حمید پور محمدی افزود: پایش عمومی کشاورزی ضامن امنیت غذایی کشور برای ۱۰ سال است و جمعآوری اطلاعات حاصل از این سرشماری مبنای سیاستگذاریها، تصمیمگیریها و تخصیص منابع و امکانات در سالهای آینده قرار میگیرد، به همین منظور از تمامی بهرهبرداران، کشاورزان، مسئولان و آمارگیران که سرنوشت این حوزه را رقم میزنند، در خواست میکنم در این مدت ۴۵ روز نهایت همکاری را داشته باشند.
جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی تهران نیز در این باره تاکید کرد: از دادههای جمع آوری شده در سرشماری دقیق و با کیفیت کشاورزی، میتوان سرنوشت این حوزه را برای سالهای آینده تعیین و مشخص کرد.
گودرزی رئیس مرکز آمار ایران گفت: در ششمین دوره سرشماری عمومی کشاورزی در اجرای این برنامه، اطلاعات آمار مرتبط با ارقام بخش کشاورزی از بهره برداران و کشاورزان دریافت میشود و نحوه استخراج دادهها به صورت میدانی، تلفنی یا با حضور خود کشاورزان و بهره برداران به صورت الکترونیکی انجام میشود.
گودرزی اقزود: سرشماری کشاورزی حدود ۴۵ روز به طول میانجامد و نتایج دادهها و اطلاعات به دست آمده پس از استخراج، اوایل سال آینده در اختیار نهادهای مربوطه و تصمیم گیرندگان قرار میگیرد.
بگفته رئیس پژوهشکده آمار، تعیین میزان اجرای طرحهای دولت در بخش کشاورزی، از جمله طرحِ ملیِ الگوی کشت، یکی از خروجیهای این سرشماری است.
بر اساس آخرین آمار وزارت جهاد کشاورزی، سهم بخش کشاورز در تولید ناخالص ملی ۸ درصد است.
بهر بردارن بخش کشاورزی ۲۳ میلیون خانوار شهر و روستایی در این طرح سرشماری میشوند.
هدف از این سرشماری جمع آوری اطلاعات جامع در زراعت، باغداری، زنبورعسل و کرم ابریشم، دامداری، شیلات آبزی پروری است.
شعار ششمین دوره این سرشماری با عنوان، همکاری در سرشماری، همکاری در رفاه و آبادانی از دیروز در سراسر کشور آغاز شد.