جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    خام فروشی عادت دیرینه؛ سهم ناچیز از سبد صادرات محصولات تبدیلی کشاورزی در روزهای کرونایی

    در این روزهای کرونایی صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در صادرات آذربایجان شرقی سهم اندکی داشته و خام فروشی و عدم فرآوری باعث می‌شود تا سود اصلی به جیب دلالان و تاجران خارج از کشور برود.

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۲, ۱۳۹۹
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صنایع تبدیلی کشاورزی چیست ؟

    لیلا موثق قراملکی: محصولات کشاورزی در یک بازه زمانی مشخص و کوتاه برداشت می‌شوند ولی زمان مورد نیاز برای مصرف این محصولات، طولانی است از این رو صنایع تبدیلی و تکمیلی یک استراتژی است که به حل این مشکل کمک می‌کند و امکان مصرف محصولات کشاورزی را در طول سال امکان پذیر می‌سازد و مهم‌تر اینکه قدرت حضور و رقابت در بازارهای منطقه‌ای و بین المللی را افزایش می‌دهد.

    فرآوری محصولات کشاورزی به کمک تکنولوژی مزایای متعددی دارد و سبب کاهش ضایعات، افزایش اشتغال، توسعه صادرات و ارزآوری و تکمیل زنجیره بازاریابی می‌شود و استقرار این مولدهای اقتصادی با توجه به پتانسیل‌های هر منطقه می‌تواند کمک شایانی به اقتصاد و توسعه روستاها کند.

    البته این موضوعی که در نگاه اول شاید بسیار ایده آل و آسان به نظر برسد ولی همواره عوامل بازدارنده و چالش‌هایی پیش روی سرمایه گذاران این بخش وجود دارد.

    آذربایجان شرقی، قطب صنایع تبدیلی در کشور است و در حال حاضر ۷۸۰ کارگاه و کارخانه صنایع تبدیلی در استان فعالیت دارند “آذربایجان شرقی، قطب صنایع تبدیلی در کشور است و در حال حاضر ۷۸۰ کارگاه و کارخانه صنایع تبدیلی در استان با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ تن فعالیت دارند” این را مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان به خبرنگار مهر می‌گوید و ادامه می‌دهد: ۱۱۵ سردخانه با ظرفیت تولید سالانه ۳۸۵ هزار تن، ۴۲ سیلو با ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۰ تن، ۲۷ کارخانه رب گوجه فرنگی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن، ۲۷ کارخانه آرد با ظرفیت تولید ۲ میلیون تن و ۱۱۹ واحد فرآوری آجیل و خشکبار در سطح استان فعال هستند.

    فرآوری ۹۰ درصد نخود مورد نیاز جهان در ممقان

    ایاز برنو می‌افزاید: ۹۰ درصد فرآوری نخود آجیلی جهان در ممقان فرآوری می‌شود که هزار و ۲۰۰ واحد صنایع تبدیلی این محصول با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن در سال فعالیت دارند و محصول خود را به کشورهایی همسایه چون عراق، ارمنستان و گرجستان و تا کشور کانادا صادر می‌کنند.

    او اضافه می‌کند: در حال حاضر لپه مورد نیاز کشور در آذرشهر فرآوری می‌شود و علاوه بر رفع نیاز داخلی به کشورهایی همچون افغانستان صادر می‌شود، در زمینه فرآوری لپه در آذرشهر ۱۵۰ واحد فعال با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال کار می‌کنند.

    ظرفیت اسمی ۳۰ هزار تنی کارخانه‌های فرآوری گل محمدی در استان

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه می‌دهد: ۱۵ کارخانه صنایع تبدیلی گل محمدی در استان عرقیات تولید می‌کنند که از این تعداد در ۴ واحد اسانس تولید می‌شود و ۱۵ کارخانه دیگر نیز مربا تولید می‌کنند که در مجموع ظرفیت اسمی این کارخانه‌ها ۳۰ هزار تن در سال است.

    به گفته مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان، هزار و ۷۸۰ نفر در استان به صورت مستقیم در واحدهای صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی مشغول به کار هستند و برای ۵ هزار و ۳۴۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

    برنو می‌افزاید: در حال حاضر سیب زمینی و هویج از جمله محصولاتی در استان هستند که مازاد مصرف تولید می‌شوند و نیازمند سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و فرآوری هستند.

    پرداخت تسهیلات معادل ۸۰ درصد طرح توجیهی

    او در خصوص حمایت‌های جهاد کشاورزی استان از سرمایه گذاران بخش صنایع تبدیلی می‌گوید: ما هیچ گونه تعهدی در برابر پرداخت تسهیلات نداریم ولی به طور معمول معادل ۸۰ درصد طرح توجیهی تسهیلات داده می‌شود.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان می‌افزاید: تمامی واحدهای دامی، کشاورزی، مرغداری و گلخانه‌ای که در حال حاضر در استان فعالیت دارند بدون استثنا همگی تسهیلات بانکی دریافت کرده‌اند.

    او ادامه می‌دهد: مسلماً هر کاری که بشر بخواهد انجام دهد نیاز به زمان دارد و دریافت تسهیلات بانکی نیز از این قاعده مستثنا نیست، بانک‌ها نیاز دارند تا تحقیقات لازم را انجام دهند و پس از استعلام اهلیت فرد، اقدام به اعطای تسهیلات کنند.

