چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار آشپزی

    خوراکی‌هایی که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید

    در گزارش زیر با مواد غذایی آشنا خواهید شد که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    24 شهریور 1399
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    خوراکی‌هایی که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    حتی اگر از آن دست آدم‌هایی باشید که حفظ تناسب اندام اهمیت بسیار زیادی برایشان دارد هم خوراکی‌هایی هستند که می‌توانید هر قدر دلتان بخواهد از آن‌ها بخورید. این مواد غذایی فیبر زیادی دارند و در عین حال کم کالری هستند، به همین دلیل بدون اینکه شما را چاق کنند خوب سیرتان می‌کنند.

    در ادامه با این مواد غذایی آشنا خواهیم شد.

    پاپ کورن

    خوراکی‌هایی که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید

    اگر پاپ کورن را بدون کره و شکر (مثلاً با کمی نمک) درست کنید، می‌توانید با خیال راحت آن را بخورید. یک پیمانه از پاپکورنی که به این شکل درست شده باشد فقط ۳۱ کیلوکالری دارد.

    کرفس

    ۹۵ درصد ساقه‌های کرفس از آب تشکیل شده است. این سبزی به لطف خاصیت ادرار آورش، به کاهش وزن اضافه و سم زدایی بدن کمک می‌کند.

    بادمجان

    یک پیمانه بادمجان کبابی یا پخته بدون روغن ۲۴ کیلوکالری دارد، پس بدون هیچ محدودیتی می‌توانید از خوردن این سبزی خوشمزه لذت ببرید.

    خوراکی‌هایی که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید

    پرتقال، گریپ فروت و نارنگی

    اگر قصد کاهش وزن تان را داشته باشید مصرف بیشتر میوه‌ها به شما توصیه نمی‌شود، اما میوه‌های خانواده‌ی مرکبات در این مورد یک استثنا محسوب می‌شوند. این میوه‌ها سرشار از موادی همچون فیبر، فلاونوئید‌ها و ویتامین C هستند. به همین دلیل هم سیرتان می‌کنند، هم به گوارش، کبد و پوست تان کمک می‌کنند و هم به طور کلی سلامت بیشتری به شما می‌بخشند.

    هندوانه و طالبی

    هر قاچ از این میوه‌ها بین ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری دارد پس هر قدر که دلتان بخواهد می‌توانید از آن‌ها بخورید. این میوه‌ها به دفع آب اضافه‌ی بدن کمک و کاملاً سیرتان می‌کنند.

    خیار

    خیار جزء اجتناب ناپذیر رژیم‌های غذایی لاغری است. این سبزی به مقابله با التهاب در بدن کمک می‌کند و بدون اینکه صدمه‌ای به سلامت تان بزند وزن تان را پایین می‌آورد.

    لبو

    لبو منبع مواد مغذی‌ای مثل منگنز است. این ماده غذایی به چربی سوزی کمک می‌کند، ماهیچه‌ها را به حرکت درمی آورد و قند خون را تنظیم می‌کند. یک پیمانه لبو فقط ۴۰ کیلوکالری دارد.

    خوراکی‌هایی که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید

    تخم مرغ

    شما هر وقتی از روز که دلتان بخواهد، حتی شب‌ها می‌توانید تخم مرغ بخورید بدون اینکه نگران چاق شدن تان باشید. البته چه بهتر که تخم مرغ را به جای نیمرو، آبپز کنید.

    آناناس

    این میوه‌ی لذیذ برای کسانی که می‌خواهند خود را لاغر کنند، بهترین دوست محسوب می‌شود. بروملائین موجود در آناناس باعث از بین رفتن چربی‌های بدن می‌شود و به سوخت و ساز پروتئین‌ها کمک می‌کند.

    سیب و آلو

    هر عدد سیب فقط ۵۰ کیلوکالری دارد. این میوه هم سیرتان می‌کند و هم گوارش تان را تنظیم می‌کند. آلو هم سرشار از ویتامین C و پتاسیم است که سلامت قلب و عروق را حفظ می‌کند.

    خوراکی‌هایی که هر چقدر از آن‌ها بخورید چاق نمی‌شوید

    کاهو

    کاهو سرشار از فولیک اسید است و شما می‌توانید یک عالمه از آن را بخورید. هر برگ کاهو فقط ۳ کیلوکالری دارد.

    میوه‌های توت مانند: توت فرنگی، زغال اخته و انگور فرنگی

    انگور فرنگی و زغال اخته سرشار از ویتامین C هستند. انگور فرنگی خاصیت ادرارآوری هم دارد، به همین دلیل به دفع آب اضافه‌ی بدن کمک می‌کند. توت فرنگی بسیار مغذی است و هم به گوارش بدن کمک می‌کند، هم به دستگاه قلبی عروقی آن.

    کلم، کلم بروکلی و گل کلم

    این سبزیجات به شما در مقابله با افزایش وزن کمک می‌کنند. یک پیمانه کلم خرد شده فقط ۷ کیلوکالری دارد. البته در خوردن کلم و گل کلم زیاده روی هم نباید بکنید، چون مواد مغذی آن‌ها با یُد بدن سر سازگاری ندارند، اما می‌توانید چند بار در هفته خود را از مزایای این سبزیجات مقوی برخوردار کنید.

    سرویس خبری : آشپزی

     

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    آیا خوردن دسر و میوه بعد از غذا صحیح است؟
    اخبار آشپزی

    4 دسر ساده و خوشمزه مناسب دیابتی ها

    توسط هانیه سیفی مجد
    28 شهریور 1402
    0

    دیابت یک بیماری مزمن است که با سطح غیر طبیعی گلوکز خون مشخص می شود. انسولین هورمونی است که سطح...

    بیشتر بخوانید
    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    21 مرداد 1402
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    حبوبات را در زودپز بپزید

    8 تیر 1402
    ۶ روش پخت تخم مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید! | روش تشخیص تخم مرغ تازه

    ۶ روش پخت تخم مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید! | روش تشخیص تخم مرغ تازه

    5 تیر 1402

    پر بازدیدها

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    5 مهر 1402
    رتبه اول کشوری در حوزه صنایع تبدیلی از آن زنجان شد

    ظرفیت صنایع تبدیلی سیستان و بلوچستان ۷۱ هزار تن افزایش یافت

    14 شهریور 1402
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    جزییات ساماندهی روزانه ۲۰ هزار کارگر برداشت پسته در رفسنجان

    7 شهریور 1402
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    شهر خاویاری؛ طرح بزرگ مگا پروژه شیلات با قابلیت ملی

    9 شهریور 1402
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تشدید کنترل و نظارت بر صادرات پسته ایران/ تولید سالیانه ۴۰۰ هزار تن پسته

    21 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود