سه‌شنبه 14 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    رئیس سازمان شیلات ایران: جنگل های مانگرو در تداوم چرخه حیات آبزیان نقش اساسی دارد

    رییس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: توسعه دریامحور، گام اساسی در دستیابی به امنیت غذایی

    نظرات موافقان و مخالفان پرورش تيلاپيا /تیلاپیا اكوسيستم آبي كشور را منقرض خواهد كرد

    سالانه هزار تن تیلاپیا در کشور تولید می‌شود

    ثبت بیش از ۲۷ هزار گزارش مردمی درخصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی

    /در آستانه روز جهانی خاک/ سهم ۳ درصدی اراضی مرغوب کشاورزی از مساحت کشور/ ۲۸ استان تحت پوشش پایش هوشمند

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    فرماندار سیریک: تخلیه تن ماهیان صید شده از آب‌های دور در سیریک آغاز شد/ پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    نرخ عمده فروشی میوه و سبزیجات ۱۲ تا ۱۹ آذر۱۴۰۲؛ اعلام قیمت عمده انواع میوه وسبزی/هر کیلو گوجه ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان

    خواص بی‌نظیری از سبزیجات که شاید ندانید

    اسفناج بخورید قوی می شوید؟

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    سیب ایران به کمک بازار گران هند آمد

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    بدترین خوردنی‌ها برای مغز

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    مدیرکل دفتر ترویج سازمان امور اراضی: حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم امکان‌پذیر است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    خسارت کم‌کاری و کرونا بر طرح تسطیح اراضی شالیزاری مازندران

    طرح ملی تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران که نزد کشاورزان به " طرح ژاپن " شهرت یافته ، امسال تحت تاثیر کرونا و بی توجهی به توصیه‌های کارشناسان سبب ایجاد خسارت به دهها شالیکار شهرستان بابلی شده و این توقع را در آنها ایجاد کرده است که خسارتشان باید توسط مجریان طرح و یا دولت پرداخت شود.

    توسط مریم آقایاری
    3 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    اگر چه طرح ژاپن یکی از محوری ترین طرح های توسعه کشت برنج در شمال ایران است و سابقه اجرایی ۳۰ ساله دارد ، ولی مشکلی که امسال با آن برخورد کرده در نوع خود کم سابقه بوده است.

    این طرح که تا پیش از این هم به خاطر آنچه که کارشناسان محدودیت های اقتصادی ، قانونی و اجتماعی می نامند با کندی پیش می رفته ، امسال کمبود اعتبار و شیوع کرونا هم بر مجموعه مشکلاتش اضافه شد تا این بار اعتراض ۱۳۰ شالیکار از روستای ” احمدچاله پی ” بخش لاله آباد شهرستان بابل را در پی داشته باشد.

    این کشاورزان که مالک یکصد هکتار زمین شالیزاری هستند ، می گویند که مجری طرح بر خلاف وعده اش با تاخیر چند ماهه کار تسطیح و یکپارچه سازی اراضی را انجام داده و سبب شده تا کشت شالی برایشان با تاخیر بیش از 2 ماه مواجه شود که نتیجه آن آفت زدگی و از بین رفتن محصول بوده است.

    کشاورزانی که خبرنگار ایرنا با آنها گفت و گو کرده ، گفتند که به دلیل تاخیر در اجرا طرح و تحویل ندادن بموقع زمین ، کشت برنج را نسبت به دیگر کشاورزان منطقه تا ۷۵روز با تاخیر انجام دادند و اکنون مشخص شده است که هیچ محصولی نمی توانند برداشت کنند و کسی هم پاسخگوی ضرر و زیانشان نیست.

    مشاهدات میدانی خبرنگار ما نشان می دهد که کشت شالی در اراضی یکپارچه سازی شده روستای احمدچاله پی با تاخیر بیش از ۲ ماهه و برخورد کردن با شرایط نامساعد آب و هوایی نه تنها ” ورس”  شده ، بلکه تحت تاثیر هجوم آفت کرم ساقه خوار با کاهش ۷۰ تا ۱۰۰درصدی تولید محصول مواجه شده است.

    یکی از کشاورزان روستای احمدچاله‌پی بابل در باره مشکلشان به خبرنگار ایرنا گفت : بی توجهی پیمانکار به تعهدات و عدم مدیریت بر انجام درست پیمانکاری سبب شد تا شالیکاران روستا امسال محصولی برداشت نکنند.