    شهرک اختصاصی صنایع تبدیلی نداریم ولی در همه شهرک‌های صنعتی، کارخانه‌های فرآوری محصولات کشاورزی فعالیت دارند مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان می‌افزاید: سرمایه گذاری داشتیم که ظرف مدت ۳ ماه تسهیلات بانکی را دریافت کرده و در مقابل سرمایه گذاری داشتیم که ۲ سال طول کشیده تا بتواند تسهیلات بگیرد.

    برنو بیان می‌کند: در استان شهرک اختصاصی صنایع تبدیلی نداریم ولی در همه شهرک‌های صنعتی، کارخانه‌های فرآوری محصولات کشاورزی فعالیت دارند.

    فعالان اقتصادی کشور در بازارهای هدف، جایگاهی ندارند

    مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان می‌گوید: در سال ۹۷ ارزش محصولات کشاورزی صادر شده از استان ۲۹۰ میلیون دلار بود که در سال ۹۸ به ۴۱۷ میلیون دلار رسید و برای صادرات ۴۲۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی استان در سال ۹۹ برنامه ریزی کرده‌ایم.

    جواد زینالی مهر ادامه می‌دهد: هنوز آمار چهار ماه ابتدای سال را از گمرک دریافت نکردیم ولی بر اساس اعلام اتاق بازرگانی کشور در سه ماه اول سال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳۶ درصد کاهش صادرات محصولات کشاورزی وجود دارد که ویروس کرونا عامل اصلی این کاهش است.

    او بیان می‌کند: عمده محصولات صادر شده استان کشمش، سبزیجات، صیفی جات، گوجه فرنگی، خشکبار، لبنیات، تخم مرغ و… هستند که به کشورهایی همچون عراق، ترکیه، افغانستان و سایر کشورهای همجوار صادر می‌شوند.

    نقش ناچیز صنایع تبدیلی در صادرات استان

    مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص نقش صنایع تبدیلی در میزان صادرات استان می‌گوید: عمده محصولات صادر شده از استان محصولات باغی هستند که ۶۷ درصد صادرات را به خود اختصاص می‌دهند و نقش صنایع تبدیل در صادرات کم است به طوری که در سال گذشته، ۱۳ تا ۱۵ درصد صادرات استان را به خود اختصاص داد و این در حالی است که به طور مثال خرما محصول استان نیست ولی چون در استان فرآوری و بسته بندی می‌شود جزو آمار محصولات صادراتی استان در نظر گرفته می‌شود.

    زینالی مهر با تاکید بر اینکه صادرات کشور ما نوسانات زیادی دارد، ادامه می‌دهد: صنایع تبدیلی به اندازه کافی در استان فعال هستند ولی تعرفه‌های تجاری سنگین گمرکی و تغییر یک شبه قوانین و تصمیم‌های آنی و بدون فکر صادراتی باعث می‌شوند تا صادرات مقرون به صرفه نباشد و فعالان اقتصادی در بازارهای هدف جایگاهی نداشته باشند و قدرت رقابت را از دست بدهند و این عوامل سبب می‌شوند تا کشورهای ثالث که هزینه تمام شده در آنها پایین است، بازار صادرات را از ما بگیرند.

    کاهش نقدینگی مشکل اصلی تولیدکنندگان

    یکی از تولیدکنندگان عرقیات گیاهی در استان می‌گوید: در کنار همه مشکلاتی که از سوی بهداشت، استاندارد و دارایی پیش می‌آید در حال حاضر عمده مشکل ما کمبود نقدینگی است.

    ایوب قدیمی که ۱۰ سال سابقه و ۵۰ نفر پرسنل دارد، ادامه می‌دهد: هر روز که صبح از خواب پا می‌شویم نسبت به روز گذشته نقدینگی ما کمتر شده و مجبور هستیم مواد خام اولیه کمتری خریداری کنیم.

    او می‌افزاید: در حال حاضر نمی‌توانیم با ظرفیت تولید کامل کار کنیم و مجبور شده‌ایم ظرفیت را به یک سوم برسانیم و به ویژه بعد از عید امسال ۱۰ درصد تولیدمان را کم کرده‌ایم.

    این تولیدکننده بیان می‌کند: بی سر و سامانی نظام اقتصادی در جهان و کشور و تحریم‌ها و ویروس کرونا از سوی دیگر باعث می‌شوند که تولید کنندگان فشار اقتصادی زیادی را تحمل کنند و لازم است دولت فکری به این کاهش نقدینگی بکند.

    پست قبلی

    توصیه‌های غذایی در قرنطینه خانگی، در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    پست بعدی

    برگزاری بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۹

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    0

    کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری ۶۲۷ طرح و پروژه با سرمایه‌گذاری...

    بیشتر بخوانید
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی با کشاورزی قراردادی توسعه می‌یابد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    برگزاری بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۹

    برگزاری بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۹

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    افزایش کیفیت لبنیات بدون گرانی؛ راهی برای سلامت سفره‌های ایرانی

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران یک سوم ظرفیت زعفران تولید می‌کند

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    خرید تضمینی ۹۸۰ هزار تن گندم از آغاز فصل برداشت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.