سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    در بازار گوشت و مرغ چه می‌گذرد؟ / قیمت‌ها کاهش می‌یابد

    این روزها بازار گوشت قرمز و مرغ نوسان‌های زیادی را تجربه می‌کند، به طور مثال در 2 هفته اخیر شاهد افزایش نجومی قیمت خرید دام زنده و در نتیجه آن افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار بوده‌ایم. بازار گوشت مرغ نیز همین شرایط را دارد و قیمت ها در برخی مناطق به بیش از 25 هزار تومان رسیده است. اما کارشناس معتقدند با تعیین قیمت مصوب جدید برای مرغ و همچنین عدم کشش بازار برای قیمت بالایی گوشت قرمز، کاهش قیمت برای این کالاها اتفاق خواهد افتاد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    5 آبان 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    در هفته‌های گذشته قیمت فروش هر کیلوگرم گوساله زنده از 31 تا 32 هزار تومان به 45 هزار تومان و هر کیلوگرم گوسفند از 38 تا 40 هزار تومان به 50 هزار تومان افزایش یافت. دو دلیل عمده برای افزایش قیمت 10 تا 15 هزار تومان برای هر کیلوگرم دام را عنوان می‌شود.
    مهترین دلیل اعمال محدودیت جابه‌جایی دام و پلاک کوبی بوده که توسط سازمان دامپزشکی کشور در حال اجرا است. دلیل دوم رشد قیمت نهاده‌ها و مشکلات موجود در تامین آن‌ها است.
    اما در دو روزهای اخیر قیمت در بازار خرید و فروش دام زنده در سراشیبی قرار گرفته به نحوی که هر کیلوگرم دام زنده 7 تا 8 هزار تومان کمتر از روزهای گذشته معامله می‌شود.
    منصور پوریان، از فعالان حوزه تامین دام،  علت قرار گرفتن قیمت خرید و فروش دام زنده را عدم کشش و رکود در بازار مصرف عنوان کرد.
    به گفته وی؛ با افزایش قیمت نجومی دام زنده در هفته‌های اخیر، کشتار در کشتارگاه دست کم 70 درصد کاهش داشته است.
    پوریان افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم دام زنده سبک 43 هزار تومان و هر کیلوگرم دام زنده سبک 35 تومان در بازار فروخته می‌شود.
    وی قیمت لاشه برای مصرف کننده را 2 برابر قیمت عرضه دام زنده عنوان کرد.
    در بازار گوشت مرغ چه می‌گذرد؟
    بازار گوشت مرغ نیز در هفته‌های اخیر داغ بوده و افزایش قیمت را تجربه کرده است. کارگروه تنظیم بازار برای مهار قیمت به دست به کار شد و در تاریخ 99.7.23 قیمت خرید هر کیلوگرم مرغ زنده از مرغداران را 13 هزار و 100 تومان به علاوه 10 درصد و قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم برای مصرف کننده را 6 هزار تومان بیش از خرید مرغ زنده مصوب کرد. به این ترتیب قیمت خرید مرغ زنده از مرغداران باید تا 14 هزار و 410 تومان و قیمت مجاز برای مرغ گرم برای مصرف‌کننده باید تا 20 هزار و 410 تومان باشد. اما به رغم این مصوبه همچنان قیمت این کالا در بازار بالا است.
    امیر دهقان، یکی از فعالان تامین و عرضه گوشت مرغ، دلیل تداوم گرانی در بازار را بالا بود هزینه تولید برای مرغداران می‌داند.
    وی ادامه داد: در صورتی باید انتظار فروش قیمت مرغ با نرخ مصوب باشیم که همه نهاده‌ها با نرخ مصوب به دست مرغداران برسد. در حالیکه هم اکنون حداکثر 50 درصد نهادهای دامی با قیمت مصوب در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد.
    دهقان قیمت امروز خرید هر کیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری از مرغدار را 17 هزار تا 17 هزار و 500 تومان و قیمت عرضه هر کیلوگرم مرغ گرم برای مصرف کننده را به طور متوسط 25 تا 25 هزار و 500 تومان عنوان کرد.
    به گفته این فعال حوزه تولید و عرضه گوشت مرغ؛ هر کیلوگرم مرغ در صورت قطعه بندی 6 هزار تومان گران‌تر فروخته می‌شود.

    سرویس های خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزار ی کار ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    صبا ژاله خاکی

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است
    اخبار اقتصاد و بازار

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    سید محمد آقامیری روز سه شنبه ۹ خرداد در حاشیه بازدید از موسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    9 خرداد 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نشانه‌های خروج بازار برنج مازندران از رکود

    9 خرداد 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    9 خرداد 1402
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    24 اردیبهشت 1402
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نان گران می شود؟ | رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران : دخل و خرج نانوایان با هم نمی خواند | ۱۴۰ درصد از نرخ واقعی نان عقب هستیم

    17 اردیبهشت 1402
    اینفوگرافیک | علائم بیماری و نحوه انتقال روتاویروس | هشدار افزایش روتاویروس در تهران

    اینفوگرافیک | علائم بیماری و نحوه انتقال روتاویروس | هشدار افزایش روتاویروس در تهران

    11 اردیبهشت 1402
    نیازی ؛سرپرستی وزارت صمت را به عهده گرفت

    نیازی ؛سرپرستی وزارت صمت را به عهده گرفت

    11 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود