سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر داد: تولیدکنندگان کنسرو، نیازمند ۵۰ میلیون دلار نقدینگی

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان این صنعت با مشکل مواد اولیه تن ماهیان وارداتی روبرو هستند گفت: برای خروج از این بحران این صنعت نیازمند ۵۰ میلیون دلار نقدینگی است.

    توسط پروانه خانی
    2 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر داد:  تولیدکنندگان کنسرو، نیازمند ۵۰ میلیون دلار نقدینگی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    «سیدمحمد میررضوی» روز شنبه در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران ضمن انتقاد از تاخیر بانک مرکزی در تخصیص ارز مورد نیاز صنعت گفت: اکنون صنعت کنسروسازی با مشکل جدی تامین مواد اولیه  ماهی تن وارداتی روبروست که درصورت عدم توجه این صنعت با مشکل جدی روبرو می شود.

    وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر علاوه بر کاهش صید تن ماهیان داخلی، میزان واردات تن ماهیان کاهش یافته است اضافه کرد: با وجود اینکه ارز رسمی به ارز نیمایی تبدیل شده اما کماکان این ارز نیز توسط بانک مرکزی تخصیص داده نمی شود.

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران  اظهارداشت: در سال ۹۶ نزدیک  ۱۵ هزارتن ماهی تن با ارز رسمی به کشور وارد می شد که با حذف ارز رسمی، این میزان در سال ۹۸ به پنج هزارتن و در سال ۹۹ به یک هزارو ۵۰۰ تن رسیده است.

    وی با اشاره به تمایل اقشار کم درآمد جامعه به کنسرو، این محصول را  پرمصرف برای موارد بحرانی زلزله و جنگ دانست و تصریح کرد: دولت در صورت  تامین ٥٠ میلیون دلار ارز مورد نیاز این صنعت می تواند از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان حمایت کند.

    میررضوی اظهارداشت: این درحالیست که کشور سالانه ۵۰۰ میلیون دلار از محل صادرات محصولات شیلاتی ارزآوری دارد.

    قیمت تمام شده هر عدد کنسرو ماهی ۳۰ هزارتومان

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد یک کنسرو را ماهی تشکیل می دهد گفت: در فصل صید قیمت هر کیلوگرم ماهی تن داخلی نزدیک ۳۵ هزارتومان و ماهی وارداتی بین ۴۰ تا ۴۵ هزارتومان است.

    میررضوی افزود: با توجه به هزینه های تمام شده تولید اکنون نرخ واقعی هر عدد کنسرو ماهی ۳۰ هزارتومان است که این رقم مورد تایید سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفته است.

    وی اضافه کرد: صنعت کنسروسازی برای اینکه این محصول در دسترس تمامی اقشار جامعه قرار بگیرد با قیمت گذاری هر عدد کنسرو ماهی به نرخ  ۲۷ هزارتومان توافق کرده اند.

    بیکاری ۶۰ هزار نفر در صورت تعطیلی برخی کارخانجات کنسروسازی 

    «مسعود بختیاری » نایب رییس سندیکای کنسروسازی ایران گفت: اکنون از تعداد  ۱۳۵ کارخانه کنسرو سازی در کشور تنها ۳۰ کارخانه فعال هستند که بخش عمده انان با یک سوم از توان خود مشغول به کارهستند.

    وی با بیان اینکه این کارخانجات در مناطق کم برخوردار قرار دارند افزود: با توجه به اینکه ماهی به صورت دستی پاکسازی می شود، ظرفیت اشتغال در این صنعت بالاست.

    نایب رییس سندیکای کنسروسازی ایران اظهارداشت: در صورت ادامه این وضعیت احتمال خروج برخی کارخانجات از چرخه تولید وجود دارد که می تواند بیکار ۶۰ هزار نفر را در پی داشته باشد.

    وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در ایران کمتر از نصف میانگین جهانی است ادامه داد: ایران از لحاظ مصرف محصولات شیلاتی در رتبه ۱۰۰ و از لحاظ مصرف تن ماهیان در رتبه چهارم قرار دارد.

    بختیاری با بیان اینکه واردات تن ماهیان امری اجتناب ناپذیر است گفت: بحران این صنعت به عدم حمایت دولت در تخصیص ارز نیمایی و نبود قیمت گذاری مناسب برمی گردد

    وی ادامه داد: سازمان شیلات سوخت یارانه ای برای  ۲۰۰ هزار تن صید در اختیار صیادان کشور قرار داده درحالی که صید داخلی محصولات شیلاتی حدود ۷۰ هزار تن است.

