دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    حجم صادرات انار نسبت به حجم تولید آن پائین است

    معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت: حجم صادرات انار به نسبت میزان تولید این محصول بسیار پائین و اندک است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    محمودرضا خلیلی در گفت‌وگو اظهار کرد: در سال گذشته براساس آمار اعلامی وزارت جهاد کشاورزی ۳۶ هزار و ۹۰۰ تن انار از کل کشور صادر شده و بخشی از انار صادراتی از ایران به سایر کشورها مربوط به شهرستان ساوه، پایتخت انار ایران و قطب تولیدکننده این محصول است.

    وی بیان کرد: این میزان صادرات محصول انار در سال گذشته توانسته ۱۷ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته باشد که رقم قابل توجهی است.

    تولید بیش از ۱.۲ میلیون تن انار در سال گذشته

    وی با اشاره به اینکه در سال گذشته یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن انار در نقاط انارخیز ایران تولید شده است، گفت: سهم شهرستان ساوه از این میزان بالغ بر ۱۷۰ هزار تن بوده است اما به دلیل مرغوبیت انار تولیدی ساوه و آوازه جهانی که دارد توانسته بخشی از صادرات این محصول را به خود اختصاص دهد.

    خلیلی بیان کرد: انار ساوه به کشورهای آسیای میانه و حاشیه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی و حتی آسیای شرقی صادر شده است و سالانه مشتاقان زیادی از نقاط مختلف جهان متقاضی خرید انار تولید شده در شهرستان ساوه هستند.

    عدم همخوانی تولید و صادرات انار

    وی در خصوص منفعت اقتصادی صادرات انار برای باغداران و تولیدکنندگان این محصول در ساوه گفت: حجم صادرات انار از ایران به نسبت حجم تولید آن پائین است و باید سازوکاری اندیشیده شود تا بتوان سهم صادرات را افزایش داد.

    این مقام مسئول در جهاد کشاورزی ساوه در ادامه گفت: امسال به دلیل تقاضای برخی از کشورها برای خرید انار ساوه قبل از آغاز فصل برداشت، خوشبختانه قیمت انار صادراتی ۲۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت که دلیل آن تقاضای بیشتر از سوی خریداران بود.

    باز هم نقص بازاریابی و بسته‌بندی

    وی با تاکید براینکه افزون بر ۵۰ درصد انار تولیدی ساوه قابلیت صادرات دارد، گفت: مشکلات موجود در حوزه بازاریابی محصول، روابط تجاری اقتصادی با سایر کشورها و برگشت ارز در کنار تحریم‌ها موجب شده است که نتوان تمامی ۵۰ درصد انار تولیدی با مزیت صادراتی این شهرستان را صادر کرد.

    خلیلی تصریح کرد: اگر بتوان بازاریابی مناسبی برای انار ساوه که دارای کیفیت مرغوبی است انجام داد، محصول این شهرستان می‌تواند بازارهای جهانی را تسخیر کند و این توانایی را دارد که به نسبت انارهای سایر نقاط انارخیز ایران بازارهای جهانی را تحت سیطره و کنترل خود درآورد.

    او با اشاره به اینکه عدم یکنواختی و مدیریت در بسته‌بندی محصول یکی از موانع پیش روی افزایش میزان صادرات محصولات کشاورزی است، افزود: صادرات انار به عنوان محصول شاخص ساوه نیز با این مانع مواجه است.

    کنسانتره انار، مزیت مغفول صادراتی

    خلیلی با بیان اینکه کنسانتره انار نیز مزیتی برای حوزه صادرات است، گفت: اگر بتوان در حوزه فرآوری محصول انار به حوزه تولیدات دارویی یا به تولید سایر مشتقات این محصول ورود پیدا کرد، طبیعی است که می‌توان ضمن تقویت صادرات محصول انار و مشتقات آن، ارزآوری بیشتری را برای کشور رقم زد.

    همه چیز به آب بستگی دارد

    وی در خصوص میزان برداشت انار در سال جاری نیز گفت: در شرایط فعلی با توجه به محدودیت منابع آبی شهرستان ساوه نمی توان پیش‌بینی دقیقی از میزان برداشت محصول انار داشت و اعلام نظر قطعی در این مورد بستگی به شرایط آبی و بارش‌ها خواهد داشت.

    خلیلی با اشاره به محدودیت منابع آبی در سدالغدیر ساوه گفت: بخشی از باغات انار ساوه که در پائین دست سدالغدیر قرار دارند از منابع آبی این سد مشروب می‌شوند اما در دو سال اخیر کاهش منابع آبی موجب شده است که دوره آبیاری باغات انار طولانی شود و نتیجه آن از بین رفتن و خشک شدن درختان یا تولید محصول با کیفیت پائین است.

    وی بیان کرد: هرگونه پیش بینی در خصوص میزان تولید انار در قطب تولید این محصول بستگی به شرایط آبی و فرآیند باردهی درختان دارد بنابراین اظهار نظر در خصوص میزان تولید انار در سال جاری دور از واقعیت است.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: انارساوهصادراتکشاورزی
    پست قبلی

    هر کیلو گرم گوشت مرغ ۸۷ و هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی ۱۳۰هزار تومان

    پست بعدی

    ضرورت حفظ زمین‌های کشاورزی مرغوب با کمک دستگاه‌های ذی‌ربط

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    ضرورت حفظ زمین‌های کشاورزی مرغوب با کمک دستگاه‌های ذی‌ربط

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    بازار هیچ کمبودی ندارد و تولید به قوت خود ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.