    احمد گتاپی افزود : کشاورزان با استقبال و انگیزه بالا پس از برداشت برنج سال گذشته  یعنی  اواخر مرداد ۹۸ زمین را تحویل پیمانکار دادند و پیمانکار نیز همان زمان ماشین آلات را وارد زمین کرد اما عملا عملیات اجرایی را شروع نکرد.

    وی ادامه داد : متاسفانه پیمانکار سرانجام پس از پیگیری های مکرر کشاورزان و اهالی روستا ، اواسط بهمن ماه سال گذشته کارش را برای اجرای طرح آغاز کرد ، در حالی که اصولا شالیکاران مناطق مرکزی مازندران که بابل هم بخشی از آن است از اسفند ماه کار کشت و کار برنج را شروع می کنند.

    این کشاورز بابلی توضیح داد : پیمانکار با استقرار ماشین آلات در زمین های شالیزاری از مرداد ماه سال گذشته و پس از برداشت محصول کشت اول ، عملا فرصت کشت دوم در این زمین ها را از ما گرفت در حالی که همه ساله شالیزاری را به روش نشای دوباره یا پرورش ساقه زیر کشت می بردیم.

    وی افزود : عملا پیمانکار با شروع کار در بهمن ماه پارسال ، یک فصل کشت و کار به ما ضرر زد و امیدوار بودیم که بتوانیم با تحویل گرفتن زمین در ماه فروردین کشت برنج سال جدید را انجام دهیم ولی اینگونه هم نشد.

    این کشاورز گفت : در واقع پیمانکار با تاخیر حدود پنج ماهه عملیات تسطیح و زهکشی را شروع کرد که با مشکلات آب و هوایی بویژه بارندگی و بعد از اسفند ماه با شیوع کرونا مواجه شد و این وضعیت سبب شد تا زمان تحویل زمین شالیزاری از ۱۰ اردیبهشت ماه امسال با یک ماه تاخیر به ۲۰ خرداد موکول شود و تازه در این تاریخ هم طرح کامل اجرا نشده بود و زمین ها ناقص تحویل شد.

    وی افزود : طبق قرارداد زمین تسطیح شده باید آب تخت می شد ، کانال ها ، زهکش ها و جاده بین مزارع  نیز باید کاملا تکمیل تحویل می شد ، اما پیمانکار در همه این موارد کوتاهی کرد و کشاورز بناچار خودش عملیات شخم وشیار و آب تخت را انجام داد تا به نشاء کاری برسد.

    گتابی با بیان این نکته که شالیکاران روستا به نسبت دیگر کشاورزان منطقه تا ۵۵ روز در نشا کاری عقب افتاده بودند ، بیان داشت : اگرچه شالیکاران نشا کاری را انجام دادند ، اما به دلیل بارندگی سیل آسا در زمان خوشه بندی و بعد از آن نسل دوم و سوم کرم ساقه خوار ، تولید محصول به میزان ۷۰ تا ۱۰۰ درصد از بین رفت.

    وی افزود : به رغم این که کشاورزان هزینه سنگین تولید را متقبل شدند ، ولی محصولی را برداشت نکردند و در واقع هر کشاورز به طور متوسط تا ۳۵ میلیون تومان امسال متضرر شده است.

    اجرای ناقص طرح 

    دهیار روستای احمد چاله پی نیز با بیان این که کشاورزان با انگیزه بالا در اجرای طرح تسطیح و یکپارچه سازی زمین شالیزاری مشارکت کردند ، گفت : متاسفانه اجرای ناقص و تاخیر در تحویل زمین بشدت کشاورزان از طرح دلزده کرده است ، در حالی که دولت صفر تا صد هزنیه های اجرای این طرح را پرداخت می کند و هدف این است که کشاورز منفعت ببرد و راضی باشد ولی کاری که پیمانکار کرد ، باعث نارضایتی کشاورزان شده است.

    حمید  پوراسماعیل همچنین با ذکر این نکته که  پیمانکار حدود پنج ماه فرصت اجرای طرح را از دست داد و باعث خسارت کشت دوم سال گذشته و کشت اول امسال به شالیکاران روستا شد ، افزود : گذشته از این ، پیمانکار  حدود ۳۰ درصد تعهدات خودش را نیز انجام نداد و یا ناقص انجام داده است .

    وی با بیان این که مسئولان جهاد کشاورزی ، بخشدار و حتی فرماندار نیز با حضور در روستا از خسارت وارد شده به کشاورزان آگاه هستند، بیان داشت : توقع این است تا خسارت کشاورزان به نحوی جبران شود چرا که تنها ممر درآمد کشاورزان روستا دچار خسارت اساسی شده است و دستشان در تولید محصول برای ۲ فصل خالی ماندده است در حالی که شالیکاری ممر اصلی درآمد و معیشت کشاورزان است.

    پور اسماعیل گفت: بسیاری از کشاورزان روستا حتی برنج مصرفی خودشان را امسال برداشت نکردند و تبدیل به خریدار برنج شده اند ضمن این که درآمدی هم برای تامین سایر هزینه های زندگیشان ندارند.

    بی توجهی به توصیه‌های کارشناسی 

    اگر چه امکان گفت و گو با مجریان طرح به خاطر در دسترس نبودن رای خبرنگار ایرنا میسر نشد ، ولی برخی از منابع محلی گفتند که پیمانکار هنگام تحویل زمین شالیزاری به اهالی به آنها توصیه کرده بود در سال جاری کشت برنج در زمین هایشان انجام ندهند.

    این منابع همچنین گفتند که کارشناسان کشاورزی و حتی فرزندان روستاییان که اطلاعات علمی کشاورزی داشتند بر این اعتقاد بودند که کشت اول برنج آن هم اواخر خرداد و اوایل تیر بسیار دیر است و پیشنهادشان این بود که زمین ها زیر کشت نرود ، ولی کشاورزان ممر درآمد دیگری که معیشتشان را تامین کند ، نداشتند و به همین خاطر دیرهنگام زمینشان را کشت کردند.

    برخی از کشاورزان محلی هم  شیوع کرونا و تاخیر کشت برنج در مناطق مختلف مازندران به مدت 2 تا سه هفته هم را یکی از عوامل اثرگذار بر تصمیمشان در کشت دیرهنگام برنج برشمردند. آنها گفتند که تصورشان بر این بود که امسال به طور کلی کشت برنج در استان به تاخیر افتاده در نتیجه تاخیر آنها به خاطر آماده نشدن زمین ممکن است آسیبی به کشت وارد نکند ولی بارندگی و ورس شدن سبب شد تا اثرپذیری از آفت تشدید شود.

    آغاز کشت و کار برنج در مازندران طی سال های اخیر به خاطر کشت دوم برنج به فصل زمستان کشیده شده است و کشاورزان شخم و شیار را از واخر بهمن و اوایل اسفند شروع می کنند و کار آب تخت کردن هم به اواخر اسفند و اوایل فروردین کشیده می شود. این کار در مناطق مرکزی مازندران که بابل از جمله آن است نسبت به مناطق شرقی بین 2 هفته تا یک ماه زودتر انجام می شود.

    به اعتقاد کارشناسان کشاورزی ، عدم پیروی از همزمانی کشت در یک منطقه سبب می شود تا آفات کشاورزی بشدت گسترش یابد چون بستر سبز برای آفاتی مانند کرم ساقه خوار برنج ضروری است و این آفت در مناطقی که کشت  غیرهماهنگ برنج وجود داشته باشد بیشتر از سایر مناطق خسارت به بار می آورد.

    بررسی میدانی خبرنگار ایرنا نشان می دهد که این روزها از بین رفتن محصول برنج اهالی روستای احمدچاله پی یکی از موضوعات داغ مورد گفت و گو در جمع کشاورزان بابلی است . کشاورزان روستا هم مهم ترین نگرانیشان بی توجهی همه جانبه و تنها ماندن در زمانی است که نه طی 2 فصل برنجکاری درآمدی نداشتند ، بلکه بابت محصولی که امسال کاشته بودند و برداشت نکردند نیز هزینه پرداخت کردند تا ضرر و زیان برایشان سوزنده تر شود.

