پنج‌شنبه 9 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان وجود دارد

    ساخت ۶۷ درصد از گلخانه‌های کشور به شکل خود اجرایی

    سطح کشت گلخانه‌های شهرستان نور ۳۵ درصد افزایش یافت

    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    توزیع روزانه بیش از ۳۰۰ تن مرغ در گیلان/ هیچگونه کمبودی نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    لزوم اجرای کشت قراردادی توسط شرکت‌های تولیدکننده بذر/ ارقام برنج را احیا می‌کنیم

    خواص هلو برای سلامتی

    سال گذشته ۳۱۴۲ تن قطعات هلو و ۲۷۲۱ تن پرک پرتقال وارد شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ثبات قیمت مرغ در استان سمنان/ مشکلی در تأمین گوشت وجود ندارد

    هدفگذاری برای کاشت ۱۰ میلیارد درخت/ سهم هر ایرانی سه درخت

    زراعت چوب ظرفیت ایجاد ۳۰۰ هزار شغل در خوزستان را دارد

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    گندمکاران کماکان چشم‌انتظار اعلام نرخ خرید تضمینی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تولید بیش از ۱۶ هزار تن گردوی خشک در کرمانشاه

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : برآورد می‌شود امسال بالغ بر ۱۶ هزار تن گردوی خشک در استان تولید شود.

    توسط امیرحسین فتحی
    19 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن گردو در باغملک
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    منصور احمدی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح باغات گردوی استان را بیش از ۹۰۹۵ هکتار اعلام کرد و گفت : استان کرمانشاه ۸۲۲۴ هکتار باغ گردوی بارور دارد و مابقی باغات گردوی استان هنوز به مرحله باروری نرسیده‌اند.

    او متوسط عملکرد باغات گردوی استان را دو تن گردوی خشک در هکتار عنوان کرد و گفت : امسال ۱۶ هزار و ۸۳۷ تن گردو در این استان تولید می شود.

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: بیشترین باغات گردوی استان با ۱۴۴۲ هکتار و تولید حدود دو هزار تن در شهرستان پاوه قرار دارد. باغات گردوی شهرستان پاوه به دلیل استفاده کم باغداران از سم و کود در فهرست باغات با محصولات سالم و پاک است.

    احمدی با اشاره به در برنامه بودن توسعه باغات گردو در استان، افزود: افزایش سطح باغات گردو در استان به استقبال باغداران بستگی دارد.

    احمدی با بیان اینکه برداشت گردو در شهرستان‌های گرمسیر استان از شهریور ماه شروع شده، گفت: با توجه به تنوع اقلیمی استان برداشت محصول در باغات گردوی این استان تا اواخر مهر ادامه پیدا خواهد کرد .

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    امیرحسین فتحی

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    ساخت ۶۷ درصد از گلخانه‌های کشور به شکل خود اجرایی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سطح کشت گلخانه‌های شهرستان نور ۳۵ درصد افزایش یافت

    توسط هانیه سیفی مجد
    8 آذر 1402
    0

    صادق خرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با بیان این که گلخانه‌ های این شهرستان آمادگی صادرات گل به...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    لزوم اجرای کشت قراردادی توسط شرکت‌های تولیدکننده بذر/ ارقام برنج را احیا می‌کنیم

    8 آذر 1402
    هدفگذاری برای کاشت ۱۰ میلیارد درخت/ سهم هر ایرانی سه درخت

    زراعت چوب ظرفیت ایجاد ۳۰۰ هزار شغل در خوزستان را دارد

    8 آذر 1402
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    گندمکاران کماکان چشم‌انتظار اعلام نرخ خرید تضمینی

    8 آذر 1402

    پر بازدیدها

    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    عدم تناسب عرضه و تقاضا، علت افزایش قیمت ماهی/ نظارت‌ها در بازار تشدید شود

    24 آبان 1402
    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    اجرای طرح پرورش ماهی و میگو در سواحل مکران

    17 آبان 1402
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ضرورت اصلاح شیوه‌نامه اجرای طرح یکپارچه سازی اراضی کشاورزی

    6 آذر 1402
    ظفری: قاچاق افسارگسیخته شیرخشک مازاد، اقتصاد کشور را فلج می‌کند

    چرا کمبود شیرخشک اتفاق افتاد/ قاچاق معکوس با ارز دولتی

    14 آبان 1402
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    نقش کلیدی کارتخوان‌های هوشمند در کشف تخلفات حوزه نان

    20 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود