبور صنایع غذایی از نقش صرفاً تولیدی، و ایفای نقش در دیپلماسی اقتصادی کشور است. این صنعت، امروز دیگر تنها صادرکننده کالا نیست؛ بلکه حامل تصویر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ایران در سطح جهانی است. دیپلماسی اقتصادی، صرفاً در سطوح دولتی شکل نمی‌گیرد؛ بلکه در سالن‌های مذاکره، نشست‌هایB2B و رفتار حرفه‌ای بخش خصوصی نیز تبلور می‌یابد.»
    امینی با اشاره به نقش مهم و حضور مؤثر و نقش آفرین شرکت های دانش بنیان در پیشبرد اهداف صنعت غذای کشور، تصریح کرد: «در این رویداد برجسته، صنعت غذایی ایران یکی از تحولات عمیق و امیدبخش خود را به نمایش گذاشت و آن با حضور معنادار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های فناور در صنعت غذا همراه بود. برای نخستین ‌بار، فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی در کنترل کیفیت، ردیابی دیجیتال در زنجیره تأمین و بسته‌بندی هوشمند، در کنار توان تولید سنتی قرار گرفتند. این هم‌نشینی میان تجربه و نوآوری، نویدبخش آغاز تغییری بنیادین در ساختار صنعت غذاست؛ تغییری که اگر مورد حمایت جدی قرار گیرد، می‌تواند مسیر تحول رقابت‌پذیری را هموار کند.»
    امینی افزود: «با پایان این رویداد ارزشمند متکی به اقتصاد صادرات محور، اینک زمان تحلیل و جهت‌دهی به دستاوردها فرا رسیده است. آنچه باقی مانده نه غرفه‌ها و تابلوها، بلکه اعتمادهای ایجادشده، تفاهم‌نامه‌های امضا شده و مسیرهایی است که باید با انسجام، برنامه‌ریزی و حمایت مؤثر ادامه یابند. این پایان یک رویداد نیست؛ بلکه آغازی است برای حضور مؤثرتر و پایدارتر صنعت غذا در بازارهای منطقه‌ای و جهانی.»

    سرویس خبری: نمایشگاه ها و همایش ها

     

    منبع: پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی )

    برچسب ها: اقتصاد و بازاراکسپو 2025صنایع تبدیلی و تکمیلیکمیسیون صنایع غذایینمایشگاه ها و همایش ها
    پست قبلی

    ۳۵ درصد حبوبات از طریق واردات تامین می‌شود

    پست بعدی

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    اختصاصی ایفتاتی آی / برگزاری هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین‌آلات و محصولات صنایع غذایی+فیلم و تصاویر
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    اختصاصی ایفتاتی آی / برگزاری هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین‌آلات و محصولات صنایع غذایی+فیلم و تصاویر

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه ‎خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، در این همایش، جمعی از مسئولان، مدیران و...

    بیشتر بخوانید
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی از طریق برگزاری نمایشگاه

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    پر بازدیدها

    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    بی توجهی به اجرای مصوبه الگوی کشت عامل اصلی مازاد هندوانه و پیاز روی دست کشاورزان

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    راهکارهای برنامه هفتم برای مقابله با بحران کم‌آبی

    نجات گندمزارهای گرمسار از خشکسالی با رهاسازی آب سرریز سد نمرود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    نرخ خریدحمایتی مرغ منجمد ۹۸ هزارتومان/صادرات ۳۰ هزارتن مرغ طی سال گذشته

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    کمترین تورم سالانه بخش گاوداری های صنعتی مربوط به تولید «شیر» است

    اصلاح قیمت شیرخام منجر به گرانی لبنیات می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.