    رسوب ۵ هزارتن ماهی تن در گمرکات 

    « سید جلال الدین بنی هاشمی» یکی از تولیدکنندگان کنسروماهی گفت: از ابتدای خردادماه تاکنون پنج هزارتن ماهی تن به دلیل عدم تخصیص ارز نیمایی در گمرکات باقیمانده است.

    وی با بیان اینکه ماهی تن وارداتی در اردیبهشت ماه ثبت سفارش شده است اظهارداشت: اکنون تولیدکنندگان روزانه بابت نگهداری این میزان ماهی تن ۵۰۰ میلیون تومان دموراژ پرداخت می کنند که هزینه هنگفتی را برای صنعت در پی دارد.

    یکی از تولیدکنندگان کنسروماهی محصولات شیلاتی را از محصولات فساد پذیر دانست و افزود: در نهایت مدت زمان نگهداری این محصول برای مصرف هفت ماه است.

    بنی هاشمی تصریح کرد: اکنون صنعت کنسرو سازی نیازمند تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است در غیراینصورت صنعت دچار چالش جدی و جبران ناپذیری خواهد شد.

    صید داخلی پاسخگوی نیاز تولیدکنندگان نیست

    «رضا لطفی» یکی دیگر از تولیدکنندگان کنسرو ماهی گفت: اکنون با توجه به شرایط منابع دریایی، صید داخلی پاسخگوی نیاز تولیدکنندگان این صنعت نیست و باید به ناچار بخشی از نیاز این صنعت از محل واردات تامین شود.

    وی اظهارداشت: اکنون صید داخلی تن ماهیان به نصف رسیده است که کارخانجات تولیدکننده را با مشکل جدی روبرو کرده زیرا در بخش صادرات با کمبود مواد اولیه روبرو هستیم.

    یکی از تولیدکنندگان کنسروسازی ادامه داد: این در حالیست که چرخه تولید نیازمند صادرات است.

    وی تصریح کرد: با وجود مشکلات عدیده در تامین مواد اولیه این صنعت کم فروشی نمی کند مگر اینکه تولیدکنندگان کوچک و خرد چنین مسائلی را ایجاد کنند که به طور حتم سندیکا و دستگاه های نظارتی با چنین متخلفینی برخورد می کند.

    صنعت با مشکل کمبود مواد اولیه روبروست

    « مصطفی زفرقندی » یکی از اعضای سندیکای صنایع کنسرو ایران، مشکل صنعت را بالا بودن قیمت مواد اولیه داخلی و وارداتی عنوان کرد و گفت: اکنون صنعت کنسرو سازی با مشکل جدی تامین مواد اولیه با قیمت های بالاروبروست که حمایت دولت را می طلبد.

    وی اضافه کرد: قیمت جهانی ماهی در شیوع بیماری کووید – ۱۹ افزایش پیدا کرده است که ایران مستثنی از این موضوع نیست.

    وی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۲۰ هزار نفر در صنعت کنسروسازی فعالیت دارند افزود: خروج این افراد از صنعت به تعداد بیکاران کشور می افزاید که بحثی نگران کننده است.

     

    سرویس خبری :‌ فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    هدف طرح خرید برنج توسط اعضای انجمن تولیدکنندگان برنج ایران حمایت از شالیکاران است

    هدف طرح خرید برنج توسط اعضای انجمن تولیدکنندگان برنج ایران حمایت از شالیکاران است

    1 خرداد 1402
    آغاز برداشت گیاهان دارویی/حنا در روزهای آینده برداشت می‌شود

    آغاز برداشت گیاهان دارویی/حنا در روزهای آینده برداشت می‌شود

    23 اردیبهشت 1402
    سهم مازندران در تولید گندم کشور یک درصد است

    سهم مازندران در تولید گندم کشور یک درصد است

    1 خرداد 1402
    مدیر باغبانی جهاد کشاورزی یزد: امسال ۲۵ هزار تن زردآلو روانه بازار شد

    ۳۱ هزار تن زردآلو از باغات شاهرود برداشت خواهد شد

    9 خرداد 1402
    تخم مرغ در صدر افزایش قیمت + جدول

    نرخ تورم گروه‌های کالایی در فروردین ۱۴۰۲ اعلام شد/ میوه در صدر

    18 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود