عطااللّه هاشمی در گفت و گو با بیان اینکه خبری از اجرای کشت قراردادی نیست، گفت: با توجه به مشکلات ساختاری و حمایتی، اجرای کشت قراردادی طبق برنامه پیش نمی رود، از این رو بازنگری در طرح کشت قراردادی به منظور رفع ایرادات امری ضروری است.
به گفته او، با توجه به مشکلات ساختاری، حمایتی و اجرایی کشت قراردادی امکان بستر سازی و زمینه سازی این طرح در جوامع روستایی وجود ندارد، از این رو درصدی نمی توان اعلام کرد که سال زراعی جدید در چه سطحی اجرا شده است.
هاشمی با اشاره به یکی از چالش های اساسی کشت قراردادی افزود: در اجرای کشت قراردادی ابتدا باید برای محصولات تولیدی بازاریابی کرد و بازار را پیدا کرد و سپس برمبنای آن تولید کرد که متاسفانه در کشورما نخست تولید می کنیم و بعد به سراغ بازار می رویم.
عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی با اشاره به اینکه تنها شعار کشت قراردادی در کشور می دهیم، گفت: کشت قراردادی یکی از راهکارهای تنظیم بازار است که متاسفانه به سبب فراهم نشدن الزامات و ایراداتی که دارد، قابلیت اجرا وجود ندارد. درحالیکه سایر کشورها بخش اعظم کشاورزی کشت قراردادی است، اما در کشور ما به یک درصد هم نمی رسد.