    ظاهرا بر اساس آنچه که اهالی روستا می گویند ، پیمانکار به آنها تاکید کرده که کمبود اعتبار و کرونا باعث تاخیر در اجرای تعهداتش شده و خودش به نوعی از وضعیت متضرر شده ضمن این که هنگام تحویل زمین به متولیان روستا ، تاکید کرده بود که بهتر است زمین فصل کشت جاری استراحت داده شود و کشتی در آن انجام نشود.

    پرداخت خسارت  درقالب حوادث غیر مترقبه 

    سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بابل هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تایید خسارت 70 تا 100درصدی شالیکاران روستای احمد چاله پی گفت: اگرچه پیمانکار در تاخیر واگذاری زمین به کشاورزان این روستا تا حدودی مقصر است ، اما طبق بررسی های صورت گرفته خسارت اصلی به دلیل بارندگی سیل آسا در زمان خوشه گیری شالی که دچار ورس و یا خوابیدگی شد ، به کشاورزان و محصولشان وارد شده است.

    محسن علی گلزاده افزود : به همین دلیل موضوع پس از کار کارشناسی با حضور دهیار محل به عنوان نماینده شالیکاران روستا ، بخشدار و نماینده فرماندار به صورت کتبی صورتجلسه و به مدیریت بحران استانداری مازندران ارجاع شد.

    وی با اظهار این که شخص مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران نیز به صورت میدانی با حضور در این روستا خسارت را از نزدیک بررسی کرده است، بیان داشت : مقرر شد تا این موضوع از طریق مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی مازندران  از وزارت کشور در قالب حوادث غیرمترقبه پیگیری شود تا به شالیکاران کمک های موردی صورت بگیرد.

    علی گلزاده با بیان این که سهل انگاری و عدم تعهد پیمانکار در اجرای ناقص و تاخیر در تحویل زمین نیز در حال پیگیری است، اظهار داشت: طرح تسطیح و یکپارچه سازی از مهم ترین طرح های زیرساختی کشاورزی است که باید با همکاری کشاورزان و مدیران گسترش بیابد.

    سرپرست جهاد کشاورزی بابل به اجرای حدود پنج هزار هکتار طرح تسطیح و یکپارچه سازی در شالیزارهای این شهرستان اشاره کرد و افزود : این طرح امسال در 2 روستا به مساحت 300 هکتار شروع شده است.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    توسط فاطمه خداویردی
    13 آذر 1402
    0

    به مناسبت اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور ، عملیات اجرایی کاشت درخت در شهرستان پاوه نیز...

    بیشتر بخوانید
    ثبت بیش از ۲۷ هزار گزارش مردمی درخصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی

    /در آستانه روز جهانی خاک/ سهم ۳ درصدی اراضی مرغوب کشاورزی از مساحت کشور/ ۲۸ استان تحت پوشش پایش هوشمند

    13 آذر 1402
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    مدیرکل دفتر ترویج سازمان امور اراضی: حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم امکان‌پذیر است

    13 آذر 1402
    مزارع زعفران شناسنامه‌دار می‌شود؟

    برداشت زعفران در “ششتمد” خراسان رضوی ۳۵ درصد کاهش یافت

    13 آذر 1402

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پاسخ کشاورزان به چرایی عدم استقبال از کشت دانه‌های روغنی؛ دولت بدقولی نکند؛ بدون پشتوانه نمی‌توان کلزا کشت کرد

    15 آبان 1402
    وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد؛ همکاری ایران و کوبا در بخش کشاورزی برای تامین منافع دو کشور

    وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد؛ همکاری ایران و کوبا در بخش کشاورزی برای تامین منافع دو کشور

    13 آذر 1402
    ۴۰۰ میلیون اصله نهال در قالب طرح‌های منابع طبیعی کاشته می شود

    معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد؛ کاشت ۲۵۰ میلیون نهال تا پایان سال‌

    12 آذر 1402
    کاهش تورم تولید بخش کشاورزی در تابستان ۱۴۰۲

    در جمع خبرنگاران اعلام شد ۹۶ درصد مالکیت کشاورزی کشور، خصوصی است/ کرمان، رتبه اول بیمه باغات

    28 آبان 1402
    برگزاری بزرگترین گردهمایی صنایع غذایی جهان در گلفود دبی با حضور برندهای برتر ایرانی

    برگزاری بزرگترین گردهمایی صنایع غذایی جهان در گلفود دبی با حضور برندهای برتر ایرانی

    17